Merhaba arkadaşlar; bugün dolmuşa yetişeyim derken telefonum cebimden fırladı gitti, arka kapak paramparça oldu hatta vidaların yatakları bile kırılmış, telefonumun şarjı full idi ancak telefon kapandı ve tekrar açılmadı, geldim eve itunese bağladım telefon 3-4 saniyede bir titriyor bilgisayara takılıyken, itunese de tam bağlanmadı eşzamanlama 2/5 de kaldı ve sonrasında iphone tanımlanamıyor gibi bir yazı çıktı,telefonun ekranına görüntü gelmedi , home-açma kapama tuşuna birlikte basarak 30 sn. falan bekledim 10 kere falan yaptım ama banamısın demedi,telefonda kapaktan başka fiziksel bir deformasyon yok ancak görüntü hiçbir şekilde gelmiyor, sorun hakkında bilgisi olan yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Telefon öldu benim 5 te ayni oldu gecmis olsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Anlaşılan üstüne soğuk su içeceğiz, size de geçmiş olsun :)
Bugün bi telefoncuya vercem telefonu, boardda sorun yoksa hallederiz falan dedi , 150 civarını çok geçmezse yaptırmayı düşünüyorum.
Telefonculardan 20 25 TL'ye çıkma arka kapak bulabilirsiniz. Ekran için bir şey diyemem çünkü kalite kalite.
150 - 200 TL arasında bir masraf çıkar gibi duruyor.
Yanıtınız için teşekkürler, bir de wifi sorunum var zayıf çekiyor, komple 200 e falan çıkarabilirlerse kendimi şanslı sayayım o zaman :)