29.11.2010 tarihinde Vodafone´den Super Flat Internet Sinirsiz Tarifesi icin Iphone 4´lü Kontratimi imza attim. Kontrati attigim gün Iphone 4 2-3 güne kadar gelecek dendi ama simdi Vodafone sitesinde gördümki Iphone 4 ile gercekten zorluk yasiyorlar. Iphone 4 ellerinde kalmadigi icin ve Apple Iphone 4´ü yetistiremedigi icin simdilik benimle birlikte Kontrat atanlari beklemeye sokmuslar. Ilk basta 06.12.2010 Tarihinde bir umut isigi var idi ama oda benden önce kontrat yapanlara dagitildi. Vodafone Müsteri hizmetini arayip sikayet ettim bugün ve oradaki kibar bayan benim kadar Iphonunu bekleyen bir sürü kisi oldugunu söyledi ve bana Noel´den önce elime belki ulasmaya bileceyini söyledi. Simdi Iphone 4´ün ne zaman elime ulasacagini bilmeden bekliyorum, Kontratim calisiyor ama elimdeki MicroSim Kartimi kullanamadigim icin Kontrat bosuna devam ediyor. Ama Vodafone Telefonu elime aldigim zaman bunun icin tekrar iyi niyet indirimi yapacak.
Türkiye´de Iphone 4 alanlara sorum, Türkiye´de bu kadar uzun bekleme süresi varmi Iphone 4 icin ?
Saygilar
uzucu bi durum tabi umarim vodafon iyi niyet gosterip bi guzellik yapar,tabi beklemek uzucu.benimde arkadasim kasim 25gibi imzalamisti oda hala bekliyor
quote:
Orijinalden alıntı: ewci
uzucu bi durum tabi umarim vodafon iyi niyet gosterip bi guzellik yapar,tabi beklemek uzucu.benimde arkadasim kasim 25gibi imzalamisti oda hala bekliyor
Türkiye´demi siparis verdi ? Burada Kasim 25´te Kontrat imzalayanlar Iphone´lerini teslim aldilar. Sira bizde ama bizde iste bu olay gelince zaman belli degil artik. Insanin heveside gidiyor böyle durumda.
Vodafone´den telefonu Bedava´ya getirdim saten, simdi sadece Aylik Fatura ücretleri var iste onuda kullanmadagim zamani ödemek istemiyorum.
Saygilar
evet ankarada imzaladi? ve dun gorustugumde hic bi gelisme yok falan dedi.alla alla? aradim simdi ulasamadim.onu mu es gectiler ki:)
quote:
Orijinalden alıntı: ewci
evet ankarada imzaladi? ve dun gorustugumde hic bi gelisme yok falan dedi.alla alla? aradim simdi ulasamadim.onu mu es gectiler ki:)
demekki Türkiye´de durum Almanya´dan farkli degil ! Ben Almanya Vodafone´den bekliyorum Telefonu. Demek arkadasinla ikimiz ayni Gün Telefonlari alacagiz, Arkadasina benden selamlar sabir etmeyi ögrenmeye baslasin Apple yüzünden
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme