Şimdi Ara

Iphone 3G - Avea Arama Yönlendirme Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba tanıdığım birisinde Iphone 3G var ve Jailbreak yok yani orjinal kullanmak istiyor ve o şekilde kullanıyor. Kendisinde Avea hat var ve her aramada arama yönlendirme aktif gibisinden bir yazı çıkıyor ve telefonu kasıyor yada kilitliyor. Ne yaptıysam çözüm bulamadım forumda yazan tüm konuları inceledim ama maalesef yok... Hatta çözüm olurmu ümidiyle 64kb lık kart aldırdım ama yine çözüm olmadı.

Sizlerden ricam daha önce böyle bir durumla karşılaşan arkadaşların kesin çözüm yollarını bekliyorum.

Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: KNK-Amiral42

Arkadaşlar merhaba tanıdığım birisinde Iphone 3G var ve Jailbreak yok yani orjinal kullanmak istiyor ve o şekilde kullanıyor. Kendisinde Avea hat var ve her aramada arama yönlendirme aktif gibisinden bir yazı çıkıyor ve telefonu kasıyor yada kilitliyor. Ne yaptıysam çözüm bulamadım forumda yazan tüm konuları inceledim ama maalesef yok... Hatta çözüm olurmu ümidiyle 64kb lık kart aldırdım ama yine çözüm olmadı.

Sizlerden ricam daha önce böyle bir durumla karşılaşan arkadaşların kesin çözüm yollarını bekliyorum.

Teşekkür ederim.

Avea operatör servisini güncelle aşağıda nasıl yapıldığı yazıyor sorun kalmaz
    http://forum.donanimhaber.com/m_66155343/tm.htm

• Hemen deneyeceğim çok sağolun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.