Şimdi Ara

Iphone 3gs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni bir telefon almak istiyorum.Düşündüğüm telefon Iphone 3 gs kullananlar memnun mu herhangibir sıkıntısı vs. sorunu var mı şarjı ne kadar gidiyor. yardımcı olursanız sevinirim.Teşekküler :)

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=48707874 hocam buradan fikir alabilirsin.

Edit:Kısa sürede cevap alman açısından 3gs cihaz yeni çıkan io5 destekliyor,pil performansı açısından çok bir şey bekleme yoğun kullanımda en fazla 1 gün gider.Temiz bir cihaz bulduğun takdirde seni yarı yolda bırakmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isosem19 -- 28 Ekim 2011; 13:57:04 >
  • eywallah da kullananlardan da bilgi almak isterim :)
  • kullandım sattım mukemmeldir.4 alıcam diye sattım 4s e karar verdım bekliyorum oyle...Sattıgım gune lanet olsun dedirtmiyo değil:D
  • eyw saolasın kardeş şarj süresi felan nasıl vodafone turkcell veriyor aylık 19.90 tl ye normal satılanlardan herhangibir farkı yok demi aynıdır herhangibir sorun vs. bişey yaşadın mı sen
  • Ben kullanıyorum ve memnunum,
    4.3.3 e güncelledim,bi sürü uygulamayı kasmadan çalıştırıyor,
    internet,oyun vs ihtiyacımı rahat görüyor;
    İnternet hızlı,diğer işlemleri de hızlı,
    Videoları,resimleri kaliteli olmasa da göz doldurur,
    Pili kullanıma göre değişir,günde 7-8 saat işimi görüyor,
    Sorunuz varsa burdayım...
  • kamerası felan nasıl çekimleri felan ayrıca internette flash içerikli sitelere girip video vs. izleyebiliyormusunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone 5s anakart
    9 yıl önce açıldı
    Apple - iPhone - iPad
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alayinarest_70

kamerası felan nasıl çekimleri felan ayrıca internette flash içerikli sitelere girip video vs. izleyebiliyormusunuz

Video çekimleri kaliteli,resimler de öyle,
    Face,youtube videolarını açıyorum,
    Flash destekli uygulamalarla çoğu sitelerin videoları açılıyor,
    Hatta canlı tv bile izliyorum...
  • anladım ya benim için birde mesaj yazmak önemli yoğun bi şekilde kulladığım için nasıl mesaj yazma felan _*
  • Klavyesi gayet kullanışlı,PC nin harf dizinine benzer;
    tek dokunuşla harf/rakam/işaret seçimi yapıyorsunuz.
  • Bnde turkcell den gold paket arti19.90 a aldim onceki telefonumun cok kotu olusundan midir bilmem ama bna super geldi bu cihaz.internet hizi ses kalitesi uygulama destegi muthis .alabiliyorsan al derim bu fiyata alincak butun androidleri tokatlar.android cihazda kullandim zamaninda tecrubem var ordan soyluyorum.surum olarak 4.3.5 geldi denem amaciyla bi test yaptim 17 programi acik braktim bunlarin 6 si oyundu asphalt 6 tap tap gbi oyunlar menu gecislerinde programlarda en ufak bi kasma yok .sarj icin bn sabahtan aksama kullaniom gecede nete griom 1 gnu anca cikariom bu telefonlara gre normal .kisacasi kesinlikle almani oneririm
  • teşekkürler kardeş benim için en önemli olan mesaj yazmadaki kullanımı daha önce samsung monte s 5620 kullandım baya bi sıkıntı çektim 6 kez garantiye gitti vs. en son tüketici haklarına başvurdum ücret iadesi hakkı kazandım ondan dolayı diyorum mesaj önemli yanii fiyatıda gayet uygun aylık 19.90
  • 3GS son yılların performansından ve popülerliğinden uzun vadede en ödün vermeyen cihaz konumunda. 3GS günümüz akıllı telefonları arasında hala en iyiler arasında yer alan bir cihazdır, uzun yıllar önce piyasaya sürülmüş olsa dahi günümüzde piyasaya yeni sürülen bir çok cihazdan oldukça kuvvetlidir, iOS 5 i oldukça verimli çalıştırabiliyor, Apple'ın kalitesine güvenerek bugün ikinci el dahi 3GS bile alabilirsiniz. 4S'in çıkması ile birlikte, 3GS pek değer kaybetmedi, bunun nedeni 4S'in 4 ve 3GS'den kağıt üzerinde ki verilere bakıldığında çok üstün gözükmesi fakat incelemeye alındığında çokta fazla fark olmadığının ve yazılım olarak iOs 5 in 3GS'ler tarafından da kullanılabilir olduğunun göstergesi diyebiliriz, kaldı ki kasanın değişmemiş olması hala 3GS'ler için bir önce ki kasa olma niteliğini kaybettirmedi.

Şartları zorlamaktansa, temiz bir ikinci el 3GS, yada operatörlerin uygun kampanyalarını kullanarak 3GS alabilirsiniz, Apple'da ikinci eli rahatlıkla tercih edebilirsiniz çünkü teknoloji aleminin en kaliteli ürünlerini Apple ürütüyor eskitmek çok zor gerçekten 3GS alabilir ve 5 çıkana kadar rahatlıkla kullanabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: deniz c

3GS son yılların performansından ve popülerliğinden uzun vadede en ödün vermeyen cihaz konumunda. 3GS günümüz akıllı telefonları arasında hala en iyiler arasında yer alan bir cihazdır, uzun yıllar önce piyasaya sürülmüş olsa dahi günümüzde piyasaya yeni sürülen bir çok cihazdan oldukça kuvvetlidir, iOS 5 i oldukça verimli çalıştırabiliyor, Apple'ın kalitesine güvenerek bugün ikinci el dahi 3GS bile alabilirsiniz. 4S'in çıkması ile birlikte, 3GS pek değer kaybetmedi, bunun nedeni 4S'in 4 ve 3GS'den kağıt üzerinde ki verilere bakıldığında çok üstün gözükmesi fakat incelemeye alındığında çokta fazla fark olmadığının ve yazılım olarak iOs 5 in 3GS'ler tarafından da kullanılabilir olduğunun göstergesi diyebiliriz, kaldı ki kasanın değişmemiş olması hala 3GS'ler için bir önce ki kasa olma niteliğini kaybettirmedi.

Şartları zorlamaktansa, temiz bir ikinci el 3GS, yada operatörlerin uygun kampanyalarını kullanarak 3GS alabilirsiniz, Apple'da ikinci eli rahatlıkla tercih edebilirsiniz çünkü teknoloji aleminin en kaliteli ürünlerini Apple ürütüyor eskitmek çok zor gerçekten 3GS alabilir ve 5 çıkana kadar rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Çok guzel anlatmisin dostum 3gs ıme birkez daha asık oldum sayende:)

• Ben 4 ay önce sıfır olarak 3Gs aldım iphone 4den tasarımı daha şık bence. Kısaca özetliyim çok memnunum İOS 5 yükledim çatır çatır çalışıyor her hangi bir sorunla karşılaşmadım. Kamerası yeterli gündüz çok iyi fotoğraflar çekiyor. Şarjı bana dayanmıyor hergün twitter kullanıyorum mail,facebook , whatsapp , msn vs bildirimlerim yer bildirimlerim falan hep açık , günlük 1-2 saat telefonla konuşurum mesajlaşırım falan günde 2 kere şarj ediyorum. Ama gözünüz korkmasın bir aralar sıkıntılıydım pek kullanmıyodum 2,5-3 gün gidiyodu o zaman.Tavsiye ederim ben temmuzda 1450 tlye aldım şuan 1069 tl gibi bir fiyata satılıyo hatta geçenlerde HB kampanyası vardı 999 tl idi kaçırılmicak bir fırsat androidli samsungdu lg bilmem ne almaktansa 3gs tavsiye ederim.
  • Ben de var az önce ios 5 yükledim ama kötü yaptım sanırım daha kötü oldu gibi
  • çok teşekkür ederim arkdaşlar yani genel anlamda telefondan memnunsunuz bende muhtemelen ıphone 3gs alacağım sadece mesaj yazma konusu kafama takılıyo bir kişiden deneyceğim bakalm nasıl :D daha önce dokunmatik telefon kulladığım için bir kez daha sıkıontı çekmek istemiyorum tşk ler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.