Şimdi Ara

İphone 3gs uygulamalar kapanıyor!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 3gs telefonumda uygulamalar veya oyunlarım ben oyundayken durduk yere kapanıyor. programlarda çalışmalarımın kaybolmasına oyunlardada tüm zevkimin kaçmasına sebep oluyor bunun sebebi nedir bilen var mı?

• Buradan sorununla tam olarak cevabını alamazsın.Çünkü birçok nedeni olabilir.Ancak bende benzer bir sorun yaşadım belki işine yarar.Aktivator kullanıyorsan ondan olabilir.Durum çubuğu görünmese bile bazen devreye girebiliyor.
  • Ben 3G kullanıyorum.
    3GS çıktığında tüm yazılımlar onun hızına göre yapılmaya başlanmıştı. Benim cihaz gitgide geride kalıyordu.
    Şu sıralar piyasada iP4 var. Tüm yazılımlar ona göre tasarlanıp, update'leri ona göre yapılıyor.
    Yani lafın gideceği yer şu: yazılım donanım uyumu artık zora girmiş sizde.

Ayrıca geçenlerde fark ettim. Bir oyunu hiç açamıyordum hemen ana ekrana atıyordu beni.
    Hattın iyi çektiği bir yerde son defa deneyip silecektim ve bi baktım çalıştı.
    Oyun oynarken anladığım kadarıyla baz istasyonu arama vs. gibi işlemler oyun oynamama kısmen engel oluyormuş.

Angry Birds bile bazen 3. - 4. denememde açılıyor. Bizim pabucumuz dama atıldı artık.
    Biz ne yapıp ne edip 5. nesil iPhone'u almalıyız.
  • Ya bn de bi kaç gün önce konu açtım. Sahibinden.com uygulaması kendiliginden kapanıp duruyor digerlerinde sıkıntı yok şu ana kadar çözüm bulunamadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.