Şimdi Ara

iphone 4 yeni parti perşembe geliyormuş (turkcell) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
0
Favori
16.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Capitol TİM'de 2 3 gün önce adımı almışlardı.Bu gün aradılar öğleden sonra saat 9 gibi aldım.Bir sürü alan vardı.Ekrem Dağ bile ordaydı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_

quote:

Orijinalden alıntı: thechosenone07

quote:

Orijinalden alıntı: Error 404

@thechosenone07

sen de bulamadın de mi antalyada ? ben güllük ve 100.yıldakilere sordum bu hafta içi gelicek dediler ama geri dönüş olmadı. sonra 100.yıldakini tekrar aradım pztesi gelicek dedi. iyice yılan hikayesine döndü. şu anten sorunlarından ıvırdan zıvırdan hiç birşeyden değil sırf bu stok durumundan dolayı soğuyorum resmen

yok hocam malesef bulamadım bende.. Bulan çok az zaten.. ama ikinci partide yerim kesin tanıdık sokucam bu sefer

Ben de arıyorum Antalya'da yok maalesef. Migros AVM'deki TİM'e yazdırdım ismimi, 85 kişi var önümde. Hâlâ kararsız olduğum için 2 hafta sonra da gelse sıra pek sorun etmeyeceğim.

o isimlerden biride benim ama ordan almayı düşünmüyorum.. Beni geçtin yani

• quote:

Orijinalden alıntı: giyotinberq

Capitol TİM'de 2 3 gün önce adımı almışlardı.Bu gün aradılar öğleden sonra saat 9 gibi aldım.Bir sürü alan vardı.Ekrem Dağ bile ordaydı :)

Hala alet varmıdır çok sayıda varmıydı yoksa 20 tane falanmı gelmişti
  • Ben diyarbakırdayım vodafoneleri geziyorum ilk günden beri ha gelecek ha gelecek istanbuldakiler şanslı buraya en falza dediklerine göre 3-5 cihaz yolamışlar ciddiyim bu stok eksikliği yüzünden almaktan vazgeçeeğim nerdeyse

• Valla her gelen İphone 4 alıyordu neredeyse.Ama önceden alınan listedekiler geliyordu sanırım.Bu arada anten sorunu var sanırım benimkinde.Yarın gidip değiştireceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi giyotinberq -- 1 Ekim 2010; 23:07:16 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Error 404

@thechosenone07

sen de bulamadın de mi antalyada ? ben güllük ve 100.yıldakilere sordum bu hafta içi gelicek dediler ama geri dönüş olmadı. sonra 100.yıldakini tekrar aradım pztesi gelicek dedi. iyice yılan hikayesine döndü. şu anten sorunlarından ıvırdan zıvırdan hiç birşeyden değil sırf bu stok durumundan dolayı soğuyorum resmen

yok hocam malesef bulamadım bende.. Bulan çok az zaten.. ama ikinci partide yerim kesin tanıdık sokucam bu sefer

Ben de arıyorum Antalya'da yok maalesef. Migros AVM'deki TİM'e yazdırdım ismimi, 85 kişi var önümde. Hâlâ kararsız olduğum için 2 hafta sonra da gelse sıra pek sorun etmeyeceğim.

o isimlerden biride benim ama ordan almayı düşünmüyorum.. Beni geçtin yani

Desene 84 kişi kaldı önümde. Antalya'dan alacak arkadaşlar (gördüğüm kadarıyla benim dışımda 2 kişi var) aldıktan sonra nereden ve ne kadara aldıklarını yazarlarsa bilgilenmiş oluruz.

• @maxy migros'taki kontratsız satmıyordu ilk parti için. geldiğinde sormuştum. ayrıca yanlış hatırlamıyorsam orasıda 805 euro'dan satmayan yerlerdendi..
  • Yok hocam ben 24 Eylül'de gittim kontratsız 1639TL dediler ellerinde de vardı ama aceleye getirmek istemedim. iPhone4 standında da 805€ yazıyor kontratsız olarak. Ama emin olmak için yarın tekrar sorayım sonra bekleyip bir de böyle arıza çıkarmasınlar. 16Gb 1639TL olması lazım kontratsız, 8,5TL'ye de mikrosim veriyorlar.
  • Bugün ben de Capitol TİM'den Turkcell Gnl.Md.Yrd.nın torpiliyle kontratsız Iphone4 16Gb. alabildim Ne aletmiş herkes kapış kapış alıyor, 1600TL.ye alabilmek için araya torpil sokuyoruz Turkcelldeki yakınımın dediğine göre satışlar beklediklerinden çok çok fazla olduğu için kontratsız satışları durdurmuşlar. Kurumsal Turkcell satış yerleri artık sadece kontratlı satacalarmış- tabi stok durumu düzelinceye kadar! Yani bugünden itibaren alacaklar TİM.leri insafına kaldı
    Bu arada cihazı aldım ama o bana ben ona bakıyorum- Micro simi Capitolde kestirdim ama alet tanımadı(Baştan uyarmışlardı hattınız AVEA olduğu için olmayabilir diye!!) ne yaptıysam aktivasyonu geçemedim Yarından sonra Vodafone'a geçeceğim için 2 sim kartı kestim ama olmadı! Bu işin başka yolu varsa yardım lütfen. İyi akşamlar...

• 2 gün önce kadıköy tepe natils ta ki turkcell tim merkezine gittim.. 16GB 1880 TL CEKTİ..bilginize
  • Arkadaşlar ben yarın almayı planlıyordum. Nerede var şuan? İzmir Best Buy da var mı bu konuda bilginiz var mı?
  • Ben bugün capitol Tim den 32gb 1889 tl aldım. 16 gb vardı millet alıyordu 32gb yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amuse

Ben bugün capitol Tim den 32gb 1889 tl aldım. 16 gb vardı millet alıyordu 32gb yok.

Bütün gün mecidiyeköy zeytinburnu demeden aradım ben ya .. şans işte bilsem orda var gider alırdım hemen.. Çalışıyorum zamanımda yok daha nasıl alacağım bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Arkadaşlar ben yarın almayı planlıyordum. Nerede var şuan? İzmir Best Buy da var mı bu konuda bilginiz var mı?

Yok boşuna kendini yorma. bb, mediamarkt, agora, kipa hiç birinde yok bugün hepsini gezdim. Ha yarın gelir bilemem. Arkadaşlar İzmir'de elektronik market yada TİM'de 16gb normal fiyatlı gören duyan haber etsin lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: triclaw

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Arkadaşlar ben yarın almayı planlıyordum. Nerede var şuan? İzmir Best Buy da var mı bu konuda bilginiz var mı?

Yok boşuna kendini yorma. bb, mediamarkt, agora, kipa hiç birinde yok bugün hepsini gezdim. Ha yarın gelir bilemem. Arkadaşlar İzmir'de elektronik market yada TİM'de 16gb normal fiyatlı gören duyan haber etsin lütfen

Ben karşıyakadayım. Bugün Carrefour un içindeki tim ve vodofone a bakacağım. Mavişehir' deki Darty e de uğrarım. Çarşının içindeki timleri de gezerim büyük ihtimal.

Durumu size bildiririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 2 Ekim 2010; 2:16:55 >

• İzmir Bestbuy daki yetkililer 14-15 ekim gibi gelecek dediler, umarım daha kısa sürede gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresbey -- 2 Ekim 2010; 4:34:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amuse

Ben bugün capitol Tim den 32gb 1889 tl aldım. 16 gb vardı millet alıyordu 32gb yok.

Kontratsız satış var mı ?Emin misin?
  • Muğla'Daki Time 27 Eylül'De Gelmişti.O Zaman Gidip Satin Almadim Tabiki. 2.Part İse En Gec Pazartesi Gelecekmis.
  • quote:

Yok hocam ben 24 Eylül'de gittim kontratsız 1639TL dediler ellerinde de vardı ama aceleye getirmek istemedim. iPhone4 standında da 805� yazıyor kontratsız olarak. Ama emin olmak için yarın tekrar sorayım sonra bekleyip bir de böyle arıza çıkarmasınlar. 16Gb 1639TL olması lazım kontratsız, 8,5TL'ye de mikrosim veriyorlar.

iyimiş o zaman. ben gittiğimde kontratsız satış yapmıyoruz demişlerdi banada. sorup öğrendiğinde beni de bilgilendir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti2004s
    Bu arada cihazı aldım ama o bana ben ona bakıyorum- Micro simi Capitolde kestirdim ama alet tanımadı(Baştan uyarmışlardı hattınız AVEA olduğu için olmayabilir diye!!) ne yaptıysam aktivasyonu geçemedim Yarından sonra Vodafone'a geçeceğim için 2 sim kartı kestim ama olmadı! Bu işin başka yolu varsa yardım lütfen. İyi akşamlar...

En nihayetinde bir cep telefonu arkadaşım bu avea niye çalışmasın (:

Ben kestirdim 5liraya avea sim kartımı telefoncuda sorunsuzca kullanıyorum..Aveada çalışmaz turkcellde çalışır diye bir mantık yok yani cihazlarda.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.