Arkadaşlar benim acilen bir bilgiye yada fikre sahip olmam gerek. Reklam olmaması için sitenin adını vermiyorum ama bir çoğunuz zaten tahmin ediyorsunuzdur şimdiden. 2. el cihazımı iphone 3gs 16 gb beyaz satışa koydum ve balıkesirden bir adam aradı. Banka hesap numaramı istedi bende verdim paramı yatırdı. Bende hemen kargoya telefonu verdim ve kargo ile alıcıya yolladım. Alıcı ertesi gün beni aradı ve telefonda çatlakların olduğunu söyledi. İlanda bulunan cihazın elindeki olmadığını iddaa etti ve gönderdiğim cihaz çatlaksız cihazdı. Telefon sadece usb kabloları ile gönderdim faturalı falan da değil. Bana öyle sert sert konuşunca geri bana yollamasını istedim cihazı. Cihaz henüz elime gelmedi bu gün yarın kargo ile ulaşacaktır ve tahminim o ki benim cihazımı bana yollamayacak. Parasınıda cihaz elime geldiğinde geri istedi. Dolandırılıcamı düşünüyorum tahminen. Acaba ne yapmam gerekir ?
Bir fikrim yok konu uplansında piyasasi ne kadar acaba 3gs'in?
Dolandırıcı olsa para geçmezgi hesabına bence. Telefona kargodayken birşey olmuş olabilir. Telefonu keşke istemeden önce açsaydın başlık.
Ortalama olarak 550 tl sattım mesela ben... Bazı esnaflarla konuştum cihazın imei seri numarasını almıştır ki sana telefonu geri yolluyordur parasını geri isterse verme sakın parayı dediler. Henüz telefon gelmedi zatende bu gün içinde gelecek.
hocam belki kargoda zarar görmüştür.güzel sekılde kutuladınız mı
Senin telefonun olup olmadığını seri numarasından anlayabilirsin