Şimdi Ara

iphone 3. kattan suya düştü !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şaka değil 3. kat(zemini saymazsam 3 yoksa 4) aşşağıya düştü full body shield ve silikon kılıf vardı arkasından baktığımda hala çalışıyodu yerde düşünce kılıf sıyrılmış sol üst köşeden orda bi çizik var arka kısmında ekranı titreşimi herşeyi çalışıyodu sadece ses gelmiyo karşıdan ve ekranda bu aygıt iphone için değil benzeri bi hata veriyodu hemen kapattım cihazı malum bursada yağmur günlerdir yerdede birikinti vardı öyle şapır şapır bi su yoktu ama yinede tırstım pirinç olayını yaptım blade parfum kutusu metal içine yan koydum princ koydum kulaklık deliğini yarım bantladım bide pirinç kaçmasın içine garanti kapsamında ama olabilicekler nelerdir bilgisi tecrübesi olanlar lütfen yardım etsin diğer telefonumda serviste şakamı kabusmu lanet bi olay :@

• Pirinç olayını yapmışsın zaten 1-2 gün dursun cihaz sonra kullanmaya devam edersin. İlerde sorun çıkartırsa garantiye verirsin belki şansına garantiden çıkmış olmaz.
  • Vey be geçmiş olsun kardeşim ,
    iyi yırtmışsın yine bekle belki sesi gelir geri
    :)
  • valla en aşşa inerken parçalarını bu karanlıkta nasıl topluyucam diye düşünüyodum yine hakkını vermek lazım cihazın az önce hava almaz kavonoza koymak için pirinç aktarması yaptım açılmış cihaz kendisi sanırım masa üstündeydi tuşlar kilitli gayet normal hat olsa çalıcak yani kapattım tekrar koydum umarım sorun olmaz olursada asıl sormak istediğim şu
    garanti yapmadı ve garanti kapsamından çıkarttı, çıkartsın bundan kötüsü gelemez bi telefonun başına
    dışarıda güvenli ve sonrada sorun çıkartmıyıcak şekilde yaptırma durumu varmı genelde açılmıyo suyla temas eden cihaz böyle bişey
    yok off

Bide Hiç Zaman Kaybetmeden Servise Götür Yorumları var Forumlarda bu konuda bilgisi olan varmı ? :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hcktwst -- 14 Ekim 2010; 23:14:22 >
  • Modeli neydi dostum
  • 3Gs 8gb 4.1 ver.
    quote:

Orijinalden alıntı: NiHilistt

Modeli neydi dostum
  • cihazı pirinçten çıkarınca kuru diş fırçasıyla şarj soketini vs hafifte temizle.bişeyler kaçmış olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geçen hafta bnm de 3gsime çay döküldü genpaya verdim 1 hafta ldu bekliyorum
    karşı taraf sesimi duymuyor ben de karşı tarafın sesini hoperlörden duyabiliodum ancak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tritone -- 15 Ekim 2010; 0:32:57 >
  • Hiç zaman kaybetmeden servise götür bu saatte denmez o yüzden yapılacak en iyi şeyi yapıp pirince gömmüşssün öyle beklesin telefon hatta garanti kapsamında servise götürmeyi düşünmüosan kavanozla beraber götür özel servise telefonu..
  • ya öyle tepesinden dökülme olmadı ama bilmiyorum zaten asıl olay düştüğü mesafe ama sorun olarak benim sesim gidiyo karşının sesinide hoparlöre aldığımda duyuyorum ayrıca bu aygıt iphone için tanımlanmamış gibi bi hata alıyodum ögrendimki kulaklık yada dock girişine toz vs bişi kaçınca oluyomuş ve buda kulaklık yada mik.i devre dışı bırakabiliyormuş buda olabilir sebep bilmiorum kavanozda karşımda duruyo artık ne çıkarsa bahtımıza
    quote:

Orijinalden alıntı: tritone

geçen hafta bnm de 3gsime çay döküldü genpaya verdim 1 hafta ldu bekliyorum
    karşı taraf sesimi duymuyor ben de karşı tarafın sesini hoperlörden duyabiliodum ancak

şuanda bi sorun varmı yokmu onu bile bilmiyorum özel servis 2. tercihiim olucak telefonu her şartta vericem garantiye sıvı teması diyip garantiden çıkartırlarsada çıkartsınlar bundan kötüsü gelmez zaten başına insan düşse parçalanırdı 4. kattan betona :((

quote:

Orijinalden alıntı: DarkLea

Hiç zaman kaybetmeden servise götür bu saatte denmez o yüzden yapılacak en iyi şeyi yapıp pirince gömmüşssün öyle beklesin telefon hatta garanti kapsamında servise götürmeyi düşünmüosan kavanozla beraber götür özel servise telefonu..

• kulaklık girişnin içinde dibinde beyaz bir kağıt gözükür hiç suyla temas etmediyse, eğer etmiş ise o beyaz kağıt aynı ph değeri ölçen kağıtlar gibi renk değiştirr. Garantideki arkadaşlar daha telefonun vidasını sökmeden oraya bakar ve değişmiş olduunu görürlerse garanti dışı der bilgin olsun... O kağıdı değiştirme yöntemleri internette geziniyordu...

Çok geçmiş olsun bu arada
  • önceden sigortalatıcaksınız dostum
  • valla evde 2 tane iphone3gs var karşılaştırıyorum düşmeyenin dibinde metalin çevreside beyaz zaten o cihazda beyaz benimkinde metal var en dipte etrafı siyah cihazda siyah sanırım onla baglantılı az önce çıkarttım cihazı baktım açtım denedim herşeyi çalışıyo hiç bi eksiklik yok o kulaklıktan ses gelmeme olayı felanda bitmiş hatada vermiyo yinede tekrar koydum bu kadar darbe alıp saglam çıkmasını kabullenemiyorum ileride başıma iş açarmı acep :( teşekkürler ilginize
    quote:

Orijinalden alıntı: DaNgErOuS_MoD

kulaklık girişnin içinde dibinde beyaz bir kağıt gözükür hiç suyla temas etmediyse, eğer etmiş ise o beyaz kağıt aynı ph değeri ölçen kağıtlar gibi renk değiştirr. Garantideki arkadaşlar daha telefonun vidasını sökmeden oraya bakar ve değişmiş olduunu görürlerse garanti dışı der bilgin olsun... O kağıdı değiştirme yöntemleri internette geziniyordu...

Çok geçmiş olsun bu arada

önerinizin şuanda hiç bi anlamı olmasada 1 musubet ve 1000 nasihat aşamasında teşekkür ederim =)

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur106
    önceden sigortalatıcaksınız dostum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.