Bildirim
iphone 4 girilen wifi şifresi nasıl öğrenilir?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yolu varmis arkadas yazmis altta. Kendimden utandim bilmedigim bir sey hakkinda boyle konustugum icin. Ama sirkettekilerde ayip ediyorlar. İnternet etrafta sebil gibi zaten daha neyi sakliyorlar ? Sirket dedigin zaten geliri iyidir. 40 liralik internete boyle yapiyorlarsa bosver isteme hocam. Ayiptir yahu !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikola Tesla -- 31 Aralık 2011; 2:04:19 > -
hocam yolu var onun ama suan programin ismini hatirlayamadim cydia da password remember falan diye aratin belkim bisiler cikar ama istediginiz uygulama kesinlikle var ben kullanmistim... -
hocam wifi olarak bilmiyorumda cydiada keylogger var.Onu indirin kurun.Şirkettekilerden birdaha girmesini isteyyin.
var mobile library wsyn gibi bir klasör var ordan o günkü log dosyasını bulun ve ordan şifreyi öğrenin.Bu uygulama telefonda klavyeden yazılan herşeyi kaydediyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Nikola Tesla
Yolu varmis arkadas yazmis altta. Kendimden utandim bilmedigim bir sey hakkinda boyle konustugum icin. Ama sirkettekilerde ayip ediyorlar. İnternet etrafta sebil gibi zaten daha neyi sakliyorlar ? Sirket dedigin zaten geliri iyidir. 40 liralik internete boyle yapiyorlarsa bosver isteme hocam. Ayiptir yahu !
-
akşam eve gittiğimde bakıcam hocam artık :)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- çift sim yurtdışı telefon kullanım süresi
- airpods buldum nasıl kullanırım
- imei numarasından yer tespiti programı
- pasaport kayıtlı telefon 3 yıl sonra başkası kullanabilir mi
- iphone 11 çift sim mi
- klavye sesi kapatma
- telefondan ses gelmiyor
- pin kodu kaldırma
- iphone 16 pro max kaç watt destekliyor
- iphone sistem verileri silme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X