Şimdi Ara

iphone 4 4.2.1 restore problem acil yardım çaresiz kaldım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba benim sorunum şu operatörden alınma iphone 4 4.2.1 sürümlü cihazımı redsnow yardımıyla jailbreak yapmak istedim hatta yaptım da galiba daha sonra hemen cydia yı açıp installous yüklemeye çalıştım yüklendikten sonra reboot device çıktı bastım telefon kitlendi ve şuan hiçbir şekilde restore yapamıyorum denediğim sürüm felixbruns.de den indirdiğim 4.2.1.forumda bi sürü yer okudum kafam çok karıştı nasıl bir işlem yapmam gerekiyor.shsh kaydım varmı yokmu bilmiyorum almam mı gerekli hangi programla düzeltebilirim bu durumu yapmak istediğim tek şey sadece cihazı açmak hangi sürüm yüklemem gerekliyse yükleyecem hiç farketmez jb de istemiyorum yeterki telefon açılsın sonra sağlıklı bir yolunu bulursam belki yaparım nolur bi yardım edin..

• Hangi redsnow sürümüyle yaptın? Muhtemelen her kapanıp açılışta redsnow kullanman gereken tethered jb yaptın. Eğer elindeki dosyanın tam adını yazarsan daha kolay yardımcı oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

Hangi redsnow sürümüyle yaptın? Muhtemelen her kapanıp açılışta redsnow kullanman gereken tethered jb yaptın. Eğer elindeki dosyanın tam adını yazarsan daha kolay yardımcı oluruz.
    evet hocam ya galiba tethered yaptım v0.9.6b4 redsnow sürümüyle..neyapmam gerek bi yardımcı olabilirmisin?elimdeki sürüm bu iPhone3,1_4.2.1_8C148_Restore

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutsason -- 23 Mayıs 2011; 22:10:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutsason

evet hocam ya galiba tethered yaptım v0.9.6b4 redsnow sürümüyle..neyapmam gerek bi yardımcı olabilirmisin?elimdeki sürüm bu iPhone3,1_4.2.1_8C148_Restore

Alıntıları Göster
    yardımcı olabilecek biri yok mu?
  • quote:

yardımcı olabilecek biri yok mu?

Alıntıları Göster
    snowbrezee konusuna bak

ilk önce orj fw i inidr sonra snow ile custom yarat simple modunda sonra dfu moda alıp customu i tunesle at olması gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanlevent

snowbrezee konusuna bak

ilk önce orj fw i inidr sonra snow ile custom yarat simple modunda sonra dfu moda alıp customu i tunesle at olması gerekir

Alıntıları Göster
    orj fw dediğin şuan benim indirdiğim 4.2.1 sanırım?
  • quote:

orj fw dediğin şuan benim indirdiğim 4.2.1 sanırım?

Alıntıları Göster
    cihazı bağla ve redsnowu aç. dosyayı yükle sonra install cydia felan çıkacak just boot theathet now gibi olan seçeneğe bas ve normal jailbreak yapılır gibi dfu moda al ananas çıkacak ve açılacak. hemen her hafta yaptığım şey korkuya lüzum yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekoman245

cihazı bağla ve redsnowu aç. dosyayı yükle sonra install cydia felan çıkacak just boot theathet now gibi olan seçeneğe bas ve normal jailbreak yapılır gibi dfu moda al ananas çıkacak ve açılacak. hemen her hafta yaptığım şey korkuya lüzum yok

Alıntıları Göster
    @0ekomen
    o şekilde denedim açılmadı cihaz hala aynı bi tunes a bağlayın diyo bi apple çıkıyo kaldı böyle
  • quote:

snowbrezee konusuna bak

hocam snowbreeze not a valid ipsw diyor
  • quote:

quote:

snowbrezee konusuna bak

hocam snowbreeze not a valid ipsw diyor

Alıntıları Göster
    redsnow da nasıl bir uyarı çıktı bitince dfu moda alma? doru yaptığınıza eminmisiniz?
  • quote:

redsnow da nasıl bir uyarı çıktı bitince dfu moda alma? doru yaptığınıza eminmisiniz?

Alıntıları Göster
    redsnowda o limeria yaparken kalıyo en sonda ilerlemiyo yani cihazda da gidip gelen bişi olmuyo ekranında yani
  • Kabloyu çıkarın, power ve home a 10 saniye basili tutun ekran beyaz olmuyor mü?
  • quote:

Kabloyu çıkarın, power ve home a 10 saniye basili tutun ekran beyaz olmuyor mü?
    apple çıkıyo kalıyo
  • Kabloyu bağladığınızda ses geliyor mu pcden? Bir arkadaşımın ipodunun pcye bağlantı soketi yanmıştı
  • quote:

Kabloyu bağladığınızda ses geliyor mu pcden? Bir arkadaşımın ipodunun pcye bağlantı soketi yanmıştı
    evet geliyo itunes açılıyo recovery mode falan oluyo şimdi arkadaşın dediği snowbreeze i denicem bakalım öyle olacakmı
  • Redsnow nasıl olmuyor anlamadım. Deneyin bakalım inşallah olur
  • quote:

Redsnow nasıl olmuyor anlamadım. Deneyin bakalım inşallah olur
    zaten ben açtım diyelim bir şekilde cihazı hala tethered jb limi olacak onuda bilmiyorum hadi oldu nası geri döndürecem yada untethered şekilde yapmanın bir yolu yokmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutsason -- 23 Mayıs 2011; 23:26:36 >
  • Redsnowla acarsanız eskisi gibi olur ama diğer yolu bilmiyorum
  • quote:

Redsnowla acarsanız eskisi gibi olur ama diğer yolu bilmiyorum
    snowbreeze le de 3194 hatasını verdi şimdi ne yapacağımı şaşırdım ya
  • quote:

snowbreeze le de 3194 hatasını verdi şimdi ne yapacağımı şaşırdım ya

Alıntıları Göster
    sonunda şimdi açıldı redsnow la 4. denemede en son installous yüklemeye çalışıodum yüklenmiş çok şükür kurtardık cihazı..yalnız şimdi anladığım kadarıyla ben bunu ikidebir redsnowla tethered yapmam gerekiyor bunu nasıl düzeltebilirm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.