Şimdi Ara

iphone 4 alıcam karasızım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefonumun ekranı kırıldı ve artık değiştirmek gerekir dedim amcam da benden bir hediye olsun diye istediğin telefonu al ben parasını öderim dedi fakat ben fazla yük olmayım diye 1550 tl iphone 5 yerine 1000 tl iphone 4 tercih ettim henüz almadım yarın alıcam arkadaşlarım da ios 7 yi kaldırmaz vs bişeyler söyleyince kararsız kaldım acaba fırsatım varken fikrimi değiştireyim mi?

• Önermem iphone 4 alma bu vakitten sonra
  • En ama en az ip4s olsun ama ip5 olursa cok uzun omurlu olur benden soylemesi ben olsam ekran parasini verip 5 aldirirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerfarukgltkn

En ama en az ip4s olsun ama ip5 olursa cok uzun omurlu olur benden soylemesi ben olsam ekran parasini verip 5 aldirirdim

ekran parası derken hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRunaway

quote:

Orijinalden alıntı: omerfarukgltkn

En ama en az ip4s olsun ama ip5 olursa cok uzun omurlu olur benden soylemesi ben olsam ekran parasini verip 5 aldirirdim

ekran parası derken hocam

Alıntıları Göster
    1000tl Az para değil , ip4 ios 7 ile tam stabilize oyun ve uygulamalar da keza menü geçişleri genel anlamda cihaz perfonmansı düşük olur büyük ihtimalle,illa iphone 4 almıcaksan binlirya başka markalara yönelmeni tafsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Te Amo Querido

1000tl Az para değil , ip4 ios 7 ile tam stabilize oyun ve uygulamalar da keza menü geçişleri genel anlamda cihaz perfonmansı düşük olur büyük ihtimalle,illa iphone 4 almıcaksan binlirya başka markalara yönelmeni tafsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Bu saatten sonra 1000 liraya iPhone 4 alınmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neto_

Bu saatten sonra 1000 liraya iPhone 4 alınmaz.

Alıntıları Göster
    ip4s kullanıyorum şuan gayet iyi ama ip4 almanı tavsiye etmem
  • Iphone4 değil 4S almalısınız. Kaldı ki 1000 liraya da gidip temiz kullanılmış bir iphone 5 alınabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 17 Mayıs 2014; 22:09:10 >
  • Alma kardeş kafanı duvarlara vurum valla gitdigiyorda galaxy s4 1100 olmuş git onu al hemde word kart varsa 9 taksit 100tl bonus var arkadas
  • 300 lira daha ekleyin G2 almanı öneririm bu saatten sonra 4 alınmaz hocam.
  • İphone 4 kullanıyorum, memnunum ama alma.. Şu saatten sonra 1000 lira verilmez. Arkadaşım 2 gün önce 1100 liraya aldı. Bir iphone 4 kullanıcısı olarak hatta memnunumda telefondan ama yinede 1000 liraya iphone 4 alınmaz bence.. 2.el 4s yada 5 al daha mantıklı
  • beyler öncelikle yorumlarınız için sağ olun 4 almaktan vazgeçtim kesinlikle ama iphone almayı istiyorum gerçekten, iphone 5 ikinci el fiyatları ne kadar olur?
  • Bu saaten sonra ip4 pişmanlıktır;)
  • Bu konuyu bir kaç defa daha gördüm sanki O paraya sağlam temiz 4S alırsın.
  • Bn 4s kullanıyorum memnunum alıcaksan s al 4 alma bn yerinde olsam lg g2 alırdım
  • İkinci el temiz garantili iphone 5 1100 veya 1200 e rahat rahat bulursunuz hocam. Ben de bu civara aldım ve çok memnunum şahsen. Zaten garantili alırsanız bi sıkıntı çıkması halinde bile apple direk yenisiyle değiştirir mağdur olmanız mümkün değil rahat olun.
  • Sakın 4 alma alırsan 4s al...
  • İp4 çok eskidi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sesua

İp4 çok eskidi
    donanım olarak 4s veya şarjı daha iyi 5c al 5 in üretimi kronik sorunlardan dolayı durdurulmuş. androide bulaşma G2 alabilirsin ama stabilliği özlersin android uğraşmayı seven kafayı takanların işi.
  • Eğer bir telefon alırım 3-4 yıl kullanırım diyorsan biraz zorla veya iphone 6 nın çıkmasını bekle ip5 in fiyatı düşer.
    Ama 1-2 yılda telefon değiştiriyorsan iphone 4 al ileride 6s çıkınca ona geçersin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.