5 gündür düzenli olarak ziyaret ettiğim tim'lerden aldığım son bilgi bu yönde. doğrulamak için 3 ayrı yerle konuştum, dün gelmesi gereken mallar gecikmiş ve perşembeye ertelenmiş. ayrıca tahmini olarak 20 adet iphone bekliyorlarmış, bunların da olsa olsa 3-4 tanesi 32 gb olur dediler. eğer hala alamadıysanız tavsiyem yarın erken saatlerde bir tim'i ziyaret etmeniz.
dipnot: eğer bütün çalışanların verdiği bilgi yanlış çıkar da yeni parti yarın gelmezse sakın gelip 'hani nerede, o kadar da işten izin alıp gitmiştim?' demeyin bana. bana söylenen bu, sadece bunu belirtiyorum.
hangı şehırde sordun ?
quote:
Orijinalden alıntı: Error 404
hangı şehırde sordun ?
istanbul - avrupa yakası
quote:
Orijinalden alıntı: bomert
istanbul - avrupa yakası
Alıntıları Göster
Hadi inşallah.
quote:
Orijinalden alıntı: MAICO
Hadi inşallah.
Alıntıları Göster
Sonuçta tüm Türkiye'ye dağıtılacak.
quote:
Hadi inşallah.
Alıntıları Göster
32 gb niye az getiriyorlar anlamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: canoo
Az gidiyor.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: canoo
Az gidiyor.
Alıntıları Göster
Dün izmit ten bi arkadaş demişti kargoya veriliyor diye doğruymuş demekki. bugün yolda yarın turkcell de
quote:
Orijinalden alıntı: emretutar
Dün izmit ten bi arkadaş demişti kargoya veriliyor diye doğruymuş demekki. bugün yolda yarın turkcell de
Alıntıları Göster
yeni partide 16 gb 1.879, 32 gb 2.179 tl olacakmış. telefonu alana yanında 1 lt arap sabunu ile 2 kutu vermidon vericeklermiş. biraz andrenalin salgılansın istedim.
quote:
Orijinalden alıntı: pireee
yeni partide 16 gb 1.879, 32 gb 2.179 tl olacakmış. telefonu alana yanında 1 lt arap sabunu ile 2 kutu vermidon vericeklermiş. biraz andrenalin salgılansın istedim.
Alıntıları Göster
yok hızlıal.com haftaya diye mesaj attı..
o da turkcell ya da vodafone malı satıyor yanlış olabilir o bilgi..
quote:
Orijinalden alıntı: buraktcm
Alıntıları Göster
Muğla'Da ki Tim'De Var Ama Alan Yok.
quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Diyarbakırdayım ve 24 ünden beri tlf bekliyorum vodafone ama hiçbir yerde yok 32 GB alacağım eğer cumaya kadar yine olmazsa inanın istanbula gelip alacağım :))
quote:
Alıntıları Göster
Değerli Müşterimiz,
iPhone 4 ülkemizde beklenenden fazla talep gördüğünden dolayı, sipariş verdiğimiz distiribitörlerin hiç biri ürün çıkış yapamadılar. Bu nedenden dolayı ülkemize gelecek olan 2. Parti iphone 4 leri beklemek zorunda kaldık. Bu nedenle iphone4 siparişlerinin gönderimini yapamamaktayız. Elimizde olmayan bu aksaklık nedeniyle özür dileriz.
Dilerseniz 2. Partinin gelmesini bekleyebilir yada siparişiniz iptal edebilirsiniz.
Şuan için maalesef net bir tarih veremiyoruz.10 Ekim itibariyle beklenmekteyiz.
yeni mail.
quote:
Değerli Müşterimiz,
iPhone 4 ülkemizde beklenenden fazla talep gördüğünden dolayı, sipariş verdiğimiz distiribitörlerin hiç biri ürün çıkış yapamadılar. Bu nedenden dolayı ülkemize gelecek olan 2. Parti iphone 4 leri beklemek zorunda kaldık. Bu nedenle iphone4 siparişlerinin gönderimini yapamamaktayız. Elimizde olmayan bu aksaklık nedeniyle özür dileriz.
Dilerseniz 2. Partinin gelmesini bekleyebilir yada siparişiniz iptal edebilirsiniz.
Şuan için maalesef net bir tarih veremiyoruz.10 Ekim itibariyle beklenmekteyiz.
yeni mail.
Alıntıları Göster
az önce mecidiyeköy'de 3 yere daha gidip sordum, hepsi yarın veya öbür gün bekliyoruz dediler, bir tanesi bugün birkaç saat içinde (profilo avm'deki) gelecek dedi; ama diğer çalışan yarın geleceği konusunda ısrar etti. ya gelecek tarih değişti ve bundan tim çalışanlarına henüz bahsedilmedi, ya da yarın yeni parti geliyor.
bir de 16 gb alacak arkadaşlar iyi araştırma yaparlarsa telefonu bulabilirler. 2 gün önce kanyon'da 16'lıklardan bolca mevcuttu, hatta önümde sıra sıra satın alanlar vardı. 32 gb ise eminim ki şuan istanbul'da herhangi bir yerde yok.
quote:
az önce mecidiyeköy'de 3 yere daha gidip sordum, hepsi yarın veya öbür gün bekliyoruz dediler, bir tanesi bugün birkaç saat içinde (profilo avm'deki) gelecek dedi; ama diğer çalışan yarın geleceği konusunda ısrar etti. ya gelecek tarih değişti ve bundan tim çalışanlarına henüz bahsedilmedi, ya da yarın yeni parti geliyor.
bir de 16 gb alacak arkadaşlar iyi araştırma yaparlarsa telefonu bulabilirler. 2 gün önce kanyon'da 16'lıklardan bolca mevcuttu, hatta önümde sıra sıra satın alanlar vardı. 32 gb ise eminim ki şuan istanbul'da herhangi bir yerde yok.
Alıntıları Göster
Geçen günlerde çarşaba diyorlardı, ama son 2 gündür perşembe diyen var evet, bugün gelmeyince yarın diyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: pireee yeni partide 16 gb 1.879, 32 gb 2.179 tl olacakmış. telefonu alana yanında 1 lt arap sabunu ile 2 kutu vermidon vericeklermiş. biraz andrenalin salgılansın istedim.
=)
quote:
Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı
quote:
Orijinalden alıntı: pireee yeni partide 16 gb 1.879, 32 gb 2.179 tl olacakmış. telefonu alana yanında 1 lt arap sabunu ile 2 kutu vermidon vericeklermiş. biraz andrenalin salgılansın istedim.
=)
Hahahahha süper :)
Yakında onu da yapar bu yüzsüz TİM'ler.
quote:
Orijinalden alıntı: Onur__
quote:
Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı
quote:
=)
Hahahahha süper :)
Yakında onu da yapar bu yüzsüz TİM'ler.
Alıntıları Göster
Türkiye distribütöründe çalışan arkadaşım sayesinde dün alabildim 16GB, o da bayrampaşa şubesinden geldi. bir sonraki parti ise Kasım'da geliyormuş. bilginize...
Suan capitol Turkcell'de i4 kılıfı bakarken 4 5 kisinin aldığına tanık oldum. Stok varmi sorusuna Stok var ama sadece kontratli satıyoruz dediler...peynir ekmek gibi gidiyor valla :D
quote:
Alıntıları Göster
Evet Kanyon' daki TIM gercekten iyi satis yapiyor ama malesef kontratli. Ne zaman sorsam kontratli satiyoruz diyorlar ama ben kontratsiz almak istiyorum. Kontratli satista dayatma haklari da var mi merak etmiyor degilim acikcasi!