Şimdi Ara

IPHONE 3G S sorunları nelerdir bu başlık altında toplayalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone 3g s olan arkadaşlar sık sık karşılaştığınız sorunlar nelerdir ve nasıl çözebiliriz ?
    -Çok ısınması
    -

• Çok ısınma bi sorun degil ram ve işlemcinin yüklü olmasından dolayı ve hemen ısınımıyorki 1 bucuk saat oynayınca anca kasıyo nfs falan 3G ile hiç kasmıyo..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcansenel

iphone 3g s olan arkadaşlar sık sık karşılaştığınız sorunlar nelerdir ve nasıl çözebiliriz ?
    -Çok ısınması
    -

Hangi ısınma arkadaşım ?
    Herkes almış bi ısınma lafını gezdirip duruyor...Telefonu saatlerce kullanırsan elbette ısınır...Sanki 3G yada 2G ısınmıyordu...Onlarıda kullandım, saatlerce oyun oynar, internette gezinirsen elbette ısınacaktır...
  • Bu ısınma muhabbetini ben de anlamıyorum. 1 aydan fazladır iPhone 3gs kullanıyorum, şimdiye kadar uzun süre gps kullanımı dışında telefonun ısındığını görmedim, o da el yakacak derecede değil. Hatta şunu söyleyebilirim ki uzun süre oyun oynadığımda bundan önce kullandığım 1. nesil iPhone daha fazla ısınıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylargray -- 2 Ekim 2009; 20:40:10 >
  • Kronikleşmiş bir sorun yok bence cihazda.
  • ısınma yüksek pil tüketimi gerektiren tüm işlemlerde oluyor(burda da kayda değer ısınmanın pilde oluştuğunu söylemek lazım, daha önce kullandığım wm li cihazlarda ısınıyordu özellikle wifi trafiği yoğunken), bir aya yakındır 3gs kullanıyorum, bu cihazda ısınma sorunu var dersek gerçekten haksızlık yapmış oluruz, cihazın belirtildiği gibi bir ısınma sorunu yok hatta (önceki cep bilgisayarlarımla karşılaştırırsam) ısınmıyor dersek daha doğru olur.
  • tamam ya sinirlenymeyin ısınmıyor diyorsanız ısınmıyordur ben sadace gazateden okuduğumu söyledim :)))
    telefonda başka bir sorun var mı karşılaştığınız ?
  • Gps de birazcık ısınması hariç hiçbir sorunu yok paşalar gibi çalışıyor
  • Sanki ilk ısınan elektronik alet iPhone'muş gibi davranıyoruz nedense

Adaptörlere elinizi sürün, işlemci, ekran kartı gibi aletlerin soğutucularına bir bakın, başka ne bileyim, evdeki elektronik aletlere falan bakın. Monitörünüz bile ısınır

Haliyle iPhone'la da uzun süreli işlemciyi kullanan GPS'i vs.'yi kullanan birşeyler yaptığınızda ısınıyor.
  • 3 gs de kesinlikle ısınma diye bi sorun yok. birileri bi yerden okuyup geliyor sonra bu cihazda ısınma var diyor. gps de biraz ısınıyor diye bu kadar abartılmaz. o da tabiki normal. ayrıca 600 mhz işlemciyle 256 mb ram ı kime taksan ısınır.
  • Kullandıkça ısınmayan bir cihaz söyleyin bana?Kışın elimizi ısıtmak için kullanırız iPhone'u :) çok işlevli bir cihaz :D
  • wi-fi wlan problem varmı acaba 3g'ye kıyasla hız performans gibisinden yani..
  • Benim gibi 30 lu yaslardaysan elinden düşmediği için millete alay konusu oluyorsun ( gazete okuyorum halbuki)
  • Piyasada bulunamaması
  • O kadar parayı verdikten sonra elinizi yaksa bile ısınmıyor dersiniz tabe

NOT: bu sadece bir şakadır..
  • tek sorunu çok güzel, kem gözleri çekebiliyor
  • ısınma diye bir şey yok... ılık oluyor resmen oda normal degil mi arkadaşlar? ısınma görmemiş olabilrisiniz... macbook pro var bende oyun oynarken bir elinizi koyun bakalım noluyor ısınma diye buna derim ben.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.