Şimdi Ara

iphone 4 home tuşu için teleservice 839 tl onarım cıkarmış yuh ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
97
Cevap
1
Favori
6.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence telefonu sat 839 lira hesap cikarmis adamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hobametin

24 ayar altın home tuşu taksalar bile bu kadar fiyat çıkmaz heralde

şaka maka cidden çıkmaz. başka bir sorunu olmasın o telefonun normalde 50tl ye yapıyorlar diye biliyorum home tuşu sorununu gerçi ne olursa olsun 840 tl aşırı fazla
  • Anlamadım Bende iphone3gs nin home tuşunu tamamen değiştirdim. Benden 40 tl aldılar. Şaşırmış bunlar
  • Amerikada 150 dolara direk yenisini veriyor apple storar saka gibi bi acamadilar trye su store u acsalar daha articak satislari ama..

• İmkani yok bu rakami isteyemezler goz var nizam var, yanlislikla bir rakam fazla yazilmistir 83.99tl veya 39.99tl'dir kesin. Peki bu rakami gorunce telefon acip "home tusu takiliyor diye verdim siz anakart degisim fiyati cikartmissiniz" diye sormuyormusunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihaz garantili 18 ay oldu daha zate garantili olarak kayıt aldılar. cihaz beklemeye alındı yazıyor buyuk ihtimalle arayacaklar onarımdan once daha yapmamıstırlar erhalde benden onay almadılar cunku. aramıyorum 30 dk bekletiyorlar pazartesi o tarafa gideceğim olmadı telefonu geri alırım her yere şikayet ederim. bu arada telin home tusundan baska arızası yoktu.
  • simdide boyle asılsız bir suçlama ile yazı yazmışlar sıvı teması olsa kendimle ilgili bir sorun olsa zate kendim göndermem servise..bunlar tam uçkağıtcı olmuş ama bende inada bindirip sanayi bakanlıgı ve tuketici mahkemesi nezninde hakkımı arayacağım bunların hakkından boyle gelinir gerekiyorsa bilirkişi tarafından incelenir....tabiii kendileri orada cihaza bilinçli birşey yapmamıştırlar umarım.

şikayetlerim sonucu hakkımı alamazsam. bundan sonra bu ülkede garantili telefon almanın bir anlamı olmadığına inanacağım 300-400 tl fazla vermeden yurtdışından alacağım nasıl olasa yurtdışına çıktıkca adamlar soru sual sormadan 1 günde değiştiriyorlar yenisiyle insana saygı var buradaki gibi düzenbaz değiller.

Yapılan işlemler: TAMIRSIZ IADE.-CIHAZINIZDA SIVI TEMASI TESPIT EDILMISTIR.-GEREKMEKTEDIR. DEGISIM BEDELI KDV DAHIL 840 TL DIR.-SIKAYETINIZIN GIDERILMESI ICIN CIHAZINIZIN DEGISMESI-FIYATIN KABUL EDILMESI DURUMUNDA LUTFEN ONAY BILGISI-ILE BIRLIKTE CIHAZINIZI SERVISIMIZE GONDERINIZ.

İşlem geçmişi

04.08.2012 17:24:00: Cihazınızın işlemleri tamamlanmıştır. Son test aşamasında beklemektedir.

• Güvendiğin bir telefonuyla ver bence. Türkiye deki garantilerin klasik "paraları sökül" tabiri oldu bu sıvı teması.

• O seref... agzını burnunu kırıcaksın. tuketıcı mahkemesı falan cok uzun surer. benım ıphone umda garantılı ama allahtan 1.5 senedır garantıye yolluycak bır durum olmadı. Eger yollayıp bana da boyle bır fatura cıkarsalar dırek karakolda bıterdı o olay heralde. Benım son garantılı aldıgım cıhazdır suankı ıphone um. Teknık servıslere guven olmaz zaten. Sen sadece home tusu bozuk telefon yolla adamlar gıtsın su teması var dıye bı dunya para ıstesın senden . YOK YAAAA. O telefonda buyuk ıhtımalle sıvı teması da vardır malesef.Home tusu ıcın telefonu actıklarında sarj aletınn orda bır kagıt parcası gıbı bıse var sıvı teması olup olmadıgı ordan anlasılıo. Bı damla su dokundurmuslardır oraya. Al sana garantı dısı telefon. Allah kımseyı bu ... teknık servıslerın elıne dusurmesın.
  • quote:

simdide boyle asılsız bir suçlama ile yazı yazmışlar sıvı teması olsa kendimle ilgili bir sorun olsa zate kendim göndermem servise..bunlar tam uçkağıtcı olmuş ama bende inada bindirip sanayi bakanlıgı ve tuketici mahkemesi nezninde hakkımı arayacağım

Sanayi Bakanlığı bu işlere bakmaz :) Bakanlık bu neticede sizin Iphonuzun home tuşunun akibetinden daha önemli işleri vardır :=)
  • Yav bir yanlışlık vardır o ne öyle

• Yahu öyle iş mi olur ? Sallamıyorsundur umarım
  • hocam sitelerinde ne yazıyorsa aynısı alıp kopyaladım ne artısı var ne eksisi telefonumda sıvı temas vs olsa zate göndermem ama home tuşu artık çekilmez olmuştu neredeyse hiç basmıyordu ...pazartesi almaya gideceğim cihazı ortalığı biraz ayaga kaldıracağım orada bu kadar kolay degil hikayeden sıvı teması var yazmak... en azından hakem heyetine basvururum ugrassınlar mahkemede bugun bana yapanlar yarın herkese boyle yapar kolayını bulmuşlar sıvı temas yazıp cıkmışlar ısın ıcınden ...
  • bu arada dediğim gibi son garantili cihaz alışım .....
  • Bildiğim kadarı ile üründe onarım maliyeti oldukça yüksek durumlarda (anakart sıvı teması vb ) maliyeti çok yüksek olduğu için belli bir tutar karşılığında yeni ürün veriliyor. Yani şöyle düşünün yurtdışında cihazınızda problem var ise üzerine tutar ekleyerek yeni telefon alımı gibi. Malum türkiye şartlarındada bu tutar vergiler dahil olduğunda biraz yüksek oluyor. Muhtemelen sizinki böyle birşey. Talep edilen tutarı girerek yeni cihaz alımı. Ama sadece home tuşu sorunu ile götürüp bu uygulamayı yapmaları sacma geldi bana.
  • Bu durum her iPhone de maalesef olmakta ayni sorunu ben sarz soketinin bulunduğu yere hava sikarak gideriyorum eskisinden cok daha iyi oluyor,bir hava tabancasının yapacagı iş icin o mevlada bir para istemek insanlık dısı bir yaklaşım.

• Gorunuse gore home tusunun onarim bedelini vermemisler demekki kullanim hatasi var sivi temasi vs o yuzden dusuk takas olarak swap teklifi yapmislar

• En yakin tuketici hakem heyetine git seni yonlendirirler sikayetini yap, yuzde 90 seni hakli bulacak ve sana telefonun degisimi yada tamiri ile ilgili karar verecekler onu teleservice ye bildir karari teblig et kabul edecekler yada tuketici mahkemesine gideriz diyecekler sana dava acacaklar elindeki tuketici heyeti karari da saglam delil olacak elinde ve tuketici mahkemesi de bilirkisi incelemesini yaptiktan sonra telefonunda sivi temasi tespit edemezlerse lehine karar verir ve yeni telini yada parani alirsin (tabi bunlarin hepsini telefonda gercekten sivi temasi olmadigini varsayarak soyluyorum sen kendinden eminsen ve sivi temasinin kesinlikle olmadigini bildigin halde sivi temasi cikarsa bilirkisi incelemesinde buyuk ihtimal teleservice kendisi uc kagit yapip su dokmus olabilirlerde)

• o fiyatı belirleyen teknik servis elemanını arasan hayatta bulamazsın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.