Şimdi Ara

İphone 4 tecrübeliler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Yakın zamanda konu açtım c5 vs 5s diye alıcaktım kredi kartına taksitle alamadığımız için benim c5 işi yattı bizde bu ay ablama 5s aldık peşin benimki yattı anlıyacağınız.. Bizimde kıyıda iphone 4 var arkası filan çizilmiş bide beyaz rengi ben siyah düşünüyorum.Şöyle iphone kasalarına baktım 5-10 TL Aliexpress'de Ordan batarya ve kasa alıp değiştirmek istiyorum..Aliexpress baktım 100tl kasa batarya home button power button alıp değiştirebiliyoruz ne diyorsunuz mantıklımı? birde hb bu şarj aleti 22 tl orjinalmi acaba?http://www.hepsiburada.com/apple-iphone-4-4s-ipad-ipad-2-usb-power-adapter-data-kablosu-p-TELSASRAPIP4

• Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orjinal değil

• Tamam hocam sagolun yorumlarda orjinal diyodu soruyum dedim kasa değiştirmek mantıklımı aliexpressden alıp

• isini gorecek bir telefon ise mantikli.

problem su ki, o cihazi siyaha kendin cevirebilecek misin? arka kapagi degismen 1-2 dk. pili de 2-3dk da sokersin cok fazla yapismamissa. ekrana ulasman ise 1 saatini cok rahat alir. icini komple sokeceksin. birde nasil soktuysen oyle toplaman lazim. hatasiz. vidalarin cap ve boyutlari farkli.
  • sarpm S kullanıcısına yanıt
    Babamın telefoncu arkadaşı var sen gel cü bi miktara takarız dedi. Şimdi aliexpressd'de kasalar 9-10 tl hocam arka taraf ön ekranda 5-10 tl arası toplam 100 tl tutmaz alıcağım ürünler ama kasaların kalitesi düşündürüyor.bunları yaptıktan sonrada cihazı ios 6 dönüştürebilirsem dönüştürüp 1 yıl daha idare etmek istiyorum siz ne düşünüyosunuz? birde alıcağım ürünler neler acaba batarya,power button,home button,arka kasa ön kasa baska bişi almama gerek varmı?

• hocam sat ip4 ü al bitane s3 mini. ip4 ten daha hızlı bi telefon.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 4 için oyun tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cobra41 C kullanıcısına yanıt
    Hocam iphone kaç tl eder ben memmunum s3 kaç tl acaba instagram direct filan iniyormu?

• ikisi de 300-350 lira arasına alınır-satılır.
    insta,facebook,pinterest,periscope... hepsini kullanırsın samsungla
  • cobra41 C kullanıcısına yanıt
    Tm hocam telefoncuya bi danışalım bana tel alınca bunu anneme vercektim kullanımı kolay diye kafam karıştı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.