Şimdi Ara

İPHONE 4 ahizeden ses gelmiyor!!! yardim lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir arkadasim ingiltereden iphone 4 getirtti kendine fakat ahizeden telefon gorusmesi sirasinda ses gelmiyor. kulakligi takinca ses geliyor, bu yuzden donanimsal bir hata oldugunu telefonun surekli kulaklik takili gibi davrandigini dusundum fakat youtube'a girip video izleyince kulaklik takili olmadigi halde hoparlorden ses geliyor demekki telefon surekli kulaklik takili oldugunu dusunmuyor, eger boyle olsaydi hoparlorden ses gelmemesi gerekirdi. kulaklik girisini kurdan, atac va ile karistirdim, kulakligi soktum cikardim ardarda 10-15 kere belki bir faydasi olur diye. Sizce sorun software de olabilir mi yoksa telefonu ingiltereye geri mi gondwrmwk gerekir garanti kapsaminda bakmalari icin? var mi bu konuda yardimci olabilecek? cocugun hevesi kursaginda kaldi bahtsiz bedevi :( bu arada ben iphonu hicbir zaman ariza yapmayacak cok stabil bir alet olarak dusunmustum hep, bu olay sasirtti beni hakkaten.

• Hafız ekran jelatinini çıkarttınız mı ?

bu tarz sorun yaşayanlar vardı
  • restore edin software ile ilgili 4.3.3 de bende de oldu aynisi
  • Ekran jelatinini tabiki cikardim. Bu arada telwfonu hicbir sekilde restore edemiyorsunuz her seferinde hata veriyor, 3 farkli bilgisayarda restore etmeyi denedim ama olmuyor. yarida kaliyor hata veriyor. iphone konusunda baya iyiyimdir ama isin icinden bu sefer cikamadim. heralde garanti kapsaminda gonderecegiz artik:((
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.