Aynı sorun bende de var maalesef. Aldığım yer Turbosim takalım dedi, onu kabul etmedim. Mecbur kırılmasını bekleyeceğim ama ne zaman kırılır ALLAH bilir. Hiç olmazsa Ipod olarak kullanabilseydik bari.
Linki takip etmen yeterli olacaktır dostum işlem basit.
bu arkadaşın yolladığı link i takip et yapabilirsin çok basit.
1 sözleşmesiz mi aldın 2 kaça ve nereden aldın
sen kendin jailbreak ve aktivasyonunu yap rahatlıkla ana menüye ulaşabilirsin hatta uygulamaları bile yükleyebilirsin....
arkadaşlar yaptım menüye ulasıyorum problem kalmadı sadece bi sorun var itunes iphonu görmüyor sebebi nedir
i tunes in versiyonundan dolayı olabilir
iphoneturkey.net den gerekli kırma işlemlerini ve diğer uygulamaları bulabilirsiniz. Hemde resimli anlatımlı çok basit.. Bu arada bu akşam 3g 8gb 1100 e alıyorum, jailbrek yapılmış fakat unlocked değil. Ne zaman çıkıcak bu unlocked ya o kadar parayı nakit verip resmen iphone touch 3g alıcaz =)
Birde yabncı sitelerde adamları kırma işlemlerini belli ücretlerle yapıyorlarmış sanırım bi kaç lin k buldum. İngilizcesi iyi olan arkadaşlar bi göz atarsa iyi olur.
evet aynı, fakat daha yeni ve daha iyisini bu foruma yazdım. sabit konularda bulabilirsiniz.
Dün gece itibari ile iphone 3g almış bulunmaktayım, siyah siyah pırıl pırıl =) n95 gözüme sıradan telefon gibi gelmeye başladı =P Ne zaman kırılacak bu meret ya itouch 3g cihazımız var şimdilik idare edicez artık. turbo sim i kimse tavsiye etmiyor. Kullanıpta memnun olan varmı aranızda?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme