Şimdi Ara

iphone 4 home tuşu için teleservice 839 tl onarım cıkarmış yuh ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
6.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu da alternatif bir yöntem yani sonuc alınamazsa ; alintidir sorumluluk size aittir ::: http://www.iphoneyardim.net/iphone_genel/50274-tamiri_mumkun_olmayan_cihazlarinizi_yapiyorsunuz.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslannn -- 4 Ekim 2012; 21:02:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ohaaaaaaaaaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple'a mail atın bir tanıdığımın parasını geri vermişlerdi banka hesabına

• Konunun üzerinden epey bir zaman geçmiş ama benim arkadaşım 35 TL'ye gitti telefoncudan yaptırdı. (Tanıdık )3-4 aydır da sorunsuz bir şekilde kullanıyor. BU ne ya komedi gibi resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cool Boy

Konunun üzerinden epey bir zaman geçmiş ama benim arkadaşım 35 TL'ye gitti telefoncudan yaptırdı. (Tanıdık )3-4 aydır da sorunsuz bir şekilde kullanıyor. BU ne ya komedi gibi resmen.

Hocam burdaki komedi arkadaslarin hatalari servise vermeleri degildir... Komedi olan teleservicenin yolunu bulmus olmasidir... Tamir icin gelenlere cakal herifler bi damla su damlatiyorlar millet salak ya sivi temasi var diyorlar anasinin gozu home tusunun az basmasiyla sivi temasinin ne alakasi var meraq ediyorum... Ben arkadasin dedigi gibi yapin derim apple in yazisini bulup daha acmak enantiklisi bunu yanina birakmayin

• Benim iphone 4 tede home tusu ve power tusu bozulmustu ekrandada hafif sararma olmustu kucucuk bi yerde verdim garantiye bugun 5.5 hafta doldu tam elimde sifir iphone 4 var ucretsiz yenisiype degistirdiler memnunum ben teleserviceden

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • merhaba yeri burası mı bilmiom ama bn teleservise telefon verniştim aynı sorundan urun takıbı yerınde ımeı kodu 15 haneli dior bnm kağıtta 16 hane var aratamıorum nasıl takip edicem :S
  • Bunlar gibi yetkili servis olmaz olsun. Tüketicinin canını çok yaktı adamlar. Memnun olan kimse yok. Bende Blackberry telefonumu vermiştim vermez olaydım. Değişim dediler değişim içinde para istemediler bizde iyi güzel dedik sevindik. Sonrada sevincimiz kursağımızda kaldı. Aradan iki ay geçti değişim cihazı yeni geldi o da serviste günlerdir, hala inceleme aşamasındaymış. Nasıl bir son test aşamasıysa anlayabilmiş değilim bitmedi gitti. Bundan sonra teleservice garantili ürünü bedavaya verseler almam artık. Gördüğüm yerde de yavaşça uzaklaşmaya başlarım. Müşteri hizmetleri tam fiyasko, ararsın saatlerce ulaşamazsın, beklersin beklersin hattan düşersin. Hadi bi ihtimal ulaşırsın dengesizin biri çıkar tamamen yetersizdir. Telefon yada başka cihazınız arızamı verdi gidin mahalle arasında bir yerde yaptırın, en azından kafanız rahat olur. Siz siz olun teleservice garantili ürünlerden uzak durun.
  • bizim uğur abi var garanti kapsamında yapıyo iphone leri :)
  • Hakkını ara kardeşim kimse kimsenin kölesi değil bu memlekette bal tutan parmağını yalayamaz artık bu kadar da değil Açık Mert Korkusuz!
  • bugüne kadar hep teleservice garantili aldım iphone 5'ide kısmet olursa teleservice alacağım teleservice tamir etmiyor direk değişim yapan bir firmadır ellerinde en ufak parça dahi yok home tuşu için 800tl istemiyorlar yeni cihaz vercekler ama arkadaş popüler konu maksatlı yazmadı sanırım.. teleservice gıkını çıkarmadan takır takır cihaz değiştiren bir firma genpa gibi lehim filan yapmıyor işte daha ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

bugüne kadar hep teleservice garantili aldım iphone 5'ide kısmet olursa teleservice alacağım teleservice tamir etmiyor direk değişim yapan bir firmadır ellerinde en ufak parça dahi yok home tuşu için 800tl istemiyorlar yeni cihaz vercekler ama arkadaş popüler konu maksatlı yazmadı sanırım.. teleservice gıkını çıkarmadan takır takır cihaz değiştiren bir firma genpa gibi lehim filan yapmıyor işte daha ne

Evet degisim yapiyor ama 1000 tl para isteyerek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emany

quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

bugüne kadar hep teleservice garantili aldım iphone 5'ide kısmet olursa teleservice alacağım teleservice tamir etmiyor direk değişim yapan bir firmadır ellerinde en ufak parça dahi yok home tuşu için 800tl istemiyorlar yeni cihaz vercekler ama arkadaş popüler konu maksatlı yazmadı sanırım.. teleservice gıkını çıkarmadan takır takır cihaz değiştiren bir firma genpa gibi lehim filan yapmıyor işte daha ne

Evet degisim yapiyor ama 1000 tl para isteyerek

herangibi bir kullanıcı hatasına rastlamazlarsa emin ol değiştiriyorlar ben vodafone'da çalışıyorum ciddi çok cihaz gönderiyorum %95 ücretsiz çatır çatır değişiyor emin ol bir bildiğim olmasa iphone 5'ide teleservice'li alacağım inş dostum darbeye kolay kolay bişey demiyorlar bile uykuluyum yazım hataları var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 21 Ekim 2012; 0:17:52 >

• konuyu içimden saydıra saydıra okudum..bu ne ilk ne de son..adamlar kendine misyon edinmiş bunu..ben gene ucuz kurtuldum diyebilirim..şöyle ki..nokia 701 cihazımı ekran değişim için ''kendi isteğimle'' ücretli onarım için bıraktım..aradan 3-4 gün geçti..fiyat bilgisi sordum..onu da ben aramadan söylemiyorlar..TS 2000'e de yazmıyorlar..internet sistemi kaputt..fiyata 110 dediler..sonuçta iç ekran normal..ödedim parayı..geçen pazartesi son test aşamasındadır yazıyordu..1 hafta kargo bekledim üst servisten maltepe'ye gelmesi için..en sonunda dün gittim dayanamadım..biraz sert yapınca akşamına baktım bilgi ekranı güncellemişler hazır gözüküyor..yanlız fiyat teklif bölümünde 110 yerine 85 lira gözüküyor..ancak bana müşteri hizmetlerinde 110 lira dediler..bi iyi aile çocukluğu seziyorum..sanki 25 lira fazladan bi giydirme var gibi..pazartesi veya salı günü sefer eyleyecem maltepe büroya..internette binlerce şikayet var..ben gene ucuz kurtulduğuma seviniyorum..tabi telefonu iyice bi kontrol edip öyle alacağım sağında solunda yeni arızalar da çıkması normal..konuyu açan arkadaşın durumu ne oldu alabildi mi parasını? veya yeni cihazı?

• küfür ettmim diyom yinede içimden edimde patlamasın..
  • iphone'ların hepsinde home tuşu problemi vardır çünkü tasarımları itibariyle 2 adet altın kaplı yaylı pimin alttaki hoparlör-anten fleksine değdiği yere teması yayların zamanla eskimesi ve kırılması ile azalıyor. Ve lanet iphone'ların da sıvı teması beyaz etiketi home tuşuna çok yakın bir yerde. Ve yine lanet iphone'ların home tuşundan sıvı girmesini engelleyecek bir önlemi yok. home tuşuna bastığınızda cam ile home tuşu plastiği arasında sıvının sazabileceği büyük bir yuvarlak alan var ki tuşa basmasanız da girer. Tuşun etrafı sızdırmazlık elemanlı contalı olmalı.
    Soket ve tuşlardan sıvı girmesini öneleyecek tasarım ve önlemleri motorola dışında hiçbir telefonda göremezsiniz. sıvı temasına hiç gerek yok, cebinizde yazın ter ile bile home tuşundan oldukça iletken ve oksitlenme yapacak ter ve buharı içeri girer.

sikayetvar.com home tuşu için 839tl istenildiğini ifade eden şikayetlerle dolu.

samsung ve lg dışında tüm markalara o.ç bir firma bakıyorken siz Türkiye garantili ürün aldığınızı sanmayın.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.