Şimdi Ara

İphone 3gs Hat takınca kapanıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle yeni katıldım.Ama iphone ilgili sorunum var.Yardımcı olursanız sevinirim.Benim iphone'da Turkcell hat takardım.Hiç bişey olmazdı normal çalışırdı.Bir ara telefonumu elime aldığım zaman bir baktım apple işareti var.Baktım telefon ana menüye geldi pin sormadan.5-6 dk sonra Tekrar kapandı.Bu sefer pin sordu.Ama hattı çıkarınca sorun yok.Normal çalışıyor.Arkadaşlar nedir bunu sorunu anlamadım.Hat takınca dakkada kapanıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
    İphone özellikler:3gs
    sürüm:5.0.1 (en son)
    Operatör:Turkcell
    Arkadaşları birde sorun şu.Şarj aleti çakma sanırsam çünkü şarja takınca kullanılamayacak kadar dokunmatiği kötüleşiyor.

• ilk olarak o sarj aletnden kurtul cok zararli telefonu ble yakablr ikncısi yenı bir sım kart al turkclldn sorunun cozulur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağol teşekkür ediyorum yardımın için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bodom After Midnight

ilk olarak o sarj aletnden kurtul cok zararli telefonu ble yakablr ikncısi yenı bir sım kart al turkclldn sorunun cozulur

Bir de şu var benim şarj aleti çevirici sanırsam Ucu usb sonra bi aygıta takınca şarj aleti oluyor fazla voltajdan dokunmatiği bozulabiliyormuş.Ya da çakma olunca...Şarj aleti orjinal olarak düşünürsek.O zaman hatta bi sorun vardır.Orjinal diye biliyorum şarj aletini.
  • Up,aynı sorun ben de de var.3gs 5.0.1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.