Şimdi Ara

iphone 4 tamiri hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar dün gece iphone 4 telefonum düşme sonucu lcd ekranı kırıldı, dokunmatik ekranı da çalışmıyor, acaba tamiri ne kadara mal olur yada tamir ettirmeye değer mi bilgisi olan arkadaslardan yardım bekliyorum.

• Eger eliniz yatkinsa internette lcd ve dokunmatik beraber 100 tl civarinda satiliyor. Degistirmeside cok zor degil youtube da videolari var. Ben bu sekilde iphone 3gs kasasini degistirmistim. Ama eliniz yatkin degilse hic bulasmayin kotu sonuclar dogurabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mmmm10

Eger eliniz yatkinsa internette lcd ve dokunmatik beraber 100 tl civarinda satiliyor. Degistirmeside cok zor degil youtube da videolari var. Ben bu sekilde iphone 3gs kasasini degistirmistim. Ama eliniz yatkin degilse hic bulasmayin kotu sonuclar dogurabilir

zaten telefon şu anda 2 parça halinde ekranı kasadan ayrılmış durumda arka kapakta hafif açılmış ama sıkıntısı yok sanırım itunes bağlantısı yapıyor ancak sessiz tusu calışmıyor:)) garip bi hale geldi telefon:))
  • O zaman bence videolari bir inceleyin o durumdayda zaten yaparsiniz cok sikinti olmaz bence. En onemlisi anakart ona cok dikkat edin geri kalan hersey belli mikatarlara degisebilir ancak anakart ustundeki girisler kablolarin durdugu yerler cok onemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gecmis olsun fotolari gercekten merak ettim suanki halini yakin plan cekerseniz zarar gormus parcalari goruruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Litheart

Gecmis olsun fotolari gercekten merak ettim suanki halini yakin plan cekerseniz zarar gormus parcalari goruruz.

arkadaşlar iphoe 4 ümün başına gelen talihsiz bir olay sonucu resimlerdeki hale geldi. ekran ve dokunmatik tamamen gitti. itunes baglantısı ise çalışıyor. bu durumda şöyle bi sorum olacak bu cihaz tamir olur mu? yada maliyeti nedeniyle tamire değer mi? değerli yorumlarınızı bekliyorum.
     iphone 4 tamiri hakkında
     iphone 4 tamiri hakkında
     iphone 4 tamiri hakkında
     iphone 4 tamiri hakkında
     iphone 4 tamiri hakkında
     iphone 4 tamiri hakkında
     iphone 4 tamiri hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkrmdn -- 29 Temmuz 2012; 14:42:36 >

• up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.