Şimdi Ara

iphone 4 yeni parti perşembe geliyormuş (turkcell) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
0
Favori
16.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sercankaf

Evet Kanyon' daki TIM gercekten iyi satis yapiyor ama malesef kontratli.
    Ne zaman sorsam kontratli satiyoruz diyorlar ama ben kontratsiz almak istiyorum.
    Kontratli satista dayatma haklari da var mi merak etmiyor degilim acikcasi!

Kanyon'da bulunan TİM yani Turkcell İletişim Merkezi değil. Kanyon'daki Turkcell firmanın Showroom'u diyebileceğimiz, kendisinin işlettiği özel mağaza. O yüzden Turkcell'den cihaz alacaksanız ilk tercihiniz Kanyon olsun. Bu arada kontratsız da satmaları lazım (kendimden biliyorum) ....

İstanbul'da Kanyon dışında Bağdat Caddesi ve Capitol'de de Turkcell mağazası bulunuyor.
  • +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: badbora

Türkiye distribütöründe çalışan arkadaşım sayesinde dün alabildim 16GB, o da bayrampaşa şubesinden geldi. bir sonraki parti ise Kasım'da geliyormuş.
    bilginize...

yok bence direk 2011de gelsin beyaz iphone'larla beraber iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shady

quote:

Evet Kanyon' daki TIM gercekten iyi satis yapiyor ama malesef kontratli.
    Ne zaman sorsam kontratli satiyoruz diyorlar ama ben kontratsiz almak istiyorum.
    Kontratli satista dayatma haklari da var mi merak etmiyor degilim acikcasi!

Kanyon'da bulunan TİM yani Turkcell İletişim Merkezi değil. Kanyon'daki Turkcell firmanın Showroom'u diyebileceğimiz, kendisinin işlettiği özel mağaza. O yüzden Turkcell'den cihaz alacaksanız ilk tercihiniz Kanyon olsun. Bu arada kontratsız da satmaları lazım (kendimden biliyorum) ....

İstanbul'da Kanyon dışında Bağdat Caddesi ve Capitol'de de Turkcell mağazası bulunuyor.

Siz Kanyon daki Turkcell den kontratsiz mi aldiniz?
    Ne zaman acaba?
    Fiyati ogrenebilir miyim?

• 3 gün önce kanyondaki turkcelle sordum..kontratsız satış yok dediler..numaramı bıraktım 2.parti geldiğinde arayacaklardı..sirkecideki turkcelle sormuştum salı günü gelir dediler..fakat şimdide cuma günü gelicek diyolar..cuma gününü beklemekteyim..
  • Vay arkadaş ne saçma iş bu ben akdeniz bölgesindeyim bura iphone 4 daha i si gelmeden sutok biti tv de vodofon reklamları dönüyo ama cihaz yok nezaman gelir tam bilmiyoruz diyor ulan bukadar bekledik bide sutok sorunu çıktı iyimi
  • Turkcell bayileri yarın gelebileceğini söylüyorlar kesin olmamakla birlikte
  • Geleceği yok bu aletin ümidi kestim ben
  • Arkadaşlar bende bizim eski kiracı olan TİM e sordum Çarşamba veya perşembe dedi. Bu gün aramadı. Ben akşam arayıp kesin bilgi almaya çalışırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan�

Arkadaşlar bende bizim eski kiracı olan TİM e sordum Çarşamba veya perşembe dedi. Bu gün aramadı. Ben akşam arayıp kesin bilgi almaya çalışırım.

İyi olur hocam öğrenirseniz, millet aleti aldı keşfetmeyi bitirdi biz tutamadık daha
  • vodafone dan ne haber??? one ya kasım nedemek arakdaşım iyi bari iphone 5 le beraber gelsin!!!
  • quote:

Ne zaman acaba?

Geçen hafta alındı, Turkcell'in kendi mağazası olduğu için "tavsiye ettiği satış fiyatından" satılıyor.
  • önce micro sim için fatura kitlemeye çalıştılar. şimdide illa kontratlı iphone mu alıcaz. Bu turkcell deki saçmalıkların ardı arkası kesilmiyor.
  • quote:

quote:

Ne zaman acaba?

Geçen hafta alındı, Turkcell'in kendi mağazası olduğu için "tavsiye ettiği satış fiyatından" satılıyor.

Valla ne yalan söyleyeyim kontratsız aldıysanız çok şaşırdım.
    Defalarca sormama rağmen satmadıklarını söylediler bana.
    Güle güle kullanın.
  • quote:

quote:

quote:

Ne zaman acaba?

Valla ne yalan söyleyeyim kontratsız aldıysanız çok şaşırdım.
    Defalarca sormama rağmen satmadıklarını söylediler bana.
    Güle güle kullanın.

banada çok kesin bi şekilde kontratsız satış olmıcak dedi..

kasiyere rüşvet flnmı versek napsak..

• quote:

Orijinalden alıntı: buraktcm

Değerli Müşterimiz,

iPhone 4 ülkemizde beklenenden fazla talep gördüğünden dolayı, sipariş
    verdiğimiz distiribitörlerin hiç biri ürün çıkış yapamadılar. Bu nedenden
    dolayı ülkemize gelecek olan 2. Parti iphone 4 leri beklemek zorunda kaldık.
    Bu nedenle iphone4 siparişlerinin gönderimini yapamamaktayız. Elimizde
    olmayan bu aksaklık nedeniyle özür dileriz.

Dilerseniz 2. Partinin gelmesini bekleyebilir yada siparişiniz iptal
    edebilirsiniz.

Şuan için maalesef net bir tarih veremiyoruz.10 Ekim itibariyle
    beklenmekteyiz.

yeni mail.

Siparişi hangi tarihte verdiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

vodafone dan ne haber??? one ya kasım nedemek arakdaşım iyi bari iphone 5 le beraber gelsin!!!

Vodafone en makul kampanyayı yaptı. TiM lerde ürün kalmasına şaşırmadım. 12 yıllık Turkcell liyim gözünün yaşına bakmadan geçicem Vodaya..

Bu arada Kasım ayı benim aklıma şunu getiriyor. yabancı forumlarda konuşulan Christmas da çıkacak 2.nci hatasız versiyon. bir topicde arkadaşın yazdığı 30 eylülde Bumper dağıtımının sona ermesi de bu haberi destekliyor gibi..
    bu gerçekleşirse eski seri piyasada bir anda 2.nci ele düşecek. cebim yanacak.
    bunların hiçbiri olmazsa da onca ay ip4 süz geçirdiğime yanıcam..

• Ben Ankara'da her yere baktım yoktu dün ankamall bimeksi aradım yeni geldi dediler gidip hemen aldım yalnızca 16gb. vardı 32 lik sınırlı sayıda geliyormuş zor bulunuyo dediler. Yalnız micro sim olayında takıldım dün 3 turkcell e sordum ama hiç birinde yoktu cuma gelecek dediler. Hattım iş için kullandığımdan kesmeye de cesaret edemedim
  • 10 ekimden itibaren 2. parti iphone 4ler satışa sunulucak ondan sonra zaten her teknoloji marketlerinde olur
  • bugün haber alan var mı geldiğine dair ??
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.