Şimdi Ara

İPHONE 3G ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iphoneların ekranının her yerde cam olduğu yazıyor fakat ben telefonun ekranına hafifçe tırnağımla vurduğum zaman sanki pet şişeye vuruyomuşum gibi pat pat ses geliyo:Dyani eğer camsa bu sesin farklı olması lazım ve ekranda da şu anda bi çizik var o kdr ozenle kullanmama rağmen...

iphonenin ekranı konusunda bilgilendirirseniz sevinirim....sanki benimkinde bi enayilik avr gibi geliyo çünkü

• arkadaşlar yardımcı olabilecek bi arkadaş yok mu?
  • yok mu bi yardım edecek yaw
  • benim bildigim kadarıyla kazımadan cizik olmıyacak kadar saglam bir materyal kulandıklarını duymustum hatta touch sanırsam videolar ıfelan vardı makasla bastırark çekiyolardı çizilmiyodu :D ama hayatta öle bişey deneyemem xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diastric -- 22 Ekim 2008; 22:32:45 >
  • o makas olayını invisible shildle deniyolar da yani bunun ekranı cam değil bi kere onu farkındayım...yoksa farklı bi cam çeşidimi var çünkü tırnağımla vurduğum zaman pet şişeye vuruyomuşum gibi ses eliyo hiç cama vuruyomuşum gibi gelmiyo ve çizik çöküntü şeklinde oldu...çiziğe paralel tırnağımı sürterken ekrana tırnağım çiziğe takılıyo yani bi camda bole bir olay olmaz plastikte olur anca acaba bir üretim hatası mı var.....yarın goturup soliyecem olmadı en sonunda bi bilen varsa bişi yazsın lütfen daha 3. gunden çizik olması durduk yere
  • yaw arkadaşlar o kdr konu inceleyen var bi tane bilen yok mu şu işi
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 5s pil sorunu
    9 yıl önce açıldı
    IPhone 6s batarya sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • öncelikle ekran cam hissi vermiyor, pet şişe de doğru bi tanım değil ama arası bi şey herhalde..
    büyük ihtimalle o çizik değildir, biraz silin geçer..benim de ilk günlerde çizik sandığım birçok şeyi tırnakla kazıma suretiyle attım iphoneun üstünden, pek kolay çizilen bir alet değil..
  • dediğini önceden de çok denememe rağmen gene denedim fakat gene aynı....çünkü çizgi çöküntü şeklinde tırnağımı sürürken takılıyo o çiziğe yani bariz çizik var ve geçmiyo daha 3. gunden de ciddi şekilde sinir bozuyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.