Şimdi Ara

iphone 3gs im aşırı ısındı ve kapandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone 3gs im aşırı ısındı ve kapandı hiç bir işlem yapmıyordum masada duruyordu hiç bir şekilde açamıyorum 3-4 saat sonra şarja taktım şimdi ekranda 5saniye falan elma logosu beliriyor ve kapanıyor kendi kendine restart yapmaya çalısıyorum hiç bir tepki vermiyor makina. yardımcı olursanız sevinirim.

• home + power tuşuna 20-25 saniye basılı tutmayı deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

home + power tuşuna 20-25 saniye basılı tutmayı deneyin

ilginize teşekkürler fakat denedim 10 saniyeden sonra telefon titreşiyor yaklaşık 5 saniye sürüyor titreşim yine açılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: herecomes1881

quote:

ilginize teşekkürler fakat denedim 10 saniyeden sonra telefon titreşiyor yaklaşık 5 saniye sürüyor titreşim yine açılmıyor.

birde şunu deneyin google'da şu şekilde arama yaparsanız çözebileceğinizi düşünüyorum tüm verilerinizi kaybolcak.

"iphone dfu moda alıp restore etme"
  • quote:

quote:

quote:

birde şunu deneyin google'da şu şekilde arama yaparsanız çözebileceğinizi düşünüyorum tüm verilerinizi kaybolcak.

şöyle bir şey buldum: dfu mod
    itunes açık ve telefon pc ye bağlı olacak.telefon açıkken power ve home tuşlarına birlikte basın.telefon kapanıp ekran kararınca 5 e kadar sayıp parmağınızı powerden çekin home tuşuna basmaya devam edin.ekran siyah olacak ve itunes iphone u görecektir.bu dfu modudur.restore etmelisiniz diye bir uyarı alınca ok diyin...

fakat daha ilk aşamadan kaybediyorum bilgisayarıma bağlı telefonum fakat bilgisayar görmüyor ki telefonumu 2 farklı kabloyla denedim olmuyor donanımsal bir arıza olmasından korkuyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

şöyle bir şey buldum: dfu mod
    itunes açık ve telefon pc ye bağlı olacak.telefon açıkken power ve home tuşlarına birlikte basın.telefon kapanıp ekran kararınca 5 e kadar sayıp parmağınızı powerden çekin home tuşuna basmaya devam edin.ekran siyah olacak ve itunes iphone u görecektir.bu dfu modudur.restore etmelisiniz diye bir uyarı alınca ok diyin...

fakat daha ilk aşamadan kaybediyorum bilgisayarıma bağlı telefonum fakat bilgisayar görmüyor ki telefonumu 2 farklı kabloyla denedim olmuyor donanımsal bir arıza olmasından korkuyorum.

dostum ilk aşamadan kaybetmiyorsun cihaz kapalıyken dfu moda alınabilir fakat bu biraz daha tecrübe istiyor

3 saniye power butonu,
    10 saniye power + home butonu,
    15 saniye home butonu'na

basarsanız cihaz yaşıyorsa sağ altta dfu mod iphone donanım bulundu filan yazar sonra itunes'dan geri yükle yaparsınız fakat bunun saniyelerini ben mi tutturamıyorum anlamadım uğraştırıyor ama oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 6 Aralık 2012; 19:05:37 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.