Şimdi Ara

iPhone 3G Orjinal 3.0 Software

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar yeni 3g aldım. orjinal. şimdi bunu unlock etsem garanti gider mi ? çünkü şöyle düşündüm. unlock edince yepyeni bi işletim sistemim oluyo. daha sonrasında ise diyelim telefonda arıza çıktı. bunu yaptırmak için götürmeden önce, itunes'tan geri en yeni hangi software warsa onu yapıp geri göndersem olur mu ? sonuçta costum software felan war.

eğer ki bu mümkün değilse, telefona 3.1 değilde 3.0 orjinal software'i kurmak istiyorum. bunu nerden bulurum ?

• Dostum zaten cihazın unlock'luk bi durumu varsa, cihazın Türkiye garantisi söz konusu değildir ki... Eğer yurtdışında falan servise vereceksen. Restore edersin, sonra yurtdışı bi hatla aktif edip öyle servise verirsin...
  • ya yok telefonu burda vodafone'dan aldım. o açıdan soruyorum ?
  • Unlock dedigimiz sey cihazi calismayan kartlara calisir hale getirmek icin yapilan islem senin cihazin zaten turkiyedeki kartlari calistiriyor unlock yapmanin bir anlami yok. Anlatmak istedigin sey jb ise dedigin islemi yaparak garantiye goturmen mumkun
  • pardon pardon. ben hepten karıştırmışım unlock ile jailbreak'i. ben telefonumu jb yapmak istiyorum. fakat bunun sonucunda garantisi gider mi ? birde, bunu direk forumda eğer bulursam bir tane uygun costum firmware ile, itunes'tan shift+recovery ile yapabilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Bah -- 4 Ekim 2009; 21:37:15 >
  • ikaynak . com burada bütün sorunlarınızın cevapları mevcut hemde çok ayrıntılı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.