Bildirim
iPhone 3G'mi Nokia 5800'mı ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2G bile olsa 5800'ı bırakmaya yeter, napcan 5800'ı kurtulursun sende , hic kaçırma al 3G'yi :) -
Bende öyle düşünüyorum ama internette bazı sitelerin yaptığı 5800 vs iPhone 3G karşılaştırmaları beni tereddüte düşürdü. -
quote:
Orijinalden alıntı: -Ufuk
Bende öyle düşünüyorum ama internette bazı sitelerin yaptığı 5800 vs iPhone 3G karşılaştırmaları beni tereddüte düşürdü.
Böyle bi karşılaştırmaya gerek bile yok
Neden tereddüte kaldin anlamadim -
Aslında iki telefonu karşılaştırmak saçma tabii ki Iphone alır ama benim kanım 5800 çok ısındı.Onun için 5800 diyorum -
iohone 3g kesinlikle -
İphone tabikide -
Bende 5800 ve ipod 2g var isletim sistemi appstore'u stabilligi yeter kesinlikle iphone 3g -
Bu da soru mu,heralde 5800'ın ilk çıktıgında yapılan incelemeri gördün hani ateş pahası oldugu zamanlar.İnan İphone'un işletim sistemi yeter.Fırsatı sakın kaçırma. -
İphone Gibi Telefon yok Daha dostum düşünmen Bile hata Hele O Dokunmatik hiç birinde yok hele İphone 4g deki dokunmatik Harika. Düşünme Al Bence hiç birşey Kaybetmezsin Emin ol Kârlı çıkarsın -
çok şakacısın
Apple ı sevmeyen biri olarak söylüyorum bunu tabiki 3gs -
İphone Tartışmasız -
Arkadaş n97 verip 2g iphone aldı sen 5800la 3g sini kıyaslıyosun -
Soruya bak.Ciddi mi soruyosun?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X