Şimdi Ara

IPHONE 3G 2.2.1 JAIL-BREAK -RESİMLİ-KADEME KADEME ANLATIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
36.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tek seferde olayı halettim,neredeyse 10dk bile almadı .Cihaz sorunsuz çalışıyor.emeği geçen herkese teşekkürler.
  • Merhaba,
    Ben söylediklerinizi yaparak başarılı bir biçimde jailbreak işlemini uyguladım. Sonra sistem bana pek stable gelmedi ve orjinal sürüme dönmek istedim. çünkü jail break sayesinde kullandığım advanced settings vwallpaper gibi uygulamaların kararlılıklarını başarısız buldum.
    Buraya kadar herşey normaldi itunes den restore yaptıktan sonra karşılaştığım şey biraz kafamı karıştırdı. Advanced setting ile yaptığım pil göstergesi , telefon şebekesi ismini değişikliği gibi durumlara birşey olmamış. Yani jail break ancak yapabildiğim değişiklikler korunmuştu.
    Şimdi tekrar jailbreak yapıyor ve o ayarların hepsini teker teker geri alacağım.
    Yalnız. Restore işleminden sonra fabrika ayarlarına döneceği gibi yorumlar okumuştum. Eğer jail break ten sonra vwalpaper ıcın download ettıgım videoları da bulursam benim gibi garabtili cihaz kullanan arkadaşların başı biraz ağrıyabilir.
    Son sözüm olarak, jail break ile yaptığınız sistem üzerindeki değişiklikler restore işleminden sonra da kalıyor. Bizzat kendim şahit oldum. Bigboss un kalmadığını söylediği yorumları da okumama karşın böyle birşeyle karşılaştım. Herkesle paylaşmak istedim. Teşekkürler...
    Not: Eğer daha başka bir restore yöntemi varsa beni bilgilendiriniz. Teşekkürler.

• vodafone sim kilitli olup olmadığını nasıl anlıcaz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: demirciler

vodafone sim kilitli olup olmadığını nasıl anlıcaz?

turkcell takarak:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: agleniance

quote:

Orjinalden alıntı: demirciler

vodafone sim kilitli olup olmadığını nasıl anlıcaz?

turkcell takarak:)

Evet, en pratik çözüm bu
  • Bir yalnış anlamayı düzeltmek isterim.
    Yukarıdaki yöntem TÜM iPhone 3G'ler için geçerlidir. TR'den alınmış olsun olmasın farketmez. Çünkü yukarıda anlatılan "Jailbreak" yapma yöntemidir. iPhone'larını iTunes üzerinden güncelleme yapan arkadaşlar 2.2.1 telefonlarını "Jailbreak" yapabilirler ancak "unlock" yapamazlar. Hem 2.2.1 versiyonuna geçmek hemde unlock olarak kullanmak istiyorsanız dev-team'in "Pwnage Tool" programını kullanıp "custom ipsw" oluşturmanız, oluşturduğunuz "custom ipsw" ile telefonunuzu güncellenmeniz gerekli. Bu program baseband'i değiştirmeden yazılımı güncellemenizi sağlar.
    Bilgilerinize.
  • arkadaşlar iphone 3G turbosimsiz kullanmak istiyorsanız eminemout@yahoo.com adresine mail adresine istediğinizi belirtin resimli açıklamalı olarak göndereceğim bu bilgi hiçbiryerde yok forumlarda paylaşmak istemiyorum.

http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=29905597

bu linkteki gibi telefonunuzu jail-break yapın sadece Yurtdışından Iphone 3G almış olanlar sim kilitli Iphone 3G kullananlar bu rehberi yapsınlar.

iPhone1,2_2.2_5G77_Restore olduğundan emin olun.

jail-break olduktan sonra servis yok diyecek işte burda devreye benim işlemim girecek ve ömürboyu kullanacaksınız bu çözümü kendim buldum ama 3 ay iphone touch olarak kullanmıştım ama artık çözdüm görüşelim.

• arkadaşlar telefonuma başarı ile jailbreak yapmış ve kullanmaktaydım uzun süredir, bi enayilik yapıp telefonu update ettim ve sonrasında ilk ayarlara döndü, tekrar jail break yapmaya çalıştım fakat firmware seçimi aşamasında hata veriyor
    ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilirseniz sevinirim
    teşekkürler
  • arkadaslar soru uygun olmayacak belki ama baska topik acmak istemedim burada bilen arkadaslara sormak istiyorum iphone ye GPS programi yukleye biliyormuyuz ornegin iGO 8 veya GARMIN vs.. gibi ona gore alma imkanim olabilir
  • çıkmalarına az kaldı.. ama forumda aratırsan başka offline harita vardı diye biliorum ama ben denemedim..
  • aynen ayptım yazılanları ama açılır gibi yapıp takılı kalıyor ?
    itune de görmüyo telefonu ,
    ne yapmam lazım
  • @agleniance

Dostum anlatıma ufak bir ek yapabilirsin. Yurtdışından ve Vodafone'dan almış olanlar için customfirmware dosyasını da eklersen millet soru sormayı bırakır, on numara bir rehber olur. Sadece öneri tabii, senin bileceğin iş
  • arkadaşlar bene ne jb yapabiliyorum ne de version atabiliyorum. itunes version atarken error occurred (23) veriyor jb yaparken ise usb bağlantılarını kontrol et hatası falan veriyor. ben error 23 de takılı kaldım ne hatası olabilir fiziksel mi acaba ? daha önce başına gelen var mı ??
  • eger boot dosyasi sorarsa ikiside burda arkadaslar bana sordu uyguladim vede

http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=1880 3.9 ve 4.6
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: pebblle

arkadaşlar süper bin anlatım olmuş teşekkür ederim sayenizde jailbreak yapmasını öğrendim
    öğrendim ama yaptıktan sonra telefonun şebekesi gitti
    onu nasıl ayarlıycaz???
    telefon oldu ipod

Telefonu yurtdışından mı almıştın?
  • [Deleted by Admins]
  • Vodafone'lu cihazlar simkilitli geliyor. Turkcell hattında kullanabilmek için unlock etmen lazım ama 2.2.1 versionu için yazılımsal unlock çıkmadı. Keşke araştırıp ona göre version yükseltseydin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylargray -- 1 Nisan 2009; 17:37:24 >
  • [Deleted by Admins]
  • 2.2.1 uyumlu turbosim'ler var onları deneyebilirsin. Yazılımsal unlock'un ne zaman çıkacağıyla ilgili bir bilgi yok malesef.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.