Şimdi Ara

İphone 3gs mms

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
8.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar telefonu daha 4 gun once aldim blackrain falan kirma derken bi baktim ki mms gonder gibi bi secenek yok ama anliamadiim nokta su
    -yazilimi kirdigimda mms ozelligi gitmis olabilur mi?
    -ki üstteki biraz saçma geldi ama peki onla alakali değilse mms nasil gönderip alicam ben ayarlara girince mms ayarlari yapilmis durumda ama herhangi bi resimde gonder diye bir secenek yok

yorumlariniz bekliyorum

• Ben 3Gs JB yapmadım ama bendede MMS olayı yok. Bu telefonda MMS ozelliği yokmuydu yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: fidipaLdy

Ben 3Gs JB yapmadım ama bendede MMS olayı yok. Bu telefonda MMS ozelliği yokmuydu yoksa
    ben jb yaptım
    bende var mms

ayarlardan mms kapalımı acık mı kontorol edın ıstersenız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onux53

ben jb yaptım
    bende var mms

ayarlardan mms kapalımı acık mı kontorol edın ıstersenız.

Alıntıları Göster
    surum kac 3.1.2 yi yukledim bende var cokda bi geregi yok aslında ben e-posta ayarlırını yaptım biri istediginde e-postaya gonderiyorum kaldırmazki diger telefonlar bunun resimlerini hiç kullanmadım mms i
  • quote:

Orijinalden alıntı: setukubin

surum kac 3.1.2 yi yukledim bende var cokda bi geregi yok aslında ben e-posta ayarlırını yaptım biri istediginde e-postaya gonderiyorum kaldırmazki diger telefonlar bunun resimlerini hiç kullanmadım mms i

Alıntıları Göster
    avea için:

Menu>Ayarlar>Genel>Ağ>Hücresel Veri Ağı>MMS

APN : mms
    Kullanıcı Adı : mms
    Parola : mms
    MMSC : mms.avea.com.tr/servlets/mms
    MMS proxy : 213.161.151.201

bu ayarlardan sonra telefonu kapatıp aç olacaktır
    turkcell vodafone otomatik oluyor diye biliyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: technical death metal

avea için:

Menu>Ayarlar>Genel>Ağ>Hücresel Veri Ağı>MMS

Kullanıcı Adı : mms
    Parola : mms
    MMSC : mms.avea.com.tr/servlets/mms
    MMS proxy : 213.161.151.201

bu ayarlardan sonra telefonu kapatıp aç olacaktır
    turkcell vodafone otomatik oluyor diye biliyordum.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ayarlar>mesajlarda mms mesajlaşma diye bir ayar var onu açarsanız oluyor bu kadar basit bir sorunmuş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lost.dark

Arkadaşlar ayarlar>mesajlarda mms mesajlaşma diye bir ayar var onu açarsanız oluyor bu kadar basit bir sorunmuş :)

Alıntıları Göster
    Aylar sonra ilk kez ihtiyaç duydum ama ben de göremedim.

Ayarlar/Genel/Ağ/Hücresel veri ağı altındaki MMS ayarlarında sadece apn, kullanıcı adı ve parola var...

MMSC, MMS Proxy, Maks.MMS büyüklüğü, MMS UA Prof URl gibi başlıklar boş.

bu bos kısımları operatör şirketi arayarak mı doldurucam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wm1tr

Aylar sonra ilk kez ihtiyaç duydum ama ben de göremedim.

Ayarlar/Genel/Ağ/Hücresel veri ağı altındaki MMS ayarlarında sadece apn, kullanıcı adı ve parola var...

MMSC, MMS Proxy, Maks.MMS büyüklüğü, MMS UA Prof URl gibi başlıklar boş.

bu bos kısımları operatör şirketi arayarak mı doldurucam?

Alıntıları Göster
    Jb yapınca bir süre sonra Apple'ın işi MMS Ve 3G tethered kaldırma işi 3GS'lerde bu yüzden cydia'dan swirlymms2 ve Pdanet programı var.AT&T olsa jb ile direk geri getiriliyor fakat Turkcell'de ugraşan kişi olmadıgı için kolay çözüm swirly'ler restore edince geri gelir MMS ama jb yapınca 2 gün sonra yada 2 yıl sonra uyuşmayan programdan gidebiliyor swirly'e kalıyoruz:)

• quote:

Orijinalden alıntı: LexisOrAlv

Jb yapınca bir süre sonra Apple'ın işi MMS Ve 3G tethered kaldırma işi 3GS'lerde bu yüzden cydia'dan swirlymms2 ve Pdanet programı var.AT&T olsa jb ile direk geri getiriliyor fakat Turkcell'de ugraşan kişi olmadıgı için kolay çözüm swirly'ler restore edince geri gelir MMS ama jb yapınca 2 gün sonra yada 2 yıl sonra uyuşmayan programdan gidebiliyor swirly'e kalıyoruz:)

Alıntıları Göster
    up. bende yeni farkettim mms ayarı fln bile gitmiş yok mesajlarda mmsi aç kapa seçeneği.. mesaj yazarkenki makine ikonuda gitmiş.. jb'li 3gs.. iphone delivery, sms helper fln yüklü bi de.. swirly dediğiniz programı yükleyince mi düzeliyor şimdi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Shat

up. bende yeni farkettim mms ayarı fln bile gitmiş yok mesajlarda mmsi aç kapa seçeneği.. mesaj yazarkenki makine ikonuda gitmiş.. jb'li 3gs.. iphone delivery, sms helper fln yüklü bi de.. swirly dediğiniz programı yükleyince mi düzeliyor şimdi?

Alıntıları Göster
    ya napcaz bendede yok mms
    ayarı bile yok aktif et falan diye
    kafaya taktım şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Albino78

ya napcaz bendede yok mms
    ayarı bile yok aktif et falan diye
    kafaya taktım şimdi

Alıntıları Göster
    MMS ayarları yapılıysa
    Şunuda yapın
    Ayarlar-Mesajlar-MMS Mesajlaşma Aktif olacak. Konu Alanı Göster (Aktif olacak)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar K.

MMS ayarları yapılıysa
    Şunuda yapın

ok hallettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albino78 -- 24 Şubat 2010; 2:31:17 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Serdar K.

MMS ayarları yapılıysa
    Şunuda yapın

ok hallettim

Alıntıları Göster
    Bende o kısım da kayıp

• quote:

Bende o kısım da kayıp

Alıntıları Göster
    bendede kayıptı operatörün mms ayarlarını yapınca geldi
  • quote:

bendede kayıptı operatörün mms ayarlarını yapınca geldi

Alıntıları Göster
    turkcell benim hat otomatik yapıyordu ama sizinde turkcell ise nedir yapılması gerek ayarlar?
  • quote:

turkcell benim hat otomatik yapıyordu ama sizinde turkcell ise nedir yapılması gerek ayarlar?

Alıntıları Göster
    vala benim hat vodafone turkcel i bilemicem
    mms bilgilerini girince düzeldi
  • quote:

vala benim hat vodafone turkcel i bilemicem
    mms bilgilerini girince düzeldi

Alıntıları Göster
    benim ayarlar yapılıydı mms aç kapa seçeneği vardı mesajlarda, mesaj yazarken foto makinesi ikonu vardı.. jb yaptım bi kaç bişi yükledim heralde onlardan dolayı bi uyumsuzluk oldu.. neyse çok kullandığım bir şey değil zaten mms
  • quote:

benim ayarlar yapılıydı mms aç kapa seçeneği vardı mesajlarda, mesaj yazarken foto makinesi ikonu vardı.. jb yaptım bi kaç bişi yükledim heralde onlardan dolayı bi uyumsuzluk oldu.. neyse çok kullandığım bir şey değil zaten mms

Alıntıları Göster
    Konu Hortlatma.

Arkadaşlar bende Turkcell'li Jailbroken 3GS var (iOS 4 yüklü değil) ve SwirlyMMS yükleyip aşağıdaki ayarları girmeme rağmen, MMS alamıyorum, Ayarlar / Genel altında veya Mesaj ayarlarında
    MMS falan da yazmıyor ne yapmam gerekiyor, yardımcı olabilir misiniz?

quote:

Turkcell
    MMSC : mms.turkcell.com.tr/servlets/mms
    Proxy : 212.252.169.217:8080
    Username : mms
    Password : mms

• quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

Konu Hortlatma.

Arkadaşlar bende Turkcell'li Jailbroken 3GS var (iOS 4 yüklü değil) ve SwirlyMMS yükleyip aşağıdaki ayarları girmeme rağmen, MMS alamıyorum, Ayarlar / Genel altında veya Mesaj ayarlarında
    MMS falan da yazmıyor ne yapmam gerekiyor, yardımcı olabilir misiniz?

quote:

Turkcell
    MMSC : mms.turkcell.com.tr/servlets/mms
    Proxy : 212.252.169.217:8080
    Username : mms
    Password : mms

Alıntıları Göster
    Bende ıos 4 yukledıkten sonra ne mms alıyorum nede gönderebiliyorum.Yokmudur bi çaresi arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metto05 -- 29 Temmuz 2010; 1:55:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: metto05

Bende ıos 4 yukledıkten sonra ne mms alıyorum nede gönderebiliyorum.Yokmudur bi çaresi arkadaşlar.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar sizdeki Swirly lisanslı mıdır?
    Bunu nasıl cracklicez o kadar baktım bulamadım???
    Yardım lütfen..!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.