Şimdi Ara

iphone 4 yeni parti perşembe geliyormuş (turkcell) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
0
Favori
16.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Genpaya az önce bende numaramı bıraktım yaklaşık 70 kişi var sırada dediler.
    Bilginize ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: devos

İstanbuldan almak istiyenler için en iyi yer genpa. Ankara da da böyle sağlam bir yer olsa keşke.

genpanın sitesine baktım iphone 4 ün ismi bile yok
  • turkcell mi daha mantıklı yoksa vodafone mu? kıyaslama yapılan bir başlık açıldı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ttimess

turkcell mi daha mantıklı yoksa vodafone mu? kıyaslama yapılan bir başlık açıldı mı?

öyle bi konu görmedim ama vodafone un daha hesaplı paketleri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ttimess

turkcell mi daha mantıklı yoksa vodafone mu? kıyaslama yapılan bir başlık açıldı mı?

öyle bir konu vardı aşağı sayfalara bir bak..
  • bu arada turkcell iyi yine, vodafone 15 gün ile 1 ay arasında gelecek yeni partiler demiş :)
  • arkadaşlar italyadan gelen telefon turkcell le çalışırmı ?? çalışmazsa ne yapmam laızm
  • Çalışır.. Pasaporta kayıt ettir.. Sim Free ise yani her sim kart ile çalışır özellikte ise çalışır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Warfeet

Çalışır.. Pasaporta kayıt ettir.. Sim Free ise yani her sim kart ile çalışır özellikte ise çalışır..

işte ya sim free değilse..o zaman ne yapmam lazım.hiç bi şekilde çalışmazmı
  • İşletim sistemi versiyonu önemli.
    4.0.1 ise unlock yapıyorlar. Aldıracağınız kişiye veya aldığınız yere soup alın. Her hatta çalışır mı diye. İçinize dert olmasın.
  • Edirne Kipa-Tim 32Gb için.
    Pazertesi sordum çarşamba dediler. Çarşamba sordum perşembe dediler. Bugün sordum yarın dediler. Nasıl iştir anlamadım. Ama sanki bu sefer kesin gibi konuştu. 32gb iki tane gelecekmiş. Yazdırdık birine adımızı. Fiyata 1900 dedi. İnşallah ürün gelince artmaz.
  • Turkcell cihaz getirse ne olacak, abonelerine microsim yerine boncukmu verecek? Bu gun isparta ve burdurdaki tum tim leri dolastim microsim yok, cogu konudan habersiz, kim ne derse desin tukcell iphone4 konusunda sinifta kaldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_mercure

Turkcell cihaz getirse ne olacak, abonelerine microsim yerine boncukmu verecek? Bu gun isparta ve burdurdaki tum tim leri dolastim microsim yok, cogu konudan habersiz, kim ne derse desin tukcell iphone4 konusunda sinifta kaldi

Microsim olsa ne olucak telefonda yok zaten
  • Microsim konusunda kesinlikle katılıyorum. İphone için hazırlamamaları büyük ayıp. Ama sen kendi kartını microsim e dönüştürebilirsin. Telefon elindeyse boşa beklemesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdsev

Edirne Kipa-Tim 32Gb için.
    Pazertesi sordum çarşamba dediler. Çarşamba sordum perşembe dediler. Bugün sordum yarın dediler. Nasıl iştir anlamadım. Ama sanki bu sefer kesin gibi konuştu. 32gb iki tane gelecekmiş. Yazdırdık birine adımızı. Fiyata 1900 dedi. İnşallah ürün gelince artmaz.

aynen aynen aynen.
    Bende izmirde bizim eski kiracı olan TİM e sordum pazartesi aradım ne zaman gelecek gelince 32GB lık ayır dedim. Çarşamba-perşembe dedi. Fiyata 1880TL dedi. Bu Gün sabah tekrar konuştum abi ben seni gelince arıycam zaten pazartesi bekliyoruz dedi. Ve aynen banada 32GB lık 2-3 tane geldiğini söledi.
  • baydı bu bekleyiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Error 404

baydı bu bekleyiş...

Hemde nasıl isyan edicem artık
  • quote:

baydı bu bekleyiş...

aynen yaa bekledik 24 ü diye.
    22 si 23 ü sevindim 24 ü bi gittik hiç bi yerde yok. Nasıl iş bu anlamadım yaa 12 bile dayanmamış stoklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaan™ -- 30 Eylül 2010; 19:12:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan�

quote:

baydı bu bekleyiş...

aynen yaa bekledik 24 ü diye.
    22 si 23 ü sevindim 24 ü bi gittik hiç bi yerde yok. Nasıl iş bu anlamadım yaa 12 bile dayanmamış stoklar

Bence pazarteside gelmez geçen pazartesi geliyordu oysaki 2.parti hani nerede
  • quote:

baydı bu bekleyiş...

galaxy s biraz fiyat düşürürse oraya kayacağım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.