Şimdi Ara

İPHONE 3GS İMEL UÇMUŞ DİYORLAR ÇÖZÜMÜ YOK MU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone 3gs cep telefonumun şebeke problemi vardi dingirin birine verdim yapılsın diye yapamadı telefonu.. herhalde daha fazla bozuldu telefon......bir kaç kişiye daha sordum durum nedir diye telefon pert dediler imel uçmuş aklım almadı bir çözüm yöntemi olmalı diye düşünüyorum şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaynaci -- 11 Şubat 2013; 16:45:22 >

• seni türkçeden geçiren öğretmenin notuna ben....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atını Seven Kovboy

seni türkçeden geçiren öğretmenin notuna ben....

• iOS'te kolay kolay IMEI uçmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3gs lerde 2 seri var yeni seri olan cihaza ipad basebandi atılmssa gecmıs olsn düzeltilemiyor bidaha wifi yok imei yok bluetooth yok ise %80 bahsettıgım sorundur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanlevent -- 10 Şubat 2013; 17:51:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atını Seven Kovboy

seni türkçeden geçiren öğretmenin notuna ben....

öfkemden nasıl yazdığım bilmiyorum haklısın biraz öyle olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanlevent

3gs lerde 2 seri var yeni seri olan cihaza ipad basebandi atılmssa gecmıs olsn düzeltilemiyor bidaha wifi yok imei yok bluetooth yok ise %80 bahsettıgım sorundur

telefonu bugün yetkili servisine bıraktım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grkm27

iOS'te kolay kolay IMEI uçmaz.

pek anlamıyorum teknik konuları ehli olmayanlara telefon verilirse olacağı bu
  • ve cihaz anakartı pert

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaynaci -- 19 Şubat 2013; 16:17:10 >
  • dostum çok geçmiş olsun yedek parça ihtiyacım var 3gs iiçin komple dolu kasa eğer satmayı düşünürsen pm den yazabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.