Şimdi Ara

iphone 3gs alayım mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorsunuz şu aralar 3gs fiyatları bayağı düştü 750 liraya son sıfır telefonlar satılıyor. Sizce alayım mı. Daha önce hiç iphone kullanmamış biri olaraktan soruyorum tabi.
    Motorola Defy Mini de ilgimi çekiyor fiyatı 450 falan ama sar oranı yüksek. Ne dersiniz 3gs almaya değer mi?

• AL
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcMn

AL

hehehehe imzan her şeyi anlatmaya yetiyor zaten dostum iphone ve diğerleri diyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zorba58 -- 5 Temmuz 2012; 1:38:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zorba58

quote:

AL

hehehehe imzan her şeyi anlatmaya yetiyor zaten dostum iphone ve diğerleri diyosun

Aynen
    ama sıfır 3gs alacağına biraz daha biriktir ikinci el 4 al derim
  • Ben bi 3gs kullanıcısı olarak telefonu sonuna kadar destekliyorum. Hertürlü gideri var bi 1.5 yıl kadar daha. s3 verseler değişmem yemin ediyorum bak. Ama şuda bi gerçek 750 TL verilmez ya. Hakediyormu? Sonuna kadar. Ama ikinci el 600e gerçekden 0 sayılabilecek cihazlar varken gerek yok. Çünkü 750 ye 0 3gs alacağıma 250 daha koyar sıkı bi pazarlık ve araştırmayla temiz bi 4 Bulabilirsin.
  • peki 8gb yeterli mi sizce. Kullanılabilir 6gb oluyor galiba
  • Kardesim ben yeni aldım çok şükür memnunum ya aradığım telefon buymuş diyorum bütçene göre en iyisi budur en stanbil çalışanı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    Iphone 5S mi Z3 mü ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bana göre daha 3GS alınmaz cihaza lafım yok ama eskidi artık biraz daha ekliyip 2.el i4 almaya bak

• Kafamdaki soru işaretleri aslında şunlar(daha önce iphone kullanmamış biriyim onu ekleyim)
    -kamerada Flash yok
    -8gb
    -radyo yok
    -videolarda flash desteği var mı bilmiyorum
    -256 ram

Motorola defy mini ise artırılabilir hafıza, 512 ram, adobe flash desteği, kamerada flash ve el feneri, radyo var ve 400küsür

Ben defy miniden sar değerinden dolayı çekiniyorum. Ne diyorsunuz dostlarım, iphonecular, illa iphone mu?
  • quote:

Kafamdaki soru işaretleri aslında şunlar(daha önce iphone kullanmamış biriyim onu ekleyim)
    -kamerada Flash yok
    -8gb
    -radyo yok
    -256 ram

Motorola defy mini ise artırılabilir hafıza, 512 ram, adobe flash desteği, kamerada flash ve el feneri, radyo var ve 400küsür

Ben defy miniden sar değerinden dolayı çekiniyorum. Ne diyorsunuz dostlarım, iphonecular, illa iphone mu?

hocam kullanılabilirliği yani bir telefondaki en önemli şeyi atlıyorsunuz
    yapmayın
  • quote:

quote:

Kafamdaki soru işaretleri aslında şunlar(daha önce iphone kullanmamış biriyim onu ekleyim)
    -kamerada Flash yok
    -8gb
    -radyo yok
    -256 ram

yapmayın

insanoğlu işte hep fazlasını ister ama fiyatı da düşük ister

sen biraz daha bahset hocam bana 3gsden ben yarın almayı düşünüyorum

• quote:

quote:

quote:

-kamerada Flash yok
    -8gb
    -radyo yok
    -256 ram

yapmayın

insanoğlu işte hep fazlasını ister ama fiyatı da düşük ister

sen biraz daha bahset hocam bana 3gsden ben yarın almayı düşünüyorum

İyi valla güzel telefon iste nolsun dokunmatik :)
    Hocam ben derinki 3gs guzel ama biraz daha sabret parani biriktir iphone 4 8gb al
    4 cok daha harikadır
    3gs den pisman olmasin ancak 4 cok daha fazla mutlu eder seni

• Sakın almaaa 3-4 yılın teknolojisine 750TL vermek akıl işi değil parana yazık. Apple kullanmayı severim güzel cihazlar üretiyor fakat şuan eskimiş bir ürüne o kadar para balamanı asla tavsiye etmem. ios 6 ile gelen birçok özelliği kullanamayacaksın.

Applealem.com tavsiyesi acele etme. Güzel bir telefon kullanmak istiyorsan az bekle para biriktir iphone 5 al olmadı bütçene uygun güncel bir Android cihaz al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: One-Turk

Sakın almaaa 3-4 yılın teknolojisine 750TL vermek akıl işi değil parana yazık. Apple kullanmayı severim güzel cihazlar üretiyor fakat şuan eskimiş bir ürüne o kadar para balamanı asla tavsiye etmem. ios 6 ile gelen birçok özelliği kullanamayacaksın.

Applealem.com tavsiyesi acele etme. Güzel bir telefon kullanmak istiyorsan az bekle para biriktir iphone 5 al olmadı bütçene uygun güncel bir Android cihaz al.

defy mini??
  • quote:

Sakın almaaa 3-4 yılın teknolojisine 750TL vermek akıl işi değil parana yazık. Apple kullanmayı severim güzel cihazlar üretiyor fakat şuan eskimiş bir ürüne o kadar para balamanı asla tavsiye etmem. ios 6 ile gelen birçok özelliği kullanamayacaksın.

3-4 yilin teknolojisi derken? Ekran parlakligi daha iyi kamera ve biraz hiz disinda 4sle hemen hemen yakin ozellikleri kullanabiliyor yazilim destegi halen var ve ios6dada olacak. 750 cok ancak 600e cok temiz bi 3gs bulursan ikinci el yapis

• quote:

Orijinalden alıntı: anlhcylmz

quote:

3-4 yilin teknolojisi derken? Ekran parlakligi daha iyi kamera ve biraz hiz disinda 4sle hemen hemen yakin ozellikleri kullanabiliyor yazilim destegi halen var ve ios6dada olacak. 750 cok ancak 600e cok temiz bi 3gs bulursan ikinci el yapis

şuan ip 4 var bende asphalt 7 de kasıyor. Hem neden avrupanın amerikanın kullanmadığı sezon dışı ürünleri burada biz tüketelim. Mercedes kaliteli diye bugün gidip 1995 model araba alıyormuyuz.

@Zorba58 Motrola hiç kullanmadım fakat HTC veya Samsung'u gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

• quote:

quote:

quote:

şuan ip 4 var bende asphalt 7 de kasıyor. Hem neden avrupanın amerikanın kullanmadığı sezon dışı ürünleri burada biz tüketelim. Mercedes kaliteli diye bugün gidip 1995 model araba alıyormuyuz.

@Zorba58 Motrola hiç kullanmadım fakat HTC veya Samsung'u gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

95 model mercedes de bir çok 2012 model arabadan daha fazla özellik var.3gs de aynı şekilde.2009 model mercedes mi 2012 model fiat mı tercih sizin?

• bence hemen al ustam insanlar o paralara nokia alıyor bb alıyor fiyat olarak onların denginde olup kat kat üstün bi tlf 3gs pişman olmazsın.
  • quote:

quote:

ios 6 da biz hiçbirşey kullanmıyıcaz dostum bunuda biiyorusundur umarım sadece 4s ve 4ler kullanabilecek

• quote:

Orijinalden alıntı: IIDeepSkayII

ios 6 da biz hiçbirşey kullanmıyıcaz dostum bunuda biiyorusundur umarım sadece 4s ve 4ler kullanabilecek

iOS 6 Hakkında Her Şey
    Apple'ın en yeni mobil işletim sistemi iOS 6 tanıtıldı. WWDC 2012 etkinliğinin ilk gününde tanıtılan iOS 6 200'ün üzerinde yenilikle birlikte geliyor.
    12/06/2012 00:30
    Apple'ın beklenen yeni mobil işletmi sistemi iOS 6 bugün tanıtıldı. WWDC 2012 etkinliğinin açılışında gerçekleştirilen konferans ile tanıtılan iOS 6, aslında bu sefer çok büyük sürprizleri beraberinde getiremedi. Çünkü en büyük yenilikleri günler öncesinden ortaya çıkmış ve internette dolanmaya başlamıştı. Her ne kadar söylenti olarak geçse de neredeyse tüm bu özellikler iOS 6 ile tanıtıldı. Lafı fazla uzatmadan iOS 6'ya hızlıca bakalım.
    Geliştirilmiş Siri ve iPad entegrasyonu
    iPhone 4S ile ortaya çıkan Siri özelliği artık genişliyor. Yeni iPad'e de iOS 6 ile birlikte gelecek olan kişisel asistan Siri'ye yeni özellikler geliyor. Siri'nin yapabildikleri artık çok daha fazla diyebiliriz. Örneğin sinemada hangi filmlerin vizyona girdiğini, hangi sinema salonunda hangi filmlerin oynadığını, istediğiniz oyuncunun filminin olup olmadığını söyleyebiliriz.

Sinemanın yanı sıra sporda da Siri artık çok daha etkin. Birçok spor dalında ki buna daha çok Amerika'da gerçekleşen sporları sayabiliriz (NBA gibi), skorlarından oyuncu bilgilerine kadar bilgiler sunabiliyor. Örneğin dün geceki NBA finali ne oldu diye sorduğunuzda Siri size anında cevabını veriyor. Yine aynı şekilde sporcuların da tek tek istatistiklerini sunabiliyor. Sirinin yemek konusunda da özellikleri geliştirilmiş. Artık daha detaylı restorant bilgileri sunuyor, restorant yorumları gösterebiliyor ve en önemlisi rezervasyon oluşturabiliyor. İstediğiniz restorantta Siri ile rezervasyon yapabiliyorsunuz. Tabii bu özelliğin Türkiye'de çalışmayacağını söylemeye gerek yok herhalde.
    Siri'nin işimize yarayacak olan en önemli özelliklerinden biri de artık uygulama açabiliyor olması. Yani Siri'ye Temple Run'ı aç dediğimizde artık Siri Temple Run'ı açabilecek. Böylece uygulamaları da aramadan direkt söyleyerek açabileceğiz.

Çalıntıdır..http://shiftdelete.net/ios-6-hakkinda-her-sey-37839.html

Bu özellikleri ülkem şartlarında kullanamadıktan sonra bir dünya para verip iphone 4 almanın ne mantığı var? Bir dünya para ver full özellik al ama kullanama 2-3 gündür tlf bakıyorum.İnternet ve görüntülü görüşme olan uygun bir tlf aradım en ucuzu 800-1000-1500 TL diye gidiyor.Gene eski telefonum 5800 alacağım galiba Benimde dikkatimi çekti bu iphone 3 gs,tam inceleyemedim ama 3 ile 4 arasında bariz farklar neler? (Kullanabileceğimiz özellikler) Kısaca yazabilme şansımız var mı? Android'li Samsung'lar dan daha mı iyi?+ ve - leri neler?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.