arkadaşlar bugun cepnet paket aldım vodafone'dan cepnet olan ayda 8 liraya sınırsız, ayarları da anlattıgı gibi yaptım Ağa girerek APN: internet Username : vodafone Password : vodafone
olcak şekilde , 3G yide açtım yukarda 3G de çıkıyor fakat hiçbir siteyi girmior , safari internete bağlı değil diyor
Buna benzer bir sorunla karşılaşıpda çözebilen oldu mu acaba ? Yada sorunuma çare olcak bi bilgisi olan var mı acaba?
aynı yerden hücresel veri yide aktif yap
Safariyi taskbardan tamamen kapat. 3g ve data hattini kapa ac 30 sn bekle be safariyi ac
hücresel veriyi aktif yap derken neyden bahsettiginizi anlamadım orda kapatıp acma gibi bişey yok, sadece username ve password kismi var, safariyi kapatıp , 3g yide kapatıp dediginiz gibi bekledim 1 dakika falan ama olmadı yine
quote:
Orijinalden alıntı: Qenzo0
hücresel veriyi aktif yap derken neyden bahsettiginizi anlamadım orda kapatıp acma gibi bişey yok, sadece username ve password kismi var, safariyi kapatıp , 3g yide kapatıp dediginiz gibi bekledim 1 dakika falan ama olmadı yine
hangi sürümü kullanıyorsun?
3.1 sürümünü kullanıyorum. ya daha onceden kendiliginden giriyodu internete faturam kaç kere kabarık geldi onun yüzünden , boss preffs yükledim ordan kapatiodum edge ile 3g yi, şimdi istiyorumda giremiorum
telefonu restore ettim versiyonu 3.1.3 yaptım ama nafile , hattımı bugun başka arkadaşımın telefonuna taktım , onda sorun yok girio internete , aynı ayarları kendimde de yaptım kontrol ettim , bende girmio. Bi fikri olan yok mu yaw