Şimdi Ara

iphone 4 3g ye geçince anten sorunu ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • edge ile rahat rahat kullanıyordum az önce 3g yi açayım dedim açmamla beraber sıfırlanıp edge ye dönmesi bir oldu bunun bir çözümü var mı

• Elini dokunduğun anda gidiyorsa bumper almalısın. Normalde sinyal düşükse;

Bir sonraki güncelleme umut verici.

For iPhone, iPod Touch, and iPad
    Support for the iPad [55]
    iPad screen rotation lock switch is converted into a sound/silent switch in iOS 4.2 (Just like on the iPhones)
    AirPrint Wireless Printing with Print Center [55]
    Import .ics calendar files directly for events
    Text search on web pages [55]
    Stronger 3G connectivity in more places
    2 new fonts for Notes in Settings (Helvetica and Chalkboard)
    New icon for Voice Memos (iPhone and iPod touch only)
    Updated applications
    AirPlay (replaces AirTunes, AirPlay will offer streaming of video, music, and photos over Wi-Fi) [55]
    More than 30 new keyboards and dictionaries, including Arabic, Greek, and Hebrew for iPad
    Ringer & Alerts on/off switch (Settings > Sounds) for volume buttons (iPhone only)
    Assign different text tone alerts to each contact (iPhone only)
    YouTube voting [56]
    New Multitasking Animation
    New Parental Controls for deleting Apps, changing mail accounts and location services[56]
    FaceTime shortcut from Messages app [56]

http://en.wikipedia.org/wiki/IOS_version_history

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 9 Ekim 2010; 16:08:00 >

• yani bu bir software problemi ?
    öyleyse güncellemelerle hallolacaktır (umarım)

bu arada masadayken gidiyor ve zaten bumper takılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pötürcan -- 9 Ekim 2010; 16:10:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pötürcan

yani bu bir software problemi ?
    öyleyse güncellemelerle hallolacaktır (umarım)

bu arada masadayken gidiyor ve zaten bumper takılı

Bilmiyorum ama umarım öyledir.
  • Bende 3gs var bende de aynı merak etme 3g şebekesi güçlü değilse edge e geçmesi normal.Ha o malum noktaya dokununca gidiyorsa orası ayrı
  • bazıları da edge e geçince düşüyor diyo
  • 3G'de daha çabuk düşer çünkü aynı anda birden çok baz istasyonuna bağlanıyor. Sorun kesinlikle donanımsaldır. Eğer yazılımsal olsaydı 4.0.1'le düzelmişti çoktan.
  • Senin bulunduğun alanda 3G sinyali düşük.
    Başka bir telefon ile bak bakalım o 3G çekiyor mu.
  • Bende de 3GS var ve aynı problem bende de mevcut. Mesela e-mail geliyor tam ona bakmak için kilidi açıp mail e giriyorum 3G den Edge e düşüyor otomatikman. Edge e düştüğü zaman da internet kesiliyor ve uzun süre bağlanamıyor. Çoğu zaman bu problemden müzdaribim ve 3G yi kullanamıyorum o yüzden 3G yi kapattım. Bulunduğum yerdeki şebekedendir diye Turkcell e arıza kaydı bile bıraktım fakat geçen hafta işim gereği Ankara ve Konya da gezideydim, aynı problemi şehiriçinde ve merkezi yerlerde yine yaşadım. 1-2 hafta öncesine kadar böyle bir problem yok tu jailbreak li olmasına rağmen. Durduk yere böyle bir sorun çıktı. Acaba bu sorun donanımsal mı yazılımsal mı? Garantisi olduğu için gödnereyim diyorum ama bazen bu problem kendiliğinden geçiveriyor, anlamsız bir şekilde. Fakat %80 internete bağlanmak istediğim zamanların %80 inde bu problemi yaşıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bu arada yeni sürüme güncelledim 4.1 e ve jailbreak yaptım fakat aynı problem devam ediyor. Lütfen yardım edin. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naz_eg -- 14 Ekim 2010; 12:00:20 >

• Bu ip4 problemi değilki ..benim samsung da da 3g ye geçince 0 a iniyor .. sinyal bazen 1 diş oluyor ama arayanlar ulaşamıyor .. Bulunduğunuz yerdeki çekim gücüyle alakalı ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

Bu ip4 problemi değilki ..benim samsung da da 3g ye geçince 0 a iniyor .. sinyal bazen 1 diş oluyor ama arayanlar ulaşamıyor .. Bulunduğunuz yerdeki çekim gücüyle alakalı ..

Bulunduğunuz yerle alakalı diyorsunuz ama başka şehirlerde ve özellikle şehir merkezlerinde de denedim, sorun devam ediyor. Ankara nın göbeğindeki şebekede de mi sorun var yani?
  • Stronger 3G connectivity in more places

Bu satır maalesef WİKİ deki sayfadan yok olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 19 Ekim 2010; 12:18:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.