Şimdi Ara

iPhone 3G - Fiyat nasıl sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, öncelikle herkesin Ramazan Bayramı kutlu olsun.

Bugün kadıköyde on aylık iphone 3G'yi mağazada 825'e veriyorlardı. Kutusu ve faturası var, aleti kendim gördüm, gayet iyi durumda. Tek bir eksiği var, kutu içeriğinde kulaklık yok, eski kullanıcısı memnun kalmış olacak ki vermemiş.

Sorum şu; garantili, faturalı, orjinal kutusunda, üstelik mağazan alınacak olan bir iPhone 3G için 825 TL nasıl fir fiyat.

Yorumlarınızı bekliyorum. Ona göre yarın gidip alıcam.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Selamlar

• Arkadasım iyi guzel konu acmıssın ama keske kac gb oldugunu yazsaydın

buyuk ıhtımal 16 gb dir

bence 700e kadar cunku gecen arkadasım sattı 750 ye 2 aylık cıhaz turkıye turkcell alınmaydı.
  • haklısın kardeşim, aceleyle yazmayı unutmuşum. Cihaz 8 GB.

Söylediklerinden fiyatın yüksek olduğu kanısına vardım. Yanılıyosam düzelt lütfen. Bu arada forumun ikinci el sayfalarını da gezdim ama herhangi bir ilana rastlamadım. Arkadaşının sattığı cihazın benzeri şartlarda ve fiyatta ben de arıyorum. Satmak isteyen arkadaşlar varsa bana mesaj atabilirler.

Selamlar,
  • sıfır 8 gb iphoneler su an 599 euro artık sen dusun
  • gg ilanlarına bak istersen
  • Arkadaşının sattığı iphone 340 € (750TL). Benim almayı planladığım ise 375€ (825TL). Zaten elimde 599€ (1320TL) olsa gidip sıfırını alıcam ama yok maalesef. 35€ fark için temiz cihazı kaçırmaya değer mi?
  • ben 16 gb yı 750 ye dedım ona gore

tabii karar senın istersen 4 gb ye o ğarayı ver

bilgi istedin bizde verdik artik konuyu senın cuzdana acma vakti geldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 12 Sizce Hangi Renk?
    4 yıl önce açıldı
    Sizce 5c mi 4s mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fiyat iyi bence kacirma
  • Haklısın kardeşim, mantıklı olan da senin dediğin ama piyasada bir türlü, faturalı&garantili hem de ciddi manada temiz 16GB cihazı kimse 750'ye vermiyo,,ya da ben bulamadım
  • 750 liraya 16 gb iphone satilmaz . Satan in da buyuk ihtimalle ihtiyaci vardir . Cihazin durumu iyiyse (arka kapaktaki ve ekran kenarlarindaki ciziklere dikkat et) kacirma
  • 16 gb aldim yaklasik 1yillik surekli kilifinda kullanilmis ekranda en ufak sikintisi yok 750 tl'ye.ona gore karar ver..
  • ben 15-20 gun once aldım hazıran 2009 turkcell faturalı. 3 aylık 8 gb. 800 e uzerınde 1 tek cızık yoktu. bence bıraz arastır derım

benım dusuncem fıyat ıyı ama 10 aylık olması kotu
  • cok fazla fiyatı
  • Pahalı bi tanıdık 750 ye aldı.
  • Gayet temiz bir iphone 3G 8GB ı 725 TL ye sattım 2 gün önce
  • Alışveriş mağazalarında fiyatlar 1300 tl.Bende 2 gün önce 1700 TL verip 3GS aldım.Birsürü yer dolaştım heryerde 1299 TL.Ama 3GS varken 3G alma bence. Hem 2mp hem 8 gb..Ben 3-4 yıl daha bunu kullanacağımı düşünerek aldım.millet 3-4 yıl sonra 12 mp kameralarla takılırken sen 2mp kameraya sahip olacaksın mesela..Hiç değilse 3mp olsun bi üstü olsun.Ayrıca elektronik aletlerde 2. el ürüne pek sıcak bakmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ephialtes -- 20 Eylül 2009; 20:01:50 >
  • Telefonun kasasına iyice dikkatli bak bide guncellestırmelerı sorunsuz alabılcegınden emin ol ben 16gb iphone sahibiyim cok mutluyum fiyati biraz daha düsürse super olur
  • iphone 3g 16gb 0 kutusunda 1.100,,3g s 16 gb 1.250,, 3g s 32 gb 1.400 hepsi 0 cihazlr.ilglenen pm atsın.
  • Sorması ayıpda bu 750 ye satanlar felan niye bu forumda satmıyor madem, neden burda hiç göremedik mesajları anlamadım açıkcası (: Buda ilginç bi durum olsa gerek, 2. el 1 aylık kullanılmış 16 GB iphone u telefoncuya 900 TL ye sattım iyimi (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: ephialtes

Alışveriş mağazalarında fiyatlar 1300 tl.Bende 2 gün önce 1700 TL verip 3GS aldım.Birsürü yer dolaştım heryerde 1299 TL.Ama 3GS varken 3G alma bence. Hem 2mp hem 8 gb..Ben 3-4 yıl daha bunu kullanacağımı düşünerek aldım.millet 3-4 yıl sonra 12 mp kameralarla takılırken sen 2mp kameraya sahip olacaksın mesela..Hiç değilse 3mp olsun bi üstü olsun.Ayrıca elektronik aletlerde 2. el ürüne pek sıcak bakmıyorum

2 mp 3 mp okadar farkettı kı :d
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.