Şimdi Ara

iphone 3gs ekranda goruntu yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • saglam telefonu yazilimi guncelledim telefon en son microprogram yukledikten sonra restart yapti itunes telefonu gordu telefon ise ekran beyaz isikta gorunuyor telefon islezlerini goruyor ama ekranda sadece beyaz isik var birsey gorunmuyor tekrar restore yaptim bu sefer restore yaparkende ekran simsiyah goruntu yine yok sorunsuz restoreyi tamamladi ama yine ayni beyaz isik var power ve home tuslarina basili tutuyorum telefon kapaniyor aciliyor yine ayni ekran degistirdim yine bana yardimci olurmusunuz lutfen

• dostum çok çok geçmiş olsun. bu konulardan pek anlamadığımdan yardımcı olamayacağım ama en geç yarın forumdaki arkadaşlar sana yardımcı olup sorununu en kısa sürede çözmeye çalışacaklardır çünkü bu saatte uyanık insan bulmak gerçekten zor. tekrardan geçmiş olsun.
  • tesekkur ederim dostum bekliyecegim
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvenkaya

tesekkur ederim dostum bekliyecegim

Shift restore yapmayi denediniz mi ?
  • evet shift+ restore yaptim dfu modda zaten yuklenmede hic bir sorun yok yukleniyor
  • quote:

evet shift+ restore yaptim dfu modda zaten yuklenmede hic bir sorun yok yukleniyor

Custom cfwler var onlar cozebilir sorunu. Yazilimsal kaynaklaniyor ama tam cozemedim cok ilginc. Ekrani yeni mi takdirdin son cumlede oyle bir sey yaziyor sanki
  • costumu kendim yaptim basebandi koruyarak 5.0.1 ekrani denemek amacli degistim yine ayni bendeki ekrani digerine taktim calisiyor bende 4 tane ayni telefondan var dordude bozuk
    iphone 3gs 32gb
    biri dfu moddan cikmiyor yazilim yuklendikten sonra
    biri sim karti tanimiyor ipod gibi kullaniyorum
    digeri sarj olmuyor yeni pil takinca calisiyor sarjda oluyor ama saarji cabuk yiyor sarj bitince sarj olmuyor acilmiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 5s pil sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Iphone 4s ön kamera sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

costumu kendim yaptim basebandi koruyarak 5.0.1 ekrani denemek amacli degistim yine ayni bendeki ekrani digerine taktim calisiyor bende 4 tane ayni telefondan var dordude bozuk
    iphone 3gs 32gb
    biri dfu moddan cikmiyor yazilim yuklendikten sonra
    biri sim karti tanimiyor ipod gibi kullaniyorum
    digeri sarj olmuyor yeni pil takinca calisiyor sarjda oluyor ama saarji cabuk yiyor sarj bitince sarj olmuyor acilmiyor

Hocam sen de cok bahtsizmissin ya. Belki ekrana giden data kablosu sorunludur?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.