Şimdi Ara

IPHONE 3G 2.2.1 JAIL-BREAK -RESİMLİ-KADEME KADEME ANLATIM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
36.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • u yöntemle başarılı oldum. emeğinize sağlık iphone 3g.
  • arkadaslar yarin yeni aldıgım iphone 3g 8gb kvk ürünü sim kilitsiz sıfır cihaz (tcell ile kullanıcam)
    elime geccek... ben daha fazla işlevli olsun diye jailbreak yapmak istiyorum...
    fakat bu konuyu okudukca kafam karıstı... simdi 2.2.1'e jailbreak yapsam...
    telefonum kitlencek mi??? simkilit durumuna mı düşcek???

önceden orjinal 2.2.1 sürümü olan cihaz izin baseband kawramının etkin oldugu solenmiş...
    bu baseband 'dan dolayı jailbreak 2.2.1den sona kilitlenme riski mi var???

cok basit bi şekilde bana acıklarsanız sewinirim... cünkü hicbir bilgim yok?
  • 2.2 jb'li cihazı 2.2.1'e nasıl yükseltebiliriz?
  • Selamlar,
    Vodafone dan alınma Iphone 3G 16GB sahibiyim. 2.2.1 yazılımını kullanmaktayım.
    Yukarıdaki yazılardan anladığım kadarıyla alete JB yapabiliyorum ama vodafone dışında bir simkartla kullanamıyorum dogru mudur acaba? Vodafone ile kullanmaya devam edebilirim yani degil mi?
  • çok teşekkürler sorunsuz hallettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: benscaliskan

Selamlar,
    Vodafone dan alınma Iphone 3G 16GB sahibiyim. 2.2.1 yazılımını kullanmaktayım.
    Yukarıdaki yazılardan anladığım kadarıyla alete JB yapabiliyorum ama vodafone dışında bir simkartla kullanamıyorum dogru mudur acaba? Vodafone ile kullanmaya devam edebilirim yani degil mi?

Evet, o konuda bir sıkıntı olmaz.
  • @sylargray

Teşekkürler
  • Arkadaslar Anlatim yukleme sorunsuz calisiyor. Emegi gecen herkese cok tessekkur ederim.
    Benim iphone 3g 16GB beyaz apple im var. yurtdisinda yasiyorum guncelleme yaptiktan sonra at&t simi once tanimadi ancak kapatip actiktan sonra duzeldi.
    Suanda sorunsuz calisiyor.

Sitenizi surekli takip ediyorum ve bircok guzel uygulamalar bekliyorum.
    ayrica iphone 3g icin hazir herhangi bir program veya oyun paketi bulunur mu
    yada prgramlarin crackli versiyonlarini nereden bulabiliriz?
  • Nihayet bence jb yaptım. Paylaşan arkadaşın eline sağlık...
  • Arkadaşlar jb yaptım ama cihaz farkedilir derecede yavaşladı. Resimler arasında geçişler bile farkedilir derecede yavaş... Tekrar restore yapıyorum şu an. Eğer herkeste böyle olduysa jb yapmayacağım tekrar. Hıza baya alışmışım Win mobile kullansam naparım acaba
  • arkadaşlar bnm iphonumda çok uygulama yüklü.menüde 9 sayfa oldu fakat 10.ncu sayfaya geçmiyor haliyle uygulamada inmiyor nedeni nedir acaba.teşekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: aykutarslan11

arkadaşlar bnm iphonumda çok uygulama yüklü.menüde 9 sayfa oldu fakat 10.ncu sayfaya geçmiyor haliyle uygulamada inmiyor nedeni nedir acaba.teşekkurler

bu yazdığını tam 4 ayrı yere yazmışsın zaten topu topu 4 defa mesaj yazmışsın ama hepside aynı... telefonun jb li değilse zaten 9 tane sayfa olur... jb li ise programları var cydia da ordan yüklersin...
  • simdi bnm iphone amerikadan deil ama italyadan ve daha evel hiç kırdırmadım açtım teli taktım i tunes a kullandım ama yinede jb yapamıorm ölemi??
    çbk yardım ederseniz (biraz sabırsızımda)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataaral -- 1 Mayıs 2009; 9:05:47 >
  • bu şekilde yapamayacaksam unlock çıkmasını mı beklicem bn...
  • jailbreak yaptım menuye clyde ve install klasorleri geldi oyunları nasıl indircem ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: firadiko

jailbreak yaptım menuye clyde ve install klasorleri geldi oyunları nasıl indircem ???

Linkteki işlemi yap;

http://forum.donanimhaber.com/m_30120592/tm.htm

Sonra Cydia'dan installous programını indir oradan yükle istediğin oyunu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: murtezacan

Aksi takdirde 1.500 liralık ipod touch'ınız olur

Sen beni güldürdün ; Allah da seni güldürsün yaw
  • Iphone 3G yeni aldım ve cihaz vodofone kilitli geldi.oysa ben bunu kendi toptancım sönmez agbden aldım.Neyse vodofoneyi aradım ve sim kiliti açtılar.Şimdi ben Jail break yükliyemezmiyim.Cihaz 2.2.1 i yükledim...Jail break yükliyemezmiyim
  • Teşekkür ederim arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.