Şimdi Ara

İphone 3gs Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir sorun yaşıyorum ve tıkandım şöyle ki,

1 yıl önce yurt dışından gelen simkilitli aktivasyon yapılmamış iphone 3.1.3 jb yapmıştım.

Şimdi ise 4.0.1 yüklemek istiyorum lakin hep hata alıyorum dfu modda denedim olmadı başka bilgisayardan denedim olmadı baya bi uğraştım.Google'da araştırdım konuyu.

SHSH kaydını aldım yedekledim.

İtunes en son versiyon yüklü.

Spirit yüklü.

Biri akıl versin şu mereti yapayım.

iPhone 3GS iOS 4.0.1 ACTIVATED_CUSTOM ipsw ilgili dosya ile restore ediyorum.

Hata kodları;
    Recovery modda 1604
    DFU modda 1600

05.12.01 baseband

Yapmadığım ne kaldı ?

NOT:Aktivasyon için elimde sim kartı bulunmuyor.Cevap verirken bu durumdan haberiniz olsun.(Edit eksik bilgi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncaycafer -- 21 Temmuz 2011; 0:00:04 >

• yurt dışından ne kadara getirdin ?? apple store da iphone 3 gs sadece 49 dolara.. iphone 4 ise sadece 300 dolara .. fiyatının bu kadar düşük olmasına rağmen türkiyede neden milyarları geçtiğini anlamıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: carteleren

yurt dışından ne kadara getirdin ?? apple store da iphone 3 gs sadece 49 dolara.. iphone 4 ise sadece 300 dolara .. fiyatının bu kadar düşük olmasına rağmen türkiyede neden milyarları geçtiğini anlamıyorum..

o bahsettiğiniz fiyatlar AT&T ile kontratlı alımlarda öyle.. zaten official site de bakarken fiyatların yanında minik bi * işareti var.. aşşağılara inerseniz * işaretinin açıklamasını görürsünüz
  • teşekkürler :)
  • Dostum zaten 1 yıl önce aldım TR'den aldıktan 3-4 ay sonra İphone 4 çıkmıştı.Arkadaşın dediği gibi onlar kontratlı oluyor.

Sorun ile ilgili yardım edicek kimse yok mudur ?

Şu an iPhone2_1_4.1_8B117_Custom_Restore.ipsw bunu indiriyorum bakalım bir de bunu deneyelim.
  • Maalesef aşağıdaki hata kodları çıktısını aldım.

DFU:1600
    Shift+Restrore:21
  • merhaba,

iphone 3gs 4.3.1 cihazi 4.3.3 yukseltmeye (snowbreeze ile) calisirken cihaz dfu modunda kaldi. irecovery , fixrecovery ile denedim bir turlu cikartamadim.

ne yapmam gerekir.
    cihaz yurtdisi sim kilitli.

saygilarimla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.