saglam telefonu yazilimi guncelledim telefon en son microprogram yukledikten sonra restart yapti itunes telefonu gordu telefon ise ekran beyaz isikta gorunuyor telefon islezlerini goruyor ama ekranda sadece beyaz isik var birsey gorunmuyor tekrar restore yaptim bu sefer restore yaparkende ekran simsiyah goruntu yine yok sorunsuz restoreyi tamamladi ama yine ayni beyaz isik var power ve home tuslarina basili tutuyorum telefon kapaniyor aciliyor yine ayni ekran degistirdim yine bana yardimci olurmusunuz lutfen
dostum çok çok geçmiş olsun. bu konulardan pek anlamadığımdan yardımcı olamayacağım ama en geç yarın forumdaki arkadaşlar sana yardımcı olup sorununu en kısa sürede çözmeye çalışacaklardır çünkü bu saatte uyanık insan bulmak gerçekten zor. tekrardan geçmiş olsun.
tesekkur ederim dostum bekliyecegim
quote:
Orijinalden alıntı: guvenkaya
tesekkur ederim dostum bekliyecegim
Shift restore yapmayi denediniz mi ?
evet shift+ restore yaptim dfu modda zaten yuklenmede hic bir sorun yok yukleniyor
quote:
Orijinalden alıntı: guvenkaya
evet shift+ restore yaptim dfu modda zaten yuklenmede hic bir sorun yok yukleniyor
Custom cfwler var onlar cozebilir sorunu. Yazilimsal kaynaklaniyor ama tam cozemedim cok ilginc. Ekrani yeni mi takdirdin son cumlede oyle bir sey yaziyor sanki
costumu kendim yaptim basebandi koruyarak 5.0.1 ekrani denemek amacli degistim yine ayni bendeki ekrani digerine taktim calisiyor bende 4 tane ayni telefondan var dordude bozuk iphone 3gs 32gb biri dfu moddan cikmiyor yazilim yuklendikten sonra biri sim karti tanimiyor ipod gibi kullaniyorum digeri sarj olmuyor yeni pil takinca calisiyor sarjda oluyor ama saarji cabuk yiyor sarj bitince sarj olmuyor acilmiyor