Şimdi Ara

iPhone 3G sync. (küçük bi soru)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kardeşimin iphonunu bir süreliğine kullanıyorum. itunes u indirip içerisine müzik atmak istedim fakat eşzamanlamaya bastığımda eski verilerin silineceği uyarısını alıyorum. bu eski bilgilerden kasıt sadece müzikler mi yoksa telefonun içerisindeki tüm bilgiler mi? iyi geceler.

• arkadaşlar nette aradım bulamadım. biri cevaplarsa çok makbule geçer. bir bilen vardır herhalde.
  • itunes u aç,telefonu takınca direk itunes sayfa degiştirecektir.karşına çıkan sayfada seçenekler var.orada manually manage music and videos seçenegi var onu seçerek apply de.

daha sonra yukarı kısımda sekmeler var.oradan music bölümüne gelip listeleri işaretleyip sync yaparsan sorun olmaz.ancak şuan içinde olan şarkılar eger itunesun listesinde yoksa silinir haberin olsun.

biraz karışık oldu sanki ama idare et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T®an©e Addi©T

itunes u aç,telefonu takınca direk itunes sayfa degiştirecektir.karşına çıkan sayfada seçenekler var.orada manually manage music and videos seçenegi var onu seçerek apply de.

daha sonra yukarı kısımda sekmeler var.oradan music bölümüne gelip listeleri işaretleyip sync yaparsan sorun olmaz.ancak şuan içinde olan şarkılar eger itunesun listesinde yoksa silinir haberin olsun.

biraz karışık oldu sanki ama idare et.

dostum cevap gelmeyince ben komple sıfırlama pahasına sync.ladım. sadece müzikler gitti ki ben zaten buna razıyım. cevap için gene de teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şebboy -- 7 Kasım 2010; 23:09:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3G ve 3Gs iPhone ANA KONU
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.