Şimdi Ara

Iphone 3G Itunes sorunu yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende Iphone 3G var telefonu kullanırken kendi kendine itunes moduna geçiyor sonra itunes a takıp yazılımı yenıden yukluyorum ve hemen ardından yedeklerimi yüklüyorum ama yine bikaç gün sonra telefonu kullanırken itunes moduna geçiyor telefoncuya götürdüm iphone 4S yazılımı yüklüycez dedi sonra yükleyemediğini donanımsal bir arıza olduğunu söyledi aynı sorunu yaşayan yada yardımcı olabilecek birileri varmı acaba? :(

• Telefoncunun iphone 4s yazılımından kastı son sürüm ios 5.1 olmalı. ios 5.1!i senin telefonun desteklemiyor. Dolayısıyla onu kuramaması normal. Aklımda yanlış kalmadıysa 3g'nin desteklediği en son sürüm ios 4.2.1 idi.

Eğer bundan daha eski bir sürüm kullanıyorsan 4.2.1'e geçmeyi deneyebilirsin. Bir de tavsiyem yedeklerinden yüklemeden "yeni iphone" olarak kurulumu tamamlayıp bir kaç gün denemen olacaktır. Hala sorun devam ediyorsa donanımsal bir sorun olma ihtimali vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

Telefoncunun iphone 4s yazılımından kastı son sürüm ios 5.1 olmalı. ios 5.1!i senin telefonun desteklemiyor. Dolayısıyla onu kuramaması normal. Aklımda yanlış kalmadıysa 3g'nin desteklediği en son sürüm ios 4.2.1 idi.

Eğer bundan daha eski bir sürüm kullanıyorsan 4.2.1'e geçmeyi deneyebilirsin. Bir de tavsiyem yedeklerinden yüklemeden "yeni iphone" olarak kurulumu tamamlayıp bir kaç gün denemen olacaktır. Hala sorun devam ediyorsa donanımsal bir sorun olma ihtimali vardır.

bilgilendirmeleriniz için teşşekür ederim ama ben daha önce hiç versiyon güncellemedim yani itunes da ara sıra soruyordu bende okey liyordum okadar. 4.2.1 sürümünü nası yüklüycem nasıl yapıldıgı hakkında bilgi verebilir misiniz

• Şuan dediğiniz gibi cihazı yenı aygıt olarak itunes dan açtım.zaten 4.2.1 sürümü yüklüymüş ve bu en son sürümmüş sanırım daha üstünü yüklemiyor itunes.. buna rağmen kullanırken itunes moduna geçiyor umarım bu sefer geçmez ama yine geçicek gibi bir his var içimde.. baska bi çözümü yok mu bu olayın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone Rehber Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    3G ve 3Gs iPhone ANA KONU
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.