Şimdi Ara

Iphone 3g Vodafone Internet SOrunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugun cepnet paket aldım vodafone'dan cepnet olan ayda 8 liraya sınırsız, ayarları da anlattıgı gibi yaptım
    Ağa girerek
    APN: internet
    Username : vodafone
    Password : vodafone

olcak şekilde , 3G yide açtım yukarda 3G de çıkıyor fakat hiçbir siteyi girmior , safari internete bağlı değil diyor

Buna benzer bir sorunla karşılaşıpda çözebilen oldu mu acaba ? Yada sorunuma çare olcak bi bilgisi olan var mı acaba?

• aynı yerden hücresel veri yide aktif yap
  • Safariyi taskbardan tamamen kapat. 3g ve data hattini kapa ac 30 sn bekle be safariyi ac
  • hücresel veriyi aktif yap derken neyden bahsettiginizi anlamadım orda kapatıp acma gibi bişey yok, sadece username ve password kismi var,
    safariyi kapatıp , 3g yide kapatıp dediginiz gibi bekledim 1 dakika falan ama olmadı yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qenzo0

hücresel veriyi aktif yap derken neyden bahsettiginizi anlamadım orda kapatıp acma gibi bişey yok, sadece username ve password kismi var,
    safariyi kapatıp , 3g yide kapatıp dediginiz gibi bekledim 1 dakika falan ama olmadı yine

hangi sürümü kullanıyorsun?
  • 3.1 sürümünü kullanıyorum.
    ya daha onceden kendiliginden giriyodu internete faturam kaç kere kabarık geldi onun yüzünden , boss preffs yükledim ordan kapatiodum edge ile 3g yi, şimdi istiyorumda giremiorum
  • telefonu restore ettim versiyonu 3.1.3 yaptım ama nafile , hattımı bugun başka arkadaşımın telefonuna taktım , onda sorun yok girio internete , aynı ayarları kendimde de yaptım kontrol ettim , bende girmio. Bi fikri olan yok mu yaw
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.