Bildirim
iphone 4 girilen wifi şifresi nasıl öğrenilir?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yolu varmis arkadas yazmis altta. Kendimden utandim bilmedigim bir sey hakkinda boyle konustugum icin. Ama sirkettekilerde ayip ediyorlar. İnternet etrafta sebil gibi zaten daha neyi sakliyorlar ? Sirket dedigin zaten geliri iyidir. 40 liralik internete boyle yapiyorlarsa bosver isteme hocam. Ayiptir yahu !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikola Tesla -- 31 Aralık 2011; 2:04:19 > -
hocam yolu var onun ama suan programin ismini hatirlayamadim cydia da password remember falan diye aratin belkim bisiler cikar ama istediginiz uygulama kesinlikle var ben kullanmistim... -
hocam wifi olarak bilmiyorumda cydiada keylogger var.Onu indirin kurun.Şirkettekilerden birdaha girmesini isteyyin.
var mobile library wsyn gibi bir klasör var ordan o günkü log dosyasını bulun ve ordan şifreyi öğrenin.Bu uygulama telefonda klavyeden yazılan herşeyi kaydediyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Nikola Tesla
Yolu varmis arkadas yazmis altta. Kendimden utandim bilmedigim bir sey hakkinda boyle konustugum icin. Ama sirkettekilerde ayip ediyorlar. İnternet etrafta sebil gibi zaten daha neyi sakliyorlar ? Sirket dedigin zaten geliri iyidir. 40 liralik internete boyle yapiyorlarsa bosver isteme hocam. Ayiptir yahu !
-
akşam eve gittiğimde bakıcam hocam artık :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X