Şimdi Ara

IPHONE 3G 2.2.1 JAIL-BREAK -RESİMLİ-KADEME KADEME ANLATIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
36.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar bendede şöyle bir şey yazıyor ve jailbreak yapamıyorum

http://img15.imageshack.us/my.php?image=adszbyh.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celik360 -- 8 Mart 2009; 20:47:29 >
  • konuyla pek alakam yok ama anladığım kadarıyla firmwareler uyuşmuyo. program 2.2.1istiyo iphone nun 2.2 diğer arkadaşlar daha detaylı yardımcı olur
  • evet peace dogru soylemis..

itunes dan update yap hemen olur senin tel v.2.2 ama yuklemeye calıstıgın firmware 2.2.1

iphone u 2.2.1 e yukselt dedigim gibi itunes tan sona tekrar dene olur.
  • arkadaslar sitenize be yeni uye oldum daha dogrusu olmak zorunda kaldim. yurtdisi amerikadan yeni 3G 16 GB iphone geldi, orada bunu kirmislar ve geldiginde ben turkcel kartiyla kullandim. fakat, bu yeni upgrade versiyonu ile ilgili problemi bilmedigimden bendeki mac bilgisayardan upgrade ikonuna bastik ve sabaha kadar upgrade etmesi icin biraktim. sabah kalktigimda tabii bilinen suprizle karsilasmis olduk. gsm peratoru olarak servis yok cikiyor, icindeki installer ve cydia ikonlari yokolmus, ve telefon sanki format atilmis gibi.

sonuc olarak ne oldugun zaten biliyorsunuz, fakat cozum nedir onu da biliyormuyuz, sizlerle bi paylasmak istedim. anladigim kadariyla bu ust versiyon kirilmiyor, peki ne yapacaz, nasil kiracaz bunu arkadaslar.

saygilarimla,
    adnan
  • Güzel anlatım eline sağlık kardeş tüm iphone özürlü arkadaşlar kolaylıkla versiyon değiştirebilirler (tıpkı benim gibi) :)
  • Ben hariç Ya herşeyi eksiksiz sorunsuz yapıyorum herşey normal gözüküyo yüklüyo baştan başlatıyo falan ama gel gelelim şu apple logosunda takılıyor açılışta.. 5-6 kere jb yaptım hep aynı şey zamanlamayı falan doğru yapıyorum ortada hiçbirşey yok ama telefon açılmıyor ne yapcam bilmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aboyzantsi
    yurtdisi amerikadan yeni 3G 16 GB iphone geldi, orada bunu kirmislar ve geldiginde ben turkcel kartiyla kullandim. fakat, bu yeni upgrade versiyonu ile ilgili problemi bilmedigimden bendeki mac bilgisayardan upgrade ikonuna bastik ve sabaha kadar upgrade etmesi icin biraktim. sabah kalktigimda tabii bilinen suprizle karsilasmis olduk. gsm peratoru olarak servis yok cikiyor, icindeki installer ve cydia ikonlari yokolmus, ve telefon sanki format atilmis gibi.

Bu durumda bu konunun 2.mesajında yazdığın durum olmuş gibi gözüküyor. 02.30 baseband için yazılımsal unlock henüz çıkmadığı için turbo sim kullanmanız gerekiyor. Yanılmıyorsam adı Rebel Simcard gibi birşeydi.

Yazılımsal unlock ne zaman çıkar sorusunun cevabını bilmiyorum. Bildiğim kadarıyla bu konuda bir açıklama yapmadılar yazılım geliştiriciler.

• signore

ilginiz icin tesekkurler. bu konuda biz cihazi sadece bir ipod olarak kullanabilecegiz heralde uzun bi sure, peki merak ettigim sey bu daha once yapilmissa ki cihaz daha yeni 1 ay olmadi geleli, simdi niye yapilamiyo veya programin surumu geri cagrilamiyo. yani sistemi komple format edip eski surumleri yuklenerekten bu cozum olmaz mi acaba. ben bunu yapacaktim fakat mac ve bu sisteme yeni gectigimden cekindim geri donusu olmiyan bi yola girmiyelim diye, ama bi cozumu heralde olmali. yurt disi bu konuda hangi siteler ileri duzeyde ve faydali gerekli bilgileri alabilirmiyim sizlerden, bide orayi karistiralim bakalim sonuc cikarmi ustad.

saygilarimla,

adnan
  • @aboyzantsi

Biz son kullanıcılar olarak yabancı yazılım geliştiricilerin bize sunabildiği imkanlardan istifade edebiliyoruz.

Sizin durumunuzda olan birçok kullanıcı var. Demek ki baseband (Ayarlar>Genel>Hakkında>Modem) 02.30'a yükseltildikten sonra bunun tekrar 02.28'e geri dönüşü şimdilik yok.

Açıkcası yabancı kaynaklarda bu konuda çözüm olsaydı, şimdiye kadar çoktan heryerde "Şok Şok 02.30 Baseband Unlock Bulundu" türevi konular görebilirdiniz. Çünkü bu kaynakları takip eden ve paylaşım yapan çok kullanıcı var.

Eğer mutlaka telefon olarak kullanmak istiyorsanız, Rebel Sim ile ilgili araştırma yapabilirsiniz. Muhtemelen pahalıya satacaklardır, artık ihtiyacınıza göre karar sizin.

İlave :
    Aşağıdaki konu sizin sorunuza cevap arıyor :
    -http://forum.donanimhaber.com/m_30163714/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 10 Mart 2009; 11:11:08 >

• Vodafone sim kilitli iPhone sahiplerinin yapabileceği türden bir jailbreak var mı?

iPhone 3G 8 GB Vodafone Sim klitli versiyon: 2.2.1
  • quote:

Orjinalden alıntı: batuak29
    Vodafone sim kilitli iPhone sahiplerinin yapabileceği türden bir jailbreak var mı?

iPhone 3G 8 GB Vodafone Sim klitli versiyon: 2.2.1

Jailbreak işlemi sim kilit ile ilgili değil, yapabilirsiniz. Sim kilit ile ilgili olan, Unlock olarak geçiyor ve sadece başka sim kart kullanılması ile ilgili.

Sim kilit için de Vodafone ile konuşup, yurtdışına çıkacağınızı ve başka sim kullanacağınızı söyleyip sim kilidi açtırmaya çalışın bence.
  • elma yada ananas boot yaparken takılı kalıyor ise iphone usb ile pc ye takılı haldeyken HOME+POWER tuşuna birlikte basacaksınız uzun uzuun sürecek telefon kapanıp tekrar açılıncaya kadar basılı tutun.. en sonunda ekrana itunesa usb bağlantı şeklinde simge çıkacak....
    itunes ile restore yapacaksınız ve telefonu sıfırlayacaksınız bu işlemi biliyorsunuzdur....
    restore işleminden sonra ..... en başa gelip jailbreak yaparsanız 2. denemede jailbreak oluyor...
  • çok teşekkürler sorunsuz hallettim
  • arkadaşlar trcell 3g daha önce kırılmamış iphone 2.2.1 qpwn ve firmware indirdim sorunsuz başlıyor işlem sayma işleminin sadece power tuşu basılı olan kısımda şu mesajı alıyorum ve işlem kesiliyor.

Your device has connected in the wrong mode.
    This can be caused by incorrect following of the instructions, or a faulty usb connection.
    Please try again.

baktım ama benzer durumla karşılaşmadım forumda... daha önce 2g kullanmış her türlü kırmış biri olarak acemi de değilim. hatta kabloyu da değiştirdim olur a diyerek. ıh ıh.
    bilen çözen var mı?

telefon çalışıyor bu arada... dfu ve recovery farkından olabilir ama recovery mode yazıyor qpwn başlarken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unicornist -- 12 Mart 2009; 19:16:02 >
  • merakımdan bişey sorcam :D mesela jb yaptık 2.2.1 versiyonuna sallıyorum iki hafta sonra 2.2.4 çıktı ve update ettik boş bulunduk orjinal firmware e.şimdi orjinal firmwaremi döncek ve 2.2.4 jb çıkana kadar beklicekmiyiz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: peace

merakımdan bişey sorcam :D mesela jb yaptık 2.2.1 versiyonuna sallıyorum iki hafta sonra 2.2.4 çıktı ve update ettik boş bulunduk orjinal firmware e.şimdi orjinal firmwaremi döncek ve 2.2.4 jb çıkana kadar beklicekmiyiz ?

aynen öyle:)
  • arkadaşlar jailbreak yapamıyorum... sizce bu normal mi? yapılan hata nerede anlayamıyorum... ama hata istikrarlı bir şekilde hep aynı saniyede ortaya çıkıyor mesaj olarak... demek ki bir tek şey sebep oluyor hataya... nedir bilen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: unicornist

Your device has connected in the wrong mode.
    This can be caused by incorrect following of the instructions, or a faulty usb connection.
    Please try again.

dostum verdiği uyarıda iphone nun yanlış bağlandığını yazıyor. usb bağlantısını kontrol et bence..
  • yapma dostum restore oluyor format atılıyor sadece QPWN e gelince mi yanlış bağlanıyor... dedim ya ipod kablosu da denedim... sonuç aynı.
  • tamam halloldu sağolun arkadaşlar. ama kendim hallettim sormayın hiç .)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.