Şimdi Ara

iPhone 4 Sallayinca Icinden Tikir Tikir Ses Geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. 3 gun oncesine kadar herhangi bir problem yoktu. Telefonu hic dusurmedim de. Fakat anlayamadigim bir sebepden dolayi telefonu salladigimda Power tusunun oldugu bolumden tikir tikir ses geliyor. Power tusuna sertce basili tutup salladigimda ses cikmiyor. Telefonumda herhangi bir donanimsal problem yasamadim (3g, wireless, cekim gucu vb.) Sizce garantiye goturmi gerektirir mi? Goturursem degisim yapilir mi? Eger tamire gidecekse vermek istemiyorum, cunku o sure zarfinda kullanacak telefonum yok. Kaldi ki telefonumda gunluk hayatta kullandigim pek cok uygulama var. Baska bir telefonla islerimi halledemem.

Not: Turkiye'de yasamiyorum.

• Evet bende de var gayet doğal bişey . Jiroskop'tan geliyor diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PulserWP

Evet bende de var gayet doğal bişey . Jiroskop'tan geliyor diye biliyorum.

Hayır 3GSde de vardı aynı ses kameradan olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_h -- 21 Nisan 2011; 18:36:24 >
  • Çok küçük hır tik tik diye ses geliyor hafif. Eğer ondan bahsediyorsanız. Power tuşunu basılı tutunca gidiyor evet.
  • Vida
    Sesi
    Gibimi ?cok hafif
    Ses hepsinden gelior die biliorum
  • Yan stainless steel gövdenin üstündeki tuşlardan geliyor o bi problem yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan�

Yan stainless steel gövdenin üstündeki tuşlardan geliyor o bi problem yok

+1
  • bi ses yüzünden servise gönderirisen telefonu apandisit ameliyatı ederler sonrada bi daha adam olmaz o telefon. herkeste olduğuna göre zaten önemli bişey değildir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan™

+2
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan�

O zaman sadece Power tuşundan geliyor, ses ayar tuşlarından gelmiyor. Power tuşu biraz büyük olduğu için diğerlerine göre sallanıyordur. Mantıklı.

Stainless steel yerine paslanmaz çelik tabirini kullansak keşke.
  • bendede geliyor ses ve üstteki slleep tuşundan ve en az 50 kere düşürdüm teli :D taş taş :D ama silikon kılıfla :D
  • İlginç.Ben salladıgımda hiç bir ses yok cokta sert sallamama ragmen.
  • Garip gercekten. Ama onemli birsey olmadigini ve cogu kiside oldugunu bilmek rahatlatti. Tesekkurler.
  • sakın servise gönderme malak eder geri gönderirler pisman olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: EwOoS
    İlginç.Ben salladıgımda hiç bir ses yok cokta sert sallamama ragmen.

Kulağını telefona çok yaklaştırınca bile çok hafif duyuluyor zaten. Kulağını telefonun dibine götürüp dene bir de.
  • benim ilk aldıgım iphone da wardi o sorun ses açma kapama tuşlarından geliyordu muhtemelen seninkide öyledir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.