Şimdi Ara

IPhone 3Gs Güncelleme, Etkinleştirme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bundan 1 sene önce felan bir İphone almıştım.
    Daha doğrusu Hollanda dan hediye olarak geldi telefon Türkçeydi fakat Hollandaca kelimeler de vardı.
    Ben kendime telefon aldığım için İphone 3Gs telefonumu teyzeme verdim.
    Teyzem de güncelleme konusundan felan anlamaz ve işte bugün telefonu gördüm telefonun sürümü 4.1 idi.
    Neyse teyzem hiç bir uygulama indiremiyormuş bende sürümden kaynaklandığını öğrendim.
    Sonra intenetten araştırdım güncellemeyi İTunes indirip oradan kuracakmışız.
    İTunesi indirdim oradan yolları izledim daha sonra her şey bittikten sonra açıldı telefon kurulum felan geldi dil,ülke,wifi felan derken sıra geldi İPhone etkinleştiriliyor kısmına.
    beni bir 5-10 dakika bekletti ve en sonunda;
    İPhone etkinleştirilemedi
    Etkinleştirme sunucusu geçici olarak kullanılamadığı için,İPhone'unuz etkinleştirilemedi.
    Etkinleştirmek için İPhone'unuzu iTunes'a bağlamayı deneyin veya birkaç dakika sonra yeniden deneyin.
    Bu sorun sürerse, apple.com/support adresinden Apple Destek'e danışın.
    Diye bir yazı çıktı ben tekrar denedim bu arada telefon pcye bağlı olarak.
    tekrardan aynı yazı çıktı.
     IPhone 3Gs Güncelleme, Etkinleştirme Sorunu
    iTunes te çıkan yazı bu şekilde fakat telefonda sim kartı takılı.
    Önüme sim kartı ile ilgili bir şey de çıkmıyor kurulum kısmında.
    Daha önceden teyzem telefoncuya götürmüş fakat yapamamış.
    Şimdi telefon böyle kaldı geri almak istiyorum fakat iPhpne unma iTunes ten giremiyorum o hata çıkıyor telefon böyle kaldı.
    Ne yapmam gerek teyzeme de zor durumda kaldım telefonunu kullanamıyor.
    Teşekkürler.

• DerdiPc D kullanıcısına yanıt
    Ba?ka hat dene olmuyorsa Redsnow indir cihazy jailbreak yap. Google dan Redsnow 3GS 6.1.6 jailbreak yap aktivasyon ekranyny geçer cihaz açylyr .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler deneyeceğim :)
    Edit: :O bu ne böyle her şey ingilizce nasıl anlayacağım ayrıca diyelimki pcye indirdim iPhone a nasıl kuracağım yardımcı olurmusunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerdiPc -- 20 Temmuz 2014; 23:38:22 >
  • DerdiPc D kullanıcısına yanıt
    Kardeşim adım adım anlatıyorum o zaman .

1 adım: Google gir iPhone 3GS 6.0 ipsw yazılım dosyasını indir.
    2 .adim :Redsnow jailbreak yazılım aracını indir.
    3.adim : Redsnow yonetici olarak çalıştır. Extra kısmından select ipsw kısmından 6.0 yazılım dosyasını gösteriyorsun .sonra geri çıkıp jailbreak kısmına tıkla işlem yapacak jailbreak işaretliyoruz.
    4 adım : senden dfu mod al diyecek yani bios modu duşun bipgisayardaki gibi Youtube dfu mod nasıl alınır izle işlemleri yap . Redsnow gerisi halledip telefonu yeniden başlatacak .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolasın şuanda ipsw dosyası iniyor 780 mb inince dediklerini yapacağı görüşmek üzere :)
    İşlemler yapılırken telefon pcye bağlı olacak demi iTunes ile bir işim felan olacakmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerdiPc -- 21 Temmuz 2014; 14:30:35 >
  • Çok teşekkürler dediğiniz yolların hepsini yaptım şuan telefon açıldı ve 6.1.1 galiba teşekkürler fakat o dediğiniz yöntemleri uyguladıktan sonra şebeke çekmiyordu onu ayarladım.
    Fakat bir sorunum var şimdi telefonun içindeki her şey gitmiş buna rehber mesajlar resimler dahi hepsi gitmiş daha önceden iTunes ile kurduğum için acaba bilgilerim iTunesin içinde hala duruyormu ?
    Büyük ihtimalle duruyor fakat geri alma işlemi yaparsam iTunesten eski haline dönmesinden korkuyorum ne yapmam gerek bu sim kartıda sıfırlamış :D
  • slm.yukarda bahsedilen sorunun aynısını bende yaşıyorum.780 mb dosyayı indirdim ama extras klasörün içinde 6.0 yazılım dosyasını göremiyorum.yardım edermisiniz 506 3077609
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone 7plus kapanma sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.