Şimdi Ara

İPHONE 4 İÇİN ÇOK ACİL YARDIM LAZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende iphone 4 var. Bu sabah şarjı vardı birden kapandı telefon ve bir süre açılmadı. Uzun uğraş sonunda şarjda takılı iken telefon açtı ve baktımki %1 şarj var, şarjı bitmiştir deyip bir süre bıraktım ama hiç artmadı. Telefonu şarjda iken kapatıp açtım bu seferde %100 yazıyordu şarjı çektim ve hemen kapandı telefon. Şimdi şarja taktığımda açılıyor ve şarjda 1 dk falan kullandığımda tekar kapanıyor. Ben artık telefondan geçtim zaten içinde ki resimlere nasıl ulaşıp yedek alabilirim acaba? Yada başka bir çözüm sunabilecek olan var mı? Zor durumdayım şuan bi yardım LÜTFENN

• Muhtemelen batarya ölmüş. Bilgisayara tak açılsın, al yedeklerini çıkar. Sonrasında batarya mı değiştirirsin artık sana kalmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekin33

Arkadaşlar bende iphone 4 var. Bu sabah şarjı vardı birden kapandı telefon ve bir süre açılmadı. Uzun uğraş sonunda şarjda takılı iken telefon açtı ve baktımki %1 şarj var, şarjı bitmiştir deyip bir süre bıraktım ama hiç artmadı. Telefonu şarjda iken kapatıp açtım bu seferde %100 yazıyordu şarjı çektim ve hemen kapandı telefon. Şimdi şarja taktığımda açılıyor ve şarjda 1 dk falan kullandığımda tekar kapanıyor. Ben artık telefondan geçtim zaten içinde ki resimlere nasıl ulaşıp yedek alabilirim acaba? Yada başka bir çözüm sunabilecek olan var mı? Zor durumdayım şuan bi yardım LÜTFENN

usb şarj girişi bozulmuş olabilir. daha önce 3gs telefonumda başıma gelmişti. öylece sattım, sattığım arkadaş 150TL'ye yaptırdı.
  • _recoo kullanıcısına yanıt
    evet bende öyle tahmin ediyorum. yedeklerimi aldım artık elden çıkarmaya çalışcam telefonu
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    ya telefoncunun biri de öyle dedi bana şarj entegresi bozulmuş olabilir dedi o da çok sıkıntıymış. şimdi yedeklerimi aldım artık elden çıkarmaya çalışcam telefonu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.