Arkadaşlar bende iphone 4 var. Bu sabah şarjı vardı birden kapandı telefon ve bir süre açılmadı. Uzun uğraş sonunda şarjda takılı iken telefon açtı ve baktımki %1 şarj var, şarjı bitmiştir deyip bir süre bıraktım ama hiç artmadı. Telefonu şarjda iken kapatıp açtım bu seferde %100 yazıyordu şarjı çektim ve hemen kapandı telefon. Şimdi şarja taktığımda açılıyor ve şarjda 1 dk falan kullandığımda tekar kapanıyor. Ben artık telefondan geçtim zaten içinde ki resimlere nasıl ulaşıp yedek alabilirim acaba? Yada başka bir çözüm sunabilecek olan var mı? Zor durumdayım şuan bi yardım LÜTFENN
Muhtemelen batarya ölmüş. Bilgisayara tak açılsın, al yedeklerini çıkar. Sonrasında batarya mı değiştirirsin artık sana kalmış.
quote:
Orijinalden alıntı: kadirekin33
Arkadaşlar bende iphone 4 var. Bu sabah şarjı vardı birden kapandı telefon ve bir süre açılmadı. Uzun uğraş sonunda şarjda takılı iken telefon açtı ve baktımki %1 şarj var, şarjı bitmiştir deyip bir süre bıraktım ama hiç artmadı. Telefonu şarjda iken kapatıp açtım bu seferde %100 yazıyordu şarjı çektim ve hemen kapandı telefon. Şimdi şarja taktığımda açılıyor ve şarjda 1 dk falan kullandığımda tekar kapanıyor. Ben artık telefondan geçtim zaten içinde ki resimlere nasıl ulaşıp yedek alabilirim acaba? Yada başka bir çözüm sunabilecek olan var mı? Zor durumdayım şuan bi yardım LÜTFENN
usb şarj girişi bozulmuş olabilir. daha önce 3gs telefonumda başıma gelmişti. öylece sattım, sattığım arkadaş 150TL'ye yaptırdı.
_recoo
kullanıcısına yanıt
evet bende öyle tahmin ediyorum. yedeklerimi aldım artık elden çıkarmaya çalışcam telefonu
beyinsisB
kullanıcısına yanıt
ya telefoncunun biri de öyle dedi bana şarj entegresi bozulmuş olabilir dedi o da çok sıkıntıymış. şimdi yedeklerimi aldım artık elden çıkarmaya çalışcam telefonu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme