Bildirim
Iphone 3gs 32gb mı Motorola atrix mi ? Acil
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Underkiller
Arkadaşlar öncelikle merhaba ikinci el ıphone 3gs 32gb ile motorola atrix arasında kaldım ıos benı resmen kendine hayran bırakıyor çok yüksek boyutlu oyunlar vs oynamayacağım sizin öneriniz ne olurdu ?
3GS o zaman
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Gecen gun bir atrix denedim, kasasi sahane. Ama akici calismiyir pek. 3gsin de oyle cok akici olmasini bekleme. Oyun oynayacaksan 3gs bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cellman406
Gecen gun bir atrix denedim, kasasi sahane. Ama akici calismiyir pek. 3gsin de oyle cok akici olmasini bekleme. Oyun oynayacaksan 3gs bence.
ancak çift çekirdek tegra 2 chipsetli 16gb hafızalı 1gb ramli bir cihazdan bahsediyoruz hocam akici calismaması beni düsündürdü simdi nasıl olur -
quote:
quote:
ancak çift çekirdek tegra 2 chipsetli 16gb hafızalı 1gb ramli bir cihazdan bahsediyoruz hocam akici calismaması beni düsündürdü simdi nasıl olur
Android bu. 4 çekirdek l 2GB ramli note 2 de dahi akıcı çalışamıyorsa. O telefonun çalısmasını hiç beklemeyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Joyeux
quote:
quote:
ancak çift çekirdek tegra 2 chipsetli 16gb hafızalı 1gb ramli bir cihazdan bahsediyoruz hocam akici calismaması beni düsündürdü simdi nasıl olur
Android bu. 4 çekirdek l 2GB ramli note 2 de dahi akıcı çalışamıyorsa. O telefonun çalısmasını hiç beklemeyin.
Yazilimi iyi yapamamislar artix icin custom romla is hallolur ama note 2 ye akici calismiyor diyiyorsun git bir incele derim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X