Şimdi Ara

iphone 3g gps sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    birkaç gün önce amerikadan aldığım iphone 3g ile türkiyeye geldim.
    şu anda hala daha unlock etmediğimden at&t sim kartımla kullanıyorum, dolasıyla genelde uçak modunda duruyor.
    sorunum şu; amerikadayken gayet güzel çalışan gps özelliği şu anda çalışmıyor, hatta gpsi geçtim hiçbir şekilde yerimi bulmuyor.
    (evden wireless aracılığıyla deniyorum + istanbuldayım) bu sorun gpsin bozulmasından olabilir mi veya evde beni bulmaması veya gsm şebekesine bağlanamadığı için lokasyon özelliğinin çalışmaması mümkün mü acaba? (bi de daha kaydettirmedim, belki bi alakası vardır)
    teşekkürler..

• boğaz köprüsünde nasıl gideceğini bilmiyordu en son hala öyleyse sende bir sorun yok(tur)
  • gps bende gayet iyi çalışıyor wireless ten önceden kullandığın güzergahları yükle yani bir kere aç o güzergahı sonra kullan, yanlız burda rota çizemiyor sanırım henuz türkiyede buy özellik çalışmıyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: WebEX

gps bende gayet iyi çalışıyor wireless ten önceden kullandığın güzergahları yükle yani bir kere aç o güzergahı sonra kullan, yanlız burda rota çizemiyor sanırım henuz türkiyede buy özellik çalışmıyor..

bu güzergahları nasıl yüklüyoruz acaba
  • güzergahı wireless olan yerden aç ve yolu takip ederek aç sürekli resimleri biraz zahmetli iş ama bi kere yükleyinde bi daha wireless olmadan da aynı açtığın yerler açılıyor yani cacheliyor iphone önceden açtığın yerleri, yoldayken gps i açtığındada bütün güzergah yüklü halde takip edebiliyorsun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.