Şimdi Ara

İphone 3gs eşzamanlama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim çok ciddi bir sorunum var. Bende bulunan 3gs cihazım otomatik olarak kendini eşzamanlıyor. Hangi ara yapıyor onuda bilmiyorum. Bende daha önce 4s vardı onu satmadan önce MCBackup programını iphone'a indirip kişilerimin yedeğini mail olarak almıştım. Daha sonra 3gs cihazına o maili göndererek kişilerimi tekrar telefonuma yükledim fakat yüklememden belki 1 saat belki 5 saat belki de 1 gün sonra cihazdaki tüm kişiler siliniyor. Ve tekrar mailden kişilerimi alıyorum tekrar siliniyor ve böyle devam ediyor.

Bundan bir türlü kurtluamadım. Nedenini de bilmiyorum sadece " Otomatik olarak Eşzamanlama" yaptığını düşünüyorum. Ve cihazı ilk haline döndürüyor. Resimler kişiler vs. gidiyor sadece programlar kalıyor. O kadar araştırdım ama çözümünü bulamadım.

Bu arada itunnes açıldığında yedekleme bölümün orda "kişileriniz microsoft exchange üzerinden yedekleniyor" tarzı kırmızı yazıyla birşey yazıyor.

Bilen bir arkadaş çözümünü söyleyebilirse çok sevinirim tam bir eziyet oldu bana. Teşekkürler

• iTunes üzerinden iPhone un senkronizasyon sırasında Exchange hesabından veri almasını engellemek için kişiler bölümünden ilgili ayarı kapatarak deneyin bir de. Onun dışında kişileri iCloud ile de senkronlayabilirsiniz.
  • Arkadaşım wi-fi ile internete bağlandığında oluyorsa bu sorun telefon ayarlarını bir kontrol et.
    ve iTunes ayarlarınıda kontrol et.
    Sürümünüz ne bilmiyorum ama Ayarlar/Genel içerisinde iTunes Wi-Fi eşzamanlama var otomatik olarak yapıyorsa ayarlarınıza bir bakın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone Rehber Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    İphone 5s pil sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Apple macbook sıfırlama sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.