İyi günler arkadaslar.. Elimde iPhone 3g - TURKCELL'den alınma cihaz var. İstediğim tek şey full sürüm oyun ve uygulamaları bu telefonda kullanmak. ancak bunun için jailbreak yapmamı söylediler. Ben hiç anlamadığım için siz değerli donanımhaber kullanıcılarına işim düştü açıkcası..
1. Bu işlemi ben yapabilirmiyim ? 2. Bu uygulama sonucunda telefonun herhangi bir özelliğinden mahrum kalırmıyım? 3. Bu uygulamayı bana öğretebilecek arkadas varmı ? (dosyalar vs.) 4. izmir içinden bilen varsa ücreti konusuruz o yapsın :) (cay felan ısmarlarım, olmadı yemek ısmarlarız ^^)
Simdiden teşekkür ederim.. İyi forumlar..
İzmir degilde izmit olsaydi bir caya jb yapardim :) cihazinda ozelliklerin kisilmaz tam tersi fazlalasir
quote:
Orijinalden alıntı: jadgo
İzmir degilde izmit olsaydi bir caya jb yapardim :) cihazinda ozelliklerin kisilmaz tam tersi fazlalasir
Ah be hocam keşke ben orda olsaydım peki bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ?
quote:
teşekkür ederim hocam hemen bunada bakıyorum.. Benim için bilgileriniz çok değerli paylaşımlarınız için teşekkürler
Rica ederim kolay gelsin takıldığınız yer olursa arkadaşlarımız yardımcı olur.Bırde sıze tavsiyem lütfen arama motorundan arayıpta bulamadığınız konularda başlık açarsanız sıze yardımcı olacak çok arkadaşımız olacaktır..
http://uploading.com/files/m528mabc/redsn0w_win_0.9.6b4.rar/ bunu indir sora iphone 3g 4.2.1 versionun fw sini indir cihazini bagla pc ye redsn0wu calisdir browseden 4,1,2 yi sec next de sora cihazini dfu moda almani isticek cihazini dfu moda al kendi devam edicekdir sen dfu moda alinca sora sadece cydia tikli olsun ve devam et 5 dk suren bi islem sorasi cihaz jb olucakdir pc ile telin bagladisini bitene kadar kesme telefon bi kac kere yeniden baslicak filan takildigin yer olursa ara yardimci olabilrim
quote:
http://uploading.com/files/m528mabc/redsn0w_win_0.9.6b4.rar/ bunu indir sora iphone 3g 4.2.1 versionun fw sini indir cihazini bagla pc ye redsn0wu calisdir browseden 4,1,2 yi sec next de sora cihazini dfu moda almani isticek cihazini dfu moda al kendi devam edicekdir sen dfu moda alinca sora sadece cydia tikli olsun ve devam et 5 dk suren bi islem sorasi cihaz jb olucakdir pc ile telin bagladisini bitene kadar kesme telefon bi kac kere yeniden baslicak filan takildigin yer olursa ara yardimci olabilrim
iphone 3g 4.2.1 versionun fw sini nerden indircem hocam ? Telefon açıkmı olcak kapalımı ? Dfu moda nasıl alıcam ? cydia nerde tıklı olacak ? :) cok soru sordum ama lütfen kusuruma bakmayın
http://appldnld.apple.com/iPhone4/061-9853.20101122.Vfgt5/iPhone1,2_4.2.1_8C148_Restore.ipsw burdan indirebilirsin cihaz acik yada kapali fark etmez her halukarda dfu moda alinca dfu moda nasil alinr kapama tusuna basili tut home tusunada ayni anda baslini tut cihaz kapanacak ve sora elini ust tusdan cek homeye basmaya devam et bekle biraz dfu moda gecicek bilgisayarinda bunu tanicak okadar
quote:
http://appldnld.apple.com/iPhone4/061-9853.20101122.Vfgt5/iPhone1,2_4.2.1_8C148_Restore.ipsw burdan indirebilirsin cihaz acik yada kapali fark etmez her halukarda dfu moda alinca dfu moda nasil alinr kapama tusuna basili tut home tusunada ayni anda baslini tut cihaz kapanacak ve sora elini ust tusdan cek homeye basmaya devam et bekle biraz dfu moda gecicek bilgisayarinda bunu tanicak okadar
hepsi bu'mu hocam başka birşey yapmamız gerekmiyor dmi :)
Hele bi yap bakalim becerirsen bisi gerekmiyor beceremessen biraz daha bilgi gerekebilir
quote:
Hele bi yap bakalim becerirsen bisi gerekmiyor beceremessen biraz daha bilgi gerekebilir
Hocam simi redsn0w'u actım. Browse'den iphone FW'sini seçtim. next dedim ve dosyaları attı. Instal Cydia vs vs. bi sürü seçenek geldi ayriyetten seçeceğim seçenek varmı yoksa next'mi diyeyim ?
Sadece cydia secili olsun sora next de
quote:
Orijinalden alıntı: Saksaf0n
quote:
Hocam simi redsn0w'u actım. Browse'den iphone FW'sini seçtim. next dedim ve dosyaları attı. Instal Cydia vs vs. bi sürü seçenek geldi ayriyetten seçeceğim seçenek varmı yoksa next'mi diyeyim ?
Alıntıları Göster
Direk next de.
quote:
Enable battery percentage die bi secenek var oda işaretli ama ? :)
Bosver onu sen tiki kaldir gitsin devam et
quote:
Bosver onu sen tiki kaldir gitsin devam et
evet şimdi telefonu kapat ve bilgisayara bağla yazıyor :) simdi tam olarak ne yapcam.. galiba yapacağım son şey bu :)
quote:
Orijinalden alıntı: Saksaf0n
quote:
Enable battery percentage die bi secenek var oda işaretli ama ? :)
Alıntıları Göster
O da batarya yüzdesini göstermeyi aktive eder,önemli değil :)