Şimdi Ara

iPhone 4 8 GB Alıyorum ama tereddütteyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
13.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    iPhone 4 16 gb alacaktım fakat ondan yokmuş iPhone 4 8gb varmış onu alıyorum 1670 tl ye
    16 gb almayı çok isterdim ama olmadı
    8gb olanı nasıl iyimidir sizce ilk defa alıyorum kutuyu açar açmaz ne yapmalıyım 8gb alınmaya değermi yorumlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyrlies -- 9 Aralık 2011; 17:27:23 >

• 8Gb yetmez. zaten onun en fazla 7gb i kullanilabilir durumdadir. benimki 32 gb ama kullanilabilir 28 gb. oyunlar 1gb dan asagi cikmiyo kolay kolay. muzik de atsan resim video filan cekeyim derken bi bakmissin dolmus.
  • 8gb bence gayet yeterli bir hafıza
  • o fiyata alınmaz.Yani ben olsam gidip o fiyata iPhone 4 8 gb almam ama sen alırsan da hayırlı olsun şimdiden güle güle kullan.
  • 8 gb bence de yetmez yerinde olsam yurtdışı 4s alırdım
  • Muzik merakin yoksa sorun etme oyunlar azimsanmiyacak kadar yer kapliyor ama surekli oynanan kaliteli oyun sayisida fazla degil

Yeter yani yalniz o fiyat cok fazla

4s alirsin spot urun forumda 2. El bolumunde simfree cihazlar var 16 gb ustelik
  • Sadece telefon özelliğini kullanacaksan(telefon,fotograf,mesaj) yeter. Ama biraz oyun video muzik dersen en az 16gb
    Ben 32gb kullanıyordum baktımki muzik,fotograf,video ve oyunlarım belli 20gb boş kalıyordu, kısaca ihtiyacına göre seçim yap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dual 1 gb mı yoksa 1,25 gb mı?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam 1 hafta bekle 4s gelsin fiyatlar düşer büyük ihtimal.yada 300 lira daha ver 4s al

http://www.darty.com.tr/e_commerce/Cep-Telefonu/APPLE/iPHONE-4S-16GB-E-p-62727-c-12.htm
  • müzik merakım var müzik atarım bu telefona ama oyun yüklersem en az 3 tane 4 tane daha fazla atmam zaten yetermi 8 gb a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyrlies -- 9 Aralık 2011; 18:07:34 >
  • 3GS'te oyunlar full yüklü, 8 GB'dan 3 GB yer kalmış, yeterli gelir diye düşünüyorum, fakat 1670 TL biraz fazla, o fiyata zaten 16 GB satılıyor, diğer mağazaları araştırın.
  • Sakın yapma 1670 liraya 8 gb yazık edersin. Biraz daha araştırmalısın bence.
  • Şahsi fikrim kesinlikle almaman yönünde,

Saygılar
  • bencede almamalısın ben 32 gb ipod touch kullanıyorum anca yetiyo hatta tam geliyo ama fazla birşey yüklemiceksen 16 gb en ideali
  • FİYAT FAZLA BEN GG DAN KAYITSIZ SİM FREE 8 GB 1.330 TL YE ALMIŞTIM
    O PARAYI VERMEYİ DÜŞÜNÜYORSAN 4S AL.
  • İphone 4 de720p destegi var 8 gb sizin elinizi kolunzu baglar bnce o parayi ona yatirma bence
  • Kardeşim ben 1600'e iPhone 4S satıyorum şu an. İlanım mevcut burda. Gidip de 8 GB iphone 4 alırsan hayatının hatasını yaparsın. Benden al diye söylemiyorum. Ne olursa olsun o parayı verme 8 GB'lık iphone 4'e, yazık o paraya.
  • değerli dostlarım yorumlarınıza teşekkür ediyorum bu telefonu alıyorum ben siparişide verilmiş zaten
    telefonu alacağım kişi bizim uzun zamandır tanıdığımız bir insan ve türkcellde çalışıyor
    türkcellden gelecek bu iphone zaten kendisine güvenim sonsuz ip5 çıktığında bunu satar 5 alırım zaten kendisi çok güvenilir bir insan senelerdir onlardan alırım telefon ve hiçbir soruna rastlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyrlies -- 9 Aralık 2011; 20:05:40 >
  • beyler diosunuzki yurt dşı al.yurt dışı aldığın vakit bu telefonun herhangi bi arızası olduğu zaman masrafları ne olucak? kaldıki ağır bi arızada tamamını kendn karşılamak zorunda kalıcaksın..en azından şuan bilgim kadar konuşuorum.yanlış bişey söylediysem aydınlatırsanız sevinirim.

çünkü şuan arkadaşla bnde aynı durumayım.8gb almayı düşünüorum türkiyeden genpa garantili.ama 1300 e felan 16gb yurt dışılar satılıo.yurt dışından almak istiorum lakin bi sorun olduğunda ne şekilde arızayı gidericem? yurt dışına yollasam gümrükte takılcak vs vs.. aydınlatırsanız gerçekden çok memnun olucam..
  • dalgamı geçiyorsun 1600 liraya 8gb ip4??

yahu bundan 1 sene 2 ay önce benim 16 gb ip4 aldığım fiyat 1030 lira yurtdışı çatır çatır kullanıyorum hala.
  • çaatır çatır kullanıosunda bi problem yaşarsak o zaman ne oluck o bnm kafamı karıştırıyo işte :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.