Şimdi Ara

iphone 3gs şebeke :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba. geçenlerde telefonum çalarken elimden masaya düştü ve o andan itibaren "şebeke yok" demeye başladı. 3gyi açtığımda çekiyor sorun yok ama 3gnin çekmediği yerde normal şebekeye bağlanamıyor. daha önce 5.0.1 jb kullanıyordum restore ettim 5.1.1 jb yaptım sorun belki düzelir diye ama değişmedi. bir fikri olan varmı.. teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: hsnct

merhaba. geçenlerde telefonum çalarken elimden masaya düştü ve o andan itibaren "şebeke yok" demeye başladı. 3gyi açtığımda çekiyor sorun yok ama 3gnin çekmediği yerde normal şebekeye bağlanamıyor. daha önce 5.0.1 jb kullanıyordum restore ettim 5.1.1 jb yaptım sorun belki düzelir diye ama değişmedi. bir fikri olan varmı.. teşekkürler.

Farklı bir hat ile dene önce.Eğer aynı şekilde problem yaşarsan antenin zarar gördüğü anlaşılır.Onu da makul bir ücrete yaptırabilirsin.
  • farklı hatla denedim değişmedi.burada bir telefoncuyada verdim o anteni değişti sorun ondada değilmiş sanırım başka bi sorun var. bulunduğum yerde tamir imkanları yok denecek kadar az artık adanaya döndüğümde bakıcam bi yoluna.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 5s pil sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.