Bildirim
iPhone 3G sync. (küçük bi soru)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşlar nette aradım bulamadım. biri cevaplarsa çok makbule geçer. bir bilen vardır herhalde. -
itunes u aç,telefonu takınca direk itunes sayfa degiştirecektir.karşına çıkan sayfada seçenekler var.orada manually manage music and videos seçenegi var onu seçerek apply de.
daha sonra yukarı kısımda sekmeler var.oradan music bölümüne gelip listeleri işaretleyip sync yaparsan sorun olmaz.ancak şuan içinde olan şarkılar eger itunesun listesinde yoksa silinir haberin olsun.
biraz karışık oldu sanki ama idare et. -
quote:
Orijinalden alıntı: T®an©e Addi©T
itunes u aç,telefonu takınca direk itunes sayfa degiştirecektir.karşına çıkan sayfada seçenekler var.orada manually manage music and videos seçenegi var onu seçerek apply de.
daha sonra yukarı kısımda sekmeler var.oradan music bölümüne gelip listeleri işaretleyip sync yaparsan sorun olmaz.ancak şuan içinde olan şarkılar eger itunesun listesinde yoksa silinir haberin olsun.
biraz karışık oldu sanki ama idare et.
dostum cevap gelmeyince ben komple sıfırlama pahasına sync.ladım. sadece müzikler gitti ki ben zaten buna razıyım. cevap için gene de teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şebboy -- 7 Kasım 2010; 23:09:19 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- apple kimliğiniz fatih istanbul yakınında bir aygıta giriş yapmak için kullanılıyor
- nss para kazandıran gayrimenkuller
- icloud nedir
- şirket üzerine telefon almak
- aa/a iphone hangi ülke
- telefondan ses gelmiyor
- iphone 17 pro max
- pin kodu kaldırma
- iphone 13 hangi renk alınmalı
- iphone 15 fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X