Şimdi Ara

Iphone 4 kapandı açılmıyor ACİL YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
21.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Iphone 4 kullanıyorum.Durduk yere birden bire kapandı ve açılmıyor.Şarja koyuyorum şarjda olmuyor.Sebebi ne olabilir?Ve nasıl açabilirim telefonumu?Lütfen yardımcı olun.

• home ve power tusuna birlikte basılı tut acılır arada bir olur alış dostum
  • basıyorum ama açılmıyor halen.
  • şarjda takılı beklesin 10 dk sonra home + power la reset atmayı dene bakalım.
  • Önce telefonu biraz dinlendir, bir 10 dakika hiçbir tuşa basmadan bekle, daha sonra power tuşundan açılmazsa home+power tuşuna bir süre basılı tut, açılması lazım, o da olmazsa cihazı şarja tak ve bekle derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi It's My Life -- 13 Mayıs 2011; 19:23:26 >
  • denedim buda işe yaramadı :( açılmıyo hiçbir şekilde
  • iki tusa birden acılana kadar basılı tutmayı dene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC hemen kapanıyor yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • açılmıyor derken elma logosudamı gelmiyor ?
  • hayır elma logosuda gelmiyor. telefon ekranı simsiyah kapalı . dediğiniz yolları denedim ama işe yaramadı.Neden böyle oldu anlamadım :(
  • Telefonu bilgisayara bağlar mısın. İtunes açık olsun ama..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogn
    hayır elma logosuda gelmiyor. telefon ekranı simsiyah kapalı . dediğiniz yolları denedim ama işe yaramadı.Neden böyle oldu anlamadım :(

Bence bataryanda sıkıntı var, bilgin yeterliyse sen açıp değiştirebilirsin yoksa servise gidecen
  • denedim. ama telefonda hiçbir değişiklik yok hala kapalı bu yüzden itunes telefonu görmüyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pyxis nautica

quote:

hayır elma logosuda gelmiyor. telefon ekranı simsiyah kapalı . dediğiniz yolları denedim ama işe yaramadı.Neden böyle oldu anlamadım :(

Bence bataryanda sıkıntı var, bilgin yeterliyse sen açıp değiştirebilirsin yoksa servise gidecen

İphone4'te bataryayı çıkarabiliyor muyuz?
  • Yardımlarınız için teşekkür ediyorum arkadaşlar.Uzun denemem sonucu telefonu sizin yardımlarınız sayesinizde açtım.
  • tmm geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

tmm geçmiş olsun

teşekkür ederim sağolasın.
  • quote:

Yardımlarınız için teşekkür ediyorum arkadaşlar.Uzun denemem sonucu telefonu sizin yardımlarınız sayesinizde açtım.

aynı sorun bendede var nasıl yaptın acaba...??*
  • Ahmet© kullanıcısına yanıt
    Birden Google'a İ phone'um kapandı açılmıyor yazdım ve direkt sizin forun sayfanız geldi. Ben de önerinizi yaptım ve telefonum açıldı. Burada her şeyi bulabileceğimiz teknik detaylar var. Bir Teşekkür de ben etmek istiyorum.
  • tugceyaldızzzzzz kullanıcısına yanıt
    rica ederiz, forumun amacına uygun hareket edebiliyorsak ne mutlu bize..
  • Bende de bi 4S var aynı durumda nasıl açtınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.