Bildirim
iPhone 3G'mi Nokia 5800'mı ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2G bile olsa 5800'ı bırakmaya yeter, napcan 5800'ı kurtulursun sende , hic kaçırma al 3G'yi :) -
Bende öyle düşünüyorum ama internette bazı sitelerin yaptığı 5800 vs iPhone 3G karşılaştırmaları beni tereddüte düşürdü. -
quote:
Orijinalden alıntı: -Ufuk
Bende öyle düşünüyorum ama internette bazı sitelerin yaptığı 5800 vs iPhone 3G karşılaştırmaları beni tereddüte düşürdü.
Böyle bi karşılaştırmaya gerek bile yok
Neden tereddüte kaldin anlamadim -
Aslında iki telefonu karşılaştırmak saçma tabii ki Iphone alır ama benim kanım 5800 çok ısındı.Onun için 5800 diyorum -
iohone 3g kesinlikle -
İphone tabikide -
Bende 5800 ve ipod 2g var isletim sistemi appstore'u stabilligi yeter kesinlikle iphone 3g -
Bu da soru mu,heralde 5800'ın ilk çıktıgında yapılan incelemeri gördün hani ateş pahası oldugu zamanlar.İnan İphone'un işletim sistemi yeter.Fırsatı sakın kaçırma. -
İphone Gibi Telefon yok Daha dostum düşünmen Bile hata Hele O Dokunmatik hiç birinde yok hele İphone 4g deki dokunmatik Harika. Düşünme Al Bence hiç birşey Kaybetmezsin Emin ol Kârlı çıkarsın -
çok şakacısın
Apple ı sevmeyen biri olarak söylüyorum bunu tabiki 3gs -
İphone Tartışmasız -
Arkadaş n97 verip 2g iphone aldı sen 5800la 3g sini kıyaslıyosun -
Soruya bak.Ciddi mi soruyosun?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- 4k 60 fps video çeken telefonlar
- uygun fiyatlı kamerası iyi telefonlar
- samsung türkiye garantili ne demek
- arama kaydetme özelliği olan telefonlar
- internetten telefon alınır mı
- telegramda video nasıl izlenir
- play protect nedir
- telefon önerileri 2024
- device health services nedir
- xiaomi whatsapp sorunu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X