Şimdi Ara

İphone 4 Restore

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar saygıdeğer abilerim.Ben turkcellden 16gb iphone4 aldım.Anten problemım var ama hıc etkılenmedım gayet memnunum fakat bu aralar telefon biraz takılmaya başladı azck takılma ve yavaslama soz konusu..Restoreyle sorun çözülebilir mi? Restorede apllerimi,sim karttaki numaraları veya muzık,resimleri kaybeder miyim?Ne gibi kayıplarım olur şimdidedn teşekkur ederım.

• restore için önceden yapmış biri olmadığım için sağlıklı birşey diyemem.

ama telefon numaraların için yedekleme servisleri var. onları kullan ücretsiz hemde. benim hattım turkcell. appstore'da turkcell'in kendi app'i var bunun için rehber yedekleme. bunun gibi programları var operatörlerin.
  • Benım numaralar simde olduğu için silinmez heralde? Ayrıca appleerin yedeklerı pcdekı ıtunesde var.Sorun çıkmaması lazım ama yınede daha onceden yapmış biri varsa memnun olurum.Abicim cevabın için sana ayrıca teşşekkurler..
  • Canınız sağolsun.
  • itunes telefonu bilgisayara her bağladığında eşitleme yapıyor. Eşitleme yapıldığından emin değilsen manual olarak da eşitleyebilirsin. Restore ettikten sonra, önceki değerleri geri yüklemek istiyormusunuz diye sorar zaten sen de evet dersin ve yukarıda belirttiğin tüm değerler geri yüklenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 9 Ekim 2010; 10:33:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.